Power of Love: Χαμός με Ρένια - Νοντάρη! Η ατάκα φωτιά για τον Φάνο...

Μαλλιοκούβαρα στο σπίτι της αγάπης!

Power of Love: Χαμός με Ρένια - Νοντάρη! Η ατάκα φωτιά για τον Φάνο...

Η Ρένια Τσακίρη προκάλεσε χαμό στο Power of Love! Τι ατάκα είπε ο Νοντάρης για τον Φάνο;


Η ίδια, εδώ και αρκετές ημέρες δέχεται έντονο φλερτ από τον Φάνο. Αρχικά η ίδια έδειχνε αρκετά απόμακρη, ωστόσο σύντομα φάνηκε να εντυπωσιάζεται με τις κινήσεις του. Διαβάστε παρακάτω....


Ο νέος παίκτης του Power of Love, Νοντάρης Αραπίδης δηλώνει έτοιμος να κατακτήσει τη Ρένια, φτάνοντας μάλιστα σε σημείο να… πολεμήσει με τον Φάνο, όπως δήλωσε ο ίδιος.


«Η Ρένια μου έχει πει πως θέλει τον χρόνο της. Θα μου βγει με τη Ρένια. Θα πολεμήσω τον Φάνο για να είμαι μαζί της», δήλωσε ο Νοντάρης Αραπίδης με τη Ρένια να διαφωνεί αμέσως: «Τον Φάνο δεν τον κερδίζεις, όχι πόλεμο να κάνεις, αλλά δεν ξέρω κι εγώ τι», απάντησε η παίκτρια του Power of Love.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Power of love - αποκλειστικό: Είναι οριστικό! "Μαύρο" στο ριάλιτι αγάπης! Πότε;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr το Power of love, το ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΙ, θα φάει "μαύρο"! Είναι οριστικό...

Μέσα από το Vanda's blog, θα σας μεταφέρω όλες τις εξελίξεις που συμβαίνουν στο κανάλι του Φαλήρου για το συγκεκριμένο project!

Πριν από λίγες ημέρες, σας είχα αποκαλύψει πως το μέλλον του ριάλιτι είναι αβέβαιο για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, τα νούμερα που σημειώνει είναι αρκετά χαμηλά και το κανάλι δεν ξέρει κατά πόσο θέλει να στοιχηματίσει πάλι σε αυτό ή να βγάλει στον αέρα κάτι άλλο πιο φρέσκο!

Ωστόσο, η Μαρία Μπακοδήμου είτε με το Power of love είτε χωρίς αυτό, θα παραμείνει στο κανάλι και θα αξιοποιηθεί σε κάποιο άλλο πρόγραμμα!

Αλλά... για να μην ξεφεύγω από το θέμα μου! Το κανάλι αποφάσισε, σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες να ρίξει μαύρο στο ριάλιτι της αγάπης την Μεγάλη Εβδομάδα!

Τα γυρίσματα θα κάνουν κάποια παύση, καθώς και η προβολή για όλη την συγκεκριμένη εβδομάδα αφού άλλωστε και το περιεχόμενο δεν... ενδείκνυται για την εβδομάδα αυτή!

Ωστόσο, από την Δευτέρα του Πάσχα θα προβάλλεται κανονικά μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ!