Άννα Μαρία Βέλλη: Οι γυμνές φωτογραφίες στο διαδίκτυο και η "απειλή"!

Τι συμβαίνει με την παρουσιάστρια;

Άννα Μαρία Βέλλη: Οι γυμνές φωτογραφίες στο διαδίκτυο και η

Μια γυμνή φωτογραφία με τον σύντροφό της στο διαδίκτυο δημοσίευσε η Άννα Μαρία Βέλλη και έριξε την... "απειλή" της.

Ο Άρης Μακρής έχει τα γενέθλια του και του ευχήθηκε με... αποκαλυπτικό. Διαβάστε παρακάτω...

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η πρώην συμπαρουσιάστρια του Πέτρου Κωστόπουλου, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια κοινή της φωτογραφία με τον Άρη Μακρή να ποζάρουν στην παραλία εντελώς γυμνοί.

Στην λεζάντα με τις ευχές της για τα χρόνια πολλά πέταξε και χιουμοριστικά την απειλή της «Σήμερα που είναι τα γενέθλια σου θέλω να σου πω ότι έχω γυμνές σου φωτογραφίες. ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΣΕΙΣ. Χρόνια καλά».

Μάλιστα, ο Άρης Μακρής απάντησε λέγοντας πως και εκείνος έχει γυμνές της φωτογραφίες!

Βαγγέλης Περρής: Έριξε «βόμβες» για το «Όλα Λάθος»! «Είναι σαν τις τσόντες!» Η αποκάλυψη για την αποχώρηση της Βέλλη!

«Βόμβες» έριξε ο Βαγγέλης Περρής για την εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου «Όλα Λάθος», κάνοντας λόγια για... τσόντα, ενώ αποκάλυψε το λόγο της αποχώρησης της Άννας Μαρίας Βέλλη!

Ο δημοσιογράφος ξέσπασε. Διαβάστε παρακάτω...

Ο Βαγγέλης Περρής βρέθηκε μίλησε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον ALPHA και αναφέρθηκε ξανά για το «Όλα Λάθος» του Πέτρου Κωστόπουλου στο OPEN, την αποχώρηση της Άννα-Μαρίας Βέλλη από την εκπομπή, αλλά και την επιλογή του ονόματος που θυμίζει το «Όλα» του Θέμου Αναστασιάδη.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ξέρω και τα γεγονότα. Τα περί καρέκλας είναι ανύπαρκτα, ποτέ δεν υπήρξε κάτι τέτοιο και δεν είναι του χαρακτήρα της Άννας Μαρίας. Άλλα της είχαν πει ότι θα κάνει και άλλα έκανε και είπε παιδιά γιατί να ταλαιπωριόμαστε, δεν μου ταιριάζει, δεν το θέλω, άντε γεια.

Είχα αντιδράσει για το όνομα της εκπομπής, δεν είχα αντιδράσει για τον Κωστόπουλο. Είναι για μένα πολύ αγαπημένο πρόσωπο και είμαστε φίλοι από πριν γίνει ο Κωστόπουλος. Είναι τόσο πρόσφατο το γεγονός που ο εμπνευστής του ΟΛΑ μας εγκατέλειψε που είναι πάρα πολύ άκομψο, άκαιρο και διάφορα άλλα με α στερητικό μπροστά, που θα έπρεπε να οδηγήσουν στην πράξη να πεις άστο μην βάλουμε το Όλα Λάθος. Μου θυμίζει κάτι τσόντες που γύριζαν στην Ιταλία που έπαιρναν με αφορμή «Το τελευταίο ταγκό στο Παρίσι» και έκαναν «Το τελευταίο καγκουρό…» ή κάτι άλλα πιο σεξουαλικά».

Οι πρώτες... βόμβες του Περρή για την εκπομπή του Κωστόπουλου!

Πέτρος Κωστόπουλος: Απαντάει στην σκληρή κριτική του Περρή! «Τον ξέρω από παλιά και...»

Ο Πέτρος Κωστόπουλος απάντησε στον Βαγγέλη Περρή, μετά την πολύ σκληρή κριτική που του άσκησε σχετικά με τον τίτλο της εκπομπής Όλα λάθος!

Ο ίδιος, επιπλέον, εξήγησε στο Ευτυχείτε και στην Έλενα Πολυκάρπου τι πραγματικά συνέβη με την Άννα Μαρία Βέλλη!

«Το κορίτσι είδε προφανώς ότι η εκπομπή δεν της πήγαινε και πήρε μια απόφαση όπως και άλλοι άνθρωποι να μην τη συνεχίσει. That’s all! Είναι πάρα πολύ γλυκό παιδί, σαν κόρη μου είναι και αυτή» είπε ο Πέτρος!

Σχετικά με τον Βαγγέλη Περρή ο Πέτρος τόνισε:
«Ο Βαγγέλης Περρής είναι φίλος μου, τον αγαπάω, μου θυμίζει όλο μου το παρελθόν, μου θυμίζει τη φιλία μας, μου έχει ζωγραφίσει το σπίτι, μ’ αγαπάει ακόμα, δεν έχω τίποτα. Υπήρχε το όνομα της εκπομπής πριν έρθω εγώ. Δεν θα μπω σε αυτό γιατί τον Βαγγέλη τον αγαπώ».

Τι είχε πει ο Βαγγέλης Περρής για τον Κωστόπουλο και τον Θέμο Αναστασιάδη

Καλεσμένος στο πλατό του The 2Night Show βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο Βαγγέλης Περρής και εξέφρασε την έντονη ενόχλησή του για τον τίτλο της νέας εκπομπής του Πέτρου Κωστόπουλου στο Open, Όλα Λάθος.

Συγκεκριμένα ο Βαγγέλης, εξέφρασε ανοιχτά την ένστασή του για την επιλογή της λέξης Όλα, που παραπέμπει στις εκπομπές που έκανε ο Θέμος Αναστασιάδης.

«Mε πείραξε ο τίτλος της εκπομπής. Νομίζω πως δεν ήταν κομψό. Δεν ήταν ευγενικό. Νομίζω πως υπάρχουν εκατομμύρια άλλοι τίτλοι που θα μπορούσαν να διαλέξουν. Οτιδήποτε άλλο εκτός από το Όλα και να βάλουν δίπλα το Λάθος, που ουσιαστικά είναι συνέχεια των εκπομπών που είχε εμπνευστεί ο Θέμος, που ήταν Όλα Μπιμπ, Όλα Πρώτη Φορά, Όλα Μπάχαλο, Όλα Λάθος.

Νομίζω πως δεν είναι κομψό και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έκαναν. Δεν τους προσδίδει κάτι. Περισσότερο τους παρουσιάζει σαν ανέμπνευστους και ότι πάμε στο σουβλατζίδικο δίπλα που έχει επιτυχία, να αλλάξουμε λίγο το ονοματάκι για να μας μπερδεύουν. Είναι όλα λάθος. Είναι βαρύ αυτό που θα πω, οπότε καλύτερα να μην το πω», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Περρής. Δείτε το σχετικό βίντεο: