Power of Love: Απογευματινή έξοδος για αγαπημένα ζευγάρια του παιχνιδιού! Ποιους τσακώσαμε;

Μετά από αυτό... τα είδαμε όλα!

Power of Love: Απογευματινή έξοδος για αγαπημένα ζευγάρια του παιχνιδιού! Ποιους τσακώσαμε;

Ποια αγαπημένα ζευγάρια από τον δεύτερο κύκλο του Power of Love τσακώσαμε σε έξοδο;


Δεν πάει το μυαλό σας! Διαβάστε παρακάτω....


Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Κολυβά με την Ιόλη Κεσίδου ,οι οποίοι, παρά τις εντάσεις, κατάφεραν να κρατήσουν ζωντανό τον ερωτά τους και μετά την αποχώρησή τος από το Power of Love.

Το ζευγάρι έκανε τη νέα του έξοδο, ενώ συναντήθηκε σε γνωστό μαγαζί μαζί με τον Ίον Γεωργίου και την Έλενα Πολυχρονοπούλου, οι οποίοι βρίσκονται εκτός παιχνιδιού και είχαν φλερτάρει.... αρκετά!

Δείτε τη φωτογραφία από το Instagram…

Power of Love: Απογευματινή έξοδος για αγαπημένα ζευγάρια του παιχνιδιού!

Power of love - αποκλειστικό: Είναι οριστικό! "Μαύρο" στο ριάλιτι αγάπης! Πότε;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr το Power of love, το ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΙ, θα φάει "μαύρο"! Είναι οριστικό...

Μέσα από το Vanda's blog, θα σας μεταφέρω όλες τις εξελίξεις που συμβαίνουν στο κανάλι του Φαλήρου για το συγκεκριμένο project!

Πριν από λίγες ημέρες, σας είχα αποκαλύψει πως το μέλλον του ριάλιτι είναι αβέβαιο για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, τα νούμερα που σημειώνει είναι αρκετά χαμηλά και το κανάλι δεν ξέρει κατά πόσο θέλει να στοιχηματίσει πάλι σε αυτό ή να βγάλει στον αέρα κάτι άλλο πιο φρέσκο!

Ωστόσο, η Μαρία Μπακοδήμου είτε με το Power of love είτε χωρίς αυτό, θα παραμείνει στο κανάλι και θα αξιοποιηθεί σε κάποιο άλλο πρόγραμμα!

Αλλά... για να μην ξεφεύγω από το θέμα μου! Το κανάλι αποφάσισε, σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες να ρίξει μαύρο στο ριάλιτι της αγάπης την Μεγάλη Εβδομάδα!

Τα γυρίσματα θα κάνουν κάποια παύση, καθώς και η προβολή για όλη την συγκεκριμένη εβδομάδα αφού άλλωστε και το περιεχόμενο δεν... ενδείκνυται για την εβδομάδα αυτή!

Ωστόσο, από την Δευτέρα του Πάσχα θα προβάλλεται κανονικά μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ!

Power of love - αποκλειστικό βόμβα: Έγινε όργιο με παίκτες μέσα στο σπίτι! Σκάνδαλο στο ΣΚΑΙ!

Κι όμως είναι αλήθεια κι έχω στο Vanda's blog όλες τις αποκλειστικές λεπτομέρειες για το όργιο που έγινε μέσα στο σπίτι του Power of love με παίκτες! Και δεν ήταν μόνο δυο...

Μπορεί μπροστά στις κάμερες οι παίκτες να είναι μαζεμένοι και μετά βίας να ακουμπάνε ο ένας το δαχτυλάκι του άλλου αλλά... όταν πατιέται το off γίνονται τα... σόδομα και τα γόμορρα!

Πληροφορίες που έφτασαν στα γραφεία του Youweekly.gr αναφέρουν πως στο σπίτι της αγάπης του ΣΚΑΙ κάποιοι παίκτες ξεπέρασαν τα όρια και πάνω σε μια στιγμή αδυναμίας ανέπτυξαν πιο... ιδιαίτερες σχέσεις, θα το χαρακτήριζα κόσμια!

Μάλιστα, οι πηγές μου, μου ανέφεραν πως δεν πρόκειται για δυο μόνο άτομο... Ναι, ναι καλά ακούσατε.. Σε όλο αυτό το ερωτικό σκηνικό μπλέχτηκαν ένα αγόρι και δυο κοπέλες...

Προφανώς, δεν μπορώ να δώσω ονόματα για το μόνο λόγο ότι το ξέρει ήδη η παραγωγή και απαγόρεψε δια ροπάλου να διαρρεύσουν πληροφορίες... Θα σεβαστώ, επίσης, και τις οικογένειες αυτών των ατόμων και δεν θα αποκαλύψω πρόσωπα και καταστάσεις...