Zέτα Μακρυπούλια: Δεν την έχετε ξαναδεί έτσι! Η φωτογραφία που σοκάρει!

Τι της συνέβη;

Zέτα Μακρυπούλια: Δεν την έχετε ξαναδεί έτσι! Η φωτογραφία που σοκάρει!

Η Ζέτα Μακρυπούλια ανέβασε μία... σοκαριστική της φωτογραφία και σίγουρα δεν την έχουμε ξαναδεί έτσι!

Υπήρχε λόγος... Διαβάστε παρακάτω...

Η Ζέτα Μακρυπούλια πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Γιούγκερμαν» και δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της που είναι βαμμένη και ντυμένη για τις ανάγκες της παράστασης!

Φωτογραφία που δείχνουν την πανέμορφη ηθοποιό ως έναν άλλον άνθρωπο!

«Σήμερα δεν είναι η τελευταία μας παράσταση, καθώς μετά το Πάσχα θα συνεχίσουμε για ένα μήνα ακόμη! Ένα break για Πάσχα θα το κάνουμε όμως», έγραψε η Ζέτα.

Zέτα Μακρυπούλια: Δεν την έχετε ξαναδεί έτσι! Η φωτογραφία που σοκάρει!
Zέτα Μακρυπούλια: Δεν την έχετε ξαναδεί έτσι! Η φωτογραφία που σοκάρει!

Ζέτα Μακρυπούλια: Χωρίς τον Χατζηγιάννη σε νυχτερινό κέντρο! Τα αγγίγματα και τα τραγούδια με άλλον άντρα!

Ναταλία Γερμανού: Πρόδωσε τα πάντα για τη σχέση της Ζέτας Μακρυπούλια με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη!

Η Ναταλία Γερμανού μέσω της εκπομπής της στον ALPHA «Καλύτερα δε γίνεται» πρόδωσε τα πάντα για τη σχέση της Ζέτας Μακρυπούλιας με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Τι συμβαίνει με το ζευγάρι;

«Θα σας πω και μια πληροφορία, ταξιδεύαμε μαζί με την Ζέτα από Κύπρο για Ελλάδα. Πετάξαμε μαζί και καταφέραμε να μιλήσουμε και να πούμε τα νέα μας. Είναι σε άριστη κατάσταση και φυσική και εμφανισιακή και οικογενειακή και είναι όλα θαυμάσια στη ζωή της. Να σας καθησυχάσω αν είχατε κάποια ανησυχία, είναι όλα τέλεια. Να πω ότι είναι σε άριστη κατάσταση η Ζέτα», είπε η παρουσιάστρια σχετικά με τις φήμες για τη σχέση του ζευγαριού.

Ζέτα Μακρυπούλια: Το αληθινό ύψος, η ηλικία, τα κιλά, το ζώδιο και 10 πράγματα που δεν γνωρίζουμε!

Θέλετε να μάθετε το αληθινό ύψος, την ηλικία, τα κιλά, και το ζώδιο της Ζέτας Μακρυπούλια;

Δείτε όσα δεν ξέρετε για την παρουσιάστρια και ηθοποιό, αλλά και όσα θέλετε να μάθετε με ακρίβεια στη συνέχεια! Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε, εσείς απλά...

Η Ζέτα Μακρυπούλια, μας κρατάει απογευματινή συντροφιά μέσα από τη συχνότητα του Ant1και με το παιχνίδι, "Ρουκ Ζουκ", που έχει αγαπήσει ο κόσμος, όπως άλλωστε καθημερινά δείχνουν και τα νούμερα τηλεθέασης!

Το ύψος, τα κιλά, το ζώδιο και η ηλικία της παρουσιάστριας Ant1 Ζέτας Μακρυπούλια

Η Ζέτα, έχει ύψος 1,72, είναι 52 κιλά και έχει γεννηθεί στις 31 Ιουλίου το 1978 και είναι Λέων!

Πάμε όμως να δούμε 10 ακόμα πράγματα που θέλουμε να μάθουμε για εκείνη λίγο καλύτερα...

  1. Έχει καταγωγή από το χωριό Ποταμούλα Αιτωλοακαρνανίας
  2. Έχει σπουδάσει στη δραματική σχολή Ίασμος- Β. Διαμαντόπουλος
  3. Έκανε τα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα σε ηλικία μόλις 13 ετών, συμμετέχοντας σε διαφημίσεις, ενώ αργότερα, σε ηλικία 14 ετών, εμφανίστηκε στο show «Ciao ANT1» που παρουσίαζε η Ρούλα Κορομηλά.
  4. Ένα χρόνο αργότερα, έκανε μια σύντομη εμφάνιση στην σειρά «Οι δικηγόροι της Αθήνας» και τη σεζόν 1995-1996 είχε βασικό ρόλο στην σειρά του Νίκου Μαστοράκη, «Χωρισμένοι με παιδιά».
  5. Από το 2005 μέχρι το 2007 συνεργάστηκε με τον Γιώργο Καπουτζίδη για την σειρά Στο Παρά 5. Παράλληλα, έπαιξε στην σειρά Επτά Θανάσιμες Πεθερές ενώ πρωταγωνίστησε και στην σειρά της ΝΕΤ «Mόνο εσύ» με τον Θοδωρή Αθερίδη. Την ίδια χρονιά (2006) παρουσίασε μαζί με τον Γιώργο Καπουτζίδη τον Ελληνικό Τελικό της Eurovision αλλά και τα Μουσικά Βραβεία Κύπρου.
  6. Για τρεις σεζόν, από το 2010 μέχρι το 2013, παρουσίαζε το χορευτικό show του ΑΝΤ1, Dancing with the stars.Το 2014 παρουσίασε το show του MEGA, «Just The 2 Of Us» και το 2015 παρουσίασε τα "Βραβεία Madame Figaro - Γυναίκες της Χρονιάς" που προβλήθηκαν από το Epsilon TV καθώς και από το κανάλι Sigma TV της Κύπρου.
  7. Στο θέατρο έκανε την πρώτη της εμφάνιση το 2004 στην παράσταση "Σεσουάρ για δολοφόνους" όπου ο Γιώργος Καπουτζίδης με τον οποίο συμπρωταγωνιστούσε της έκανε την πρόταση να συμμετέχει στο Στο παρά 5.
  8. Τη σεζόν 2017-2018 έπαιξε στην παράσταση «Ιδιωτικές Ζωές» στο Θέατρο Γκλόρια ενώ τη σεζόν 2018-2019 θα παίξει στην παράσταση «Γιούγκερμαν» στο Θέατρο Πορεία. Ενώ το καλοκαίρι του 2019 αναμένεται να συμμετάσχει στην παράσταση Δον Ζουάν του Μολιέρου στον ρόλο της Ελβίρας.
  9. O πατέρας της λέγεται Κώστας Μακρυπούλιας και η μητέρα της Κική Μακρυπούλια
  10. Τέλος, έχει δύο αδέλφια τον Παναγιώτη Μακρυπούλια και τον Άκη Μακρυπούλια

Το ύψος, τα κιλά, το ζώδιο και η ηλικία της παρουσιάστριας Ant1 Ζέτας Μακρυπούλια