Σοκ για πασίγνωστη τραγουδίστρια! Έκανε αξονική εγκεφάλου και έδειξε ότι...

Αυτό που φοβόμαστε όλοι πιο πολύ από όλα! Θρήνος από τώρα....

Σοκ για πασίγνωστη τραγουδίστρια! Έκανε αξονική εγκεφάλου και έδειξε ότι...

Κυριολεκτικά σε σοκ είναι η πασίγνωστη τραγουδίστρια, μετά την αξονική εγκεφάλου της!

Η 25χρονη τραγουδίστρια μέσα από ένα story στο Instagram έδειξε το σύνδρομο μετατραυματικού στρες από το οποίο υποφέρει ακόμα και το πώς αυτό καταγράφεται και επηρεάζει τον εγκέφαλό της. Διαβάστε παρακάτω....


H Ariana Grande, έδειξε το πώς φαίνεται ένας υγιής εγκέφαλος και ένας εγκέφαλος μετά από τραυματικό στρες κι έπειτα μας απέδειξε πως και ο δικός της εγκέφαλος δείχνει ανησυχητικά σημάδια.

Η τραγουδίστρια Ariana Grande


Αστείο και τρομακτικό χαρακτήρισε το γεγονός η ίδια η τραγουδίστρια! Εμείς, της ευχόμαστε περαστικά! Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Η αξονική εγκεφάλου που μας έδειξε η Ariana Grande

Το πρόβλημα υγείας πασίγνωστης τραγουδίστριας την ανάγκασε να ακυρώσει...

Ακύρωσε την τελευταία στιγμή... τη συναυλία της εξαιτίας του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει!

Η Ariana Grande, αναγκάστηκε να προχωρήσει σε μια ανακοίνωση που δυσαρέστησε πολύ τους θαυμαστές της. Σύμφωνα με όσα είχαν προγραμματιστεί, η 25χρονη θα έδινε ένα μεγάλο σόου στο Las Vegas στο Cosmopolitan Hotel.

Σύμφωνα με το TMZ, η Grande ήταν άρρωστη όλη την εβδομάδα με βρογχίτιδα με αποτέλεσμα να ενημερώσει μέσω story στο Instagram τους fans της πως για λόγους υγείας αναγκάζεται να ακυρώσει τη μεγάλη αυτή εμφάνιση και να την μεταφέρει για άλλη, άγνωστη μέχρι στιγμής ημερομηνία.

Η 25χρονη εξήγησε πως αυτή τη στιγμή έχει επικεντρωθεί σε θέματα υγείας που την ταλαιπωρούν και λυπάται που πρέπει να ακυρώσει μια εμφάνιση κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Θλίψη! Πέθανε στα 3,5 της η κόρη γνωστού Έλληνα ποδοσφαιριστή!

«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία μόλις 3,5 ετών η Μαλένα Δασκαλάκη, βυθίζοντας στην θλίψη όπως είναι φυσικό τους γονείς της, Ρούλα και Μάνο.

Η μικρούλα άφησε την τελευταία της πνοή σε νοσοκομείο της Αθήνας όπου είχε μεταφερθεί μετά από ξαφνικό πρόβλημα υγείας.

Ο τραγικός πατέρας Μάνος Δασκαλάκης, ποδοσφαιριστής του «Πείρου Ισώματος, αποχαιρετά το αγγελούδι του λέγοντας πως «πάντα θα είσαι το καλύτερο παιδί του κόσμου» κοινοποιώντας την φωτογραφία της κορούλας του.

Ο ποδοσφαιριστής Μάνος Δασκαλάκης που έχασε την κόρη του

Ο αγώνας της Κυριακής μεταξύ Ίκαρου Πετρωτού και Πείρου Ισώματος για το μπαράζ ανόδου στον Α’ Όμιλο της Β΄ Κατηγορίας θα αναβληθεί. Λίγο πριν φύγετε... διαβάστε και αυτό: Σοκ για γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια! Πέθαναν ξαφνικά η μητέρα, ο πατέρας και ο αδερφός της!