Φαίη Σκορδά: Το τηλεφώνημα του Γιώργου Μαυρίδη και η αποκάλυψη on air! (Βίντεο)

Τι της είπε ο Μαυρίδης για την κόντρα με τον Τανιμανίδη;

Φαίη Σκορδά: Το τηλεφώνημα του Γιώργου Μαυρίδη και η αποκάλυψη on air! (Βίντεο)

Η Φαίη Σκορδά στην χθεσινή εκπομπή, συζητώντας με το πάνελ της, τις δηλώσεις του Γιώργου Μαυρίδη είπε on air πως πιστεύει στα λόγια του. Σήμερα, αποκάλυψε το τηλεφώνημα που δέχτηκε από τον παρουσιαστή.

Ο Γιώργος, της τηλεφώνησε μετά τις δηλώσεις της και θέλησε μεταξύ άλλων να την ευχαριστήσει. Διαβάστε παρακάτω...

Δεν έχω και την καλύτερη εμπειρία επαγγελματικά, συνεννόησης με τον Γιώργο Μαυρίδη. Από την εμπειρία μου όσο ήταν στον ΑΝΤ1. Από την άλλη όμως δεν είμαι άνθρωπος με εμμονές… Ευτυχώς Θεούλη μου, δεν βλέπω έναν άνθρωπο που λέει ψέματα. Λέει αλήθεια, με πείθει. Η λέξη «δανεικά» που είπε δεν μου αρέσει… αλλά από την άλλη με έχει πείσει με τον λόγο του», είπε.

Ενώ σήμερα, αποκάλυψε για το τηλεφώνημα που είχαν: «Πάντως εγώ να σας πω ότι μίλησα με τον Γιώργο Μαυρίδη χθες στο τηλέφωνο. Αυτό που είχε συμβεί είναι ότι πέρυσι δεν είχε έρθει καλεσμένος στην εκπομπή για δικούς του λόγους τους οποίους μου τους εξήγησε στο τηλέφωνο και όλα μια χαρά. Εγώ λειτουργώ έτσι, όταν λες κάτι που προκαλεί θα πω την γνώμη μου, αν κάτι είναι καλό πάλι θα στηρίξω. Πήρε να με ευχαριστήσει ο άνθρωπος. Πολύ γλυκός».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Χαμός στο πλατό της Φαίης Σκορδά! Πήραν το μέρος του Μαυρίδη και ξεφτίλισαν τον Τανιμανίδη! (Βίντεο)

Χαμός επικρατεί μετά τις δηλώσεις του Γιώργου Μαυρίδη στην Ελεονώρα Μελέτη με την αποκάλυψη του λόγου που τσακώθηκε με τον Σάκη Τανιμανίδη. Μάλιστα, σήμερα στο πλατό της Σκορδά, πήραν εν μέρη το μέρος του Μαυρίδη και...ξεφίλισαν τον Τανιμανίδη.

Οι αποδείξεις που έδειξε on air ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, "καίνε" τον παρουσιαστή του Survivor. Διαβάστε παρακάτω...

Ο Γιώργος Μαυρίδης στην συνέντευξη του είπε πως παρόλο που η ιδέα του World party είναι ομαδική και έδωσε και ο ίδιος χρήματα, ο Σάκης Τανιμανίδης στους τίτλους τέλους της εκπομπής έβαλε μόνο το δικό του όνομα, κάτι που τον ενόχλησε πολύ. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, μας έδειξε τους τίτλους τέλους και επιβεβαίωσε τα λόγια του.

Ωστόσο, στην συνέχεια, έκανε ακόμη μια αποκάλυψη που "έκαψε" τον Σάκη Τανιμανίδη! Η ιδέα του , δεν είναι ουσιαστικά... ιδέα του, μιας και υπάρχει ίδια εκπομπή που προβλήθηκε στην Αυστραλία λίγα χρόνια νωρίτερα πριν από το Word party.

Να σημειώσουμε πως μετά τις δηλώσεις του Γιώργου Μαυρίδη, ο Σάκης Τανιμανίδης του απάντησε με ένα μήνυμα κόλαφο!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Φαίη Σκορδά: Η κόντρα Τανιμανίδη - Μαυρίδη και το σχόλιο όλο νόημα! «Δεν βλέπω έναν άνθρωπο που...»!

Θέση στην κόντρα του Γιώργου Μαυρίδη και του Σάκη Τανιμανίδη πήρε η Φαίη Σκορδά, μετά τις δηλώσεις του πρώτου στην Ελεονώρα Μελέτη.

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 ανέφερε πως ο Γιώργος Μαυρίδης της φάνηκαν πως είναι αλήθεια. Διαβάστε παρακάτω...

Μετά το βίντεο της συνέντευξης του, η Φαίη είπε: Εγώ ξέρετε πάντα λέω αυτά που αισθάνομαι με τον δικό μου τρόπο. Δεν έχω και την καλύτερη εμπειρία επαγγελματικά, συνεννόησης με τον Μαυρίδη. Εννοώ από το διάστημα που ήταν στον ΑΝΤ1. Από την άλλη ευτυχώς δεν είμαι άνθρωπος με εμμονές. Δεν βλέπω έναν άνθρωπο που λέει ψέματα. Βλέπω έναν άνθρωπο που λέει αλήθεια. Με πείθει. Σαν Φαίη δεν μου αρέσει η ατάκα με δανεικά. Από την άλλη πιστεύω πως ο άνθρωπος λέει αλήθεια. Με έχει πείσει».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

undefined

Σάκης Τανιμανίδης: Η απίθανη απάντηση στον Μαυρίδη! «Γλείφω αποφύγετε τις εκδοχές που...»

Μία ανάρτηση ως απάντηση στον Γιώργο Μαυρίδη έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης στο instagram και αναφέρθηκε σε γλειψίματα!

Μάλιστα η φωτογραφία του παρουσιαστή του Survivor ήταν γεμάτη νόημα! Διαβάστε παρακάτω...

Ο Γιώργος Μαυρίδης βρέθηκε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στον «Αlpha» «Μετά τα μεσάνυχτα» και μίλησε για τον Σάκη Τανιμανίδη, αναφέροντας και τους λόγους της ρήξης του.

Συγκεκριμένα, για αρχή αποκάλυψε πως γνωρίστηκαν και άρχισαν να κάνουν παρέα

«Είχα πάει καλεσμένος σε μια εκπομπή που ήταν εκεί ο Σάκης Τανιμανίδης, εκεί γνωριστήκαμε. Ανταλλάξαμε τηλέφωνα, πίναμε καφέ, ωραία παρέα. Ξεκινήσαμε να κάνουμε κάτι στο TV100 και μετά είπαμε πάμε να κάνουμε κάτι στο εξωτερικό».

Όταν η παρουσιάστρια τον ρώτησε αν το World Party ήταν δική του ιδέα, η ενόχληση στο πρόσωπό του ήταν ολοφάνερη.

«Δεν ήταν δικιά μου απόφαση, ήταν μια συνολική απόφαση να σταματήσουμε. Αυτή η ιστορία μου έχει αφήσει μια πικρία.», συμπλήρωσε, ενώ λίγο αργότερα ξέσπασε κατά του Τανιμανίδη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ρε κολλητέ την ψυχή μου έχω δώσει, δίπλα σου ήμουν στα δύσκολα».

Τι είπε όμως όταν η Ελεονώρα του θύμισε πως ο Σάκης δεν τον είχε καλέσει στο γάμο του; Και ποια είναι η σχέση των δύο ανδρών σήμερα;

Την ώρα, λοιπόν, που ο Γιώργος Μαυρίδης έλεγε τα παραπάνω ο Σάκης Τανιμανίδης έκανε την ακόλουθη ανάρτηση η οποία μπορεί να θεωρηθεί και ως απάντηση στα λεγόμενα του πρώην φίλου του:
«Επιδεικνύοντας μια από τις λίγες αποδέκτες εκδοχές του «γλείφω», πάνω στο ξυλάκι παγωτό μου (με γεύση mojito παρακαλώ!).

ΠΡΟΣΟΧΗ: αποφύγετε τις υπόλοιπες εκδοχές του «γλείφω» που έχουν σχέση με απόσπαση μεγαλύτερων βαθμών στο σχολείο, ευνοϊκή μεταχείριση από τα αφεντικά, κτλ.».

Σίγουρα, δεν γνωρίζουμε αν είχαν στόχο τον Μαυρίδη, ωστόσο είναι αλήθεια πως ο Τανιμανίδης σπάνια βάζει στον προσωπικό του λογαριασμό φωτογραφίες όπου να γλύφει ξυλάκια και να γράφει τέτοιου είδους αστεία!

Μαυρίδης: Προσβλητική ατάκα για Τανιμανίδη και την φιλία που γίνεται τραπεζικός