Τατουάζ: Γαμήλια φωτογράφιση για αγαπημένο ζευγάρι της σειράς!

Παντρεύτηκαν;

Τατουάζ: Γαμήλια φωτογράφιση για αγαπημένο ζευγάρι της σειράς!

Γαμήλια φωτογράφιση έκανε αγαπημένο ζευγάρι της σειράς «Τατουάζ» στον Alpha.

Ο λόγος για την Δανάη Παπά και τον Στέφανο Μιχαήλ. Διαβάστε παρακάτω...

Το τηλεοπτικό ζευγάρι που στην πραγματικότητα είναι δυο καλοί φίλοι πραγματοποίησαν γαμήλια φωτογράφιση για το εξώφυλλο του ερχόμενου τεύχους του Yes I Do που θα κυκλοφορήσει τον Μάιο και απέδειξαν για ακόμη μια φορά το πόσο… ταιριαστοί είναι!

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα που ήθελαν την Δανάη Παπά και τον Στέφανο Μιχαήλ να είναι ζευγάρι, ωστόσο τα έχουν διαψεύσει όλα.

Στέφανος Μιχαήλ και Δανάη Παπά έκαναν γαμήλια φωτογράφιση

Στέφανος Μιχαήλ και Δανάη Παπά έκαναν γαμήλια φωτογράφιση

Στέφανος Μιχαήλ και Δανάη Παπά έκαναν γαμήλια φωτογράφιση

Πασίγνωστος ηθοποιός αποκαλύπτει: «Είπα "όχι" σε πρόταση για το Τατουάζ!» (βίντεο)

Πασίγνωστος ηθοποιός έκανε γνωστό στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» πως δέχθηκε πρόταση για το «Τατουάζ» του Alpha TV, όμως απάντησε αρνητικά.

Ο ηθοποιός εξήγησε το λόγο. Διαβάστε παρακάτω...

Ο λόγος για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, ο οποίος δήλωσε: «Απέρριψα κάτι πρόπερσι, το οποίο έχει κάνει πολύ μεγάλη επιτυχία, αλλά δεν γινόταν να συμμετάσχω. Η πρόταση ήταν από το Τατουάζ».

Πασίγνωστος ηθοποιός αποκαλύπτει: «Είπα

Δείτε το βίντεο

To youweekly.gr σας είχε αποκαλύψει το τέλος της σειράς!

Χριστόφορος Βλαχάκης: Πώς του έκανε πρόταση ο Γεωργίου για το Τατουάζ; Απίστευτη αποκάλυψη! (Βίντεο)

Ο Χριστόφορος Βλαχάκης αποκάλυψε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Μετά τα μεσάνυχτα, πώς του έκανε πρόταση ο Ανδρέας Γεωργίου για να μπει στο Τατουάζ!


Ο ίδιος μάλιστα, υποδύεται τον γιο του Ορφέα! Ο νεαρός ηθοποιός και τραγουδιστής καλεσμένος στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη, αποκάλυψε πως ο Ανδρέας Γεωργίου τον ανακάλυψε μέσα από το Instagram!

Ο Χριστόφορος Βλαχάκης, γνωστός ως Christopher Vee, εξήγησε ότι αρχικά δυσκολεύτηκε στο casting, αλλά και ότι οι γονείς του πέταξαν από την χαρά τους, όταν έμαθαν ότι δέχτηκε πρόταση για την επιτυχημένη σειρά του Alpha.

Αλήθεια, τις σημερινές εξελίξεις για το Τατουάζ, τις έχετε δει; Αν όχι.... ιδού λοιπόν: Τατουάζ: Οι Αποκλειστικές εξελίξεις του επεισοδίου! Ο Σωκράτης τραυματίζει τον Ορφέα!

Δείτε το σχετικό βίντεο: