Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Η ανάρτηση φωτιά της Μαρίας Ελένης για την αποφυλάκισή του!

Το δημόσιο ξέσπασμα κατά πάντων!

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Η ανάρτηση φωτιά της Μαρίας Ελένης για την αποφυλάκισή του!

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και η κόρη του, Μαρία Ελένη, έκανε μια ανάρτηση φωτιά!


Ο γνωστός ποινικολόγος, λίγο μετά τις 22.20 το βράδυ της Μ. Δευτέρας, έπειτα από την απολογία του για την αποκαλούμενη «μαφία των φυλακών», βρέθηκε ξανά κοντά στην οικογένειά του! Διαβάστε παρακάτω....

Στο πλευρό του ήταν φυσικά συνεχώς η κόρη του Μαρία-Ελένη, η οποία μετά την ανακοίνωση της απόφασης ξέσπασε σε κλάματα.

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου ξέσπασε μέσω ανάρτησής της στο Instagram, με αφορμή τη σύλληψη του πατέρα της. Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: «Αν για τόσο ειδικούς στα νομικά και τόσο γνωστούς δικηγόρους οι αρχές επιφυλάσσουν τέτοια μεταχείριση με εντάλματα και συλλήψεις, ενώ τα στοιχεία σε βάρος τους δεν το δικαιολογούν, ποιο είναι το μήνυμα για του άλλους πολίτες; Ότι η νομιμότητα είναι σχετική έννοια, ή μήπως, ότι ο νόμος υπακούει στη λογική της συγκυρίας;». Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Η ανάρτηση της Μαρίας Ελένης αφότου αφέθηκε ελεύθερος ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος

Αλέξανδρος Λυκουρέζος - Νατάσα Καλογρίδη: "Λύγισε" στα χέρια του δικηγόρου η ηθοποιός έξω από το Εφετείο!

Μια φωτογραφία γροθιά στο στομάχι ήρθε στα γραφεία του Youweekly.gr! Η Νατάσα Καλογρίδη, η ηθοποιός και σύντροφος του Αλέξανδρου Λυκουρέζου φαίνεται πως "λύγισε" στα χέρια του δικηγόρου έξω από το Εφετείο το μεσημέρι της Μεγάλης Δευτέρας.

Ο δικηγόρος βρέθηκε ενώπιον του ανακριτή και τελικά κατάφερε να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση 50.000 ευρώ και απαγόρευση εξόδου από την χώρα αλλά, ώσπου να βγει η απόφαση αυτή η Νατάσα τον περίμενε με υπομονή.

Μάλιστα, όπως σας αποκάλυψα στο Vanda's blog η ψυχολογία της ήταν πολύ άσχημη!

Το ζευγάρι όπως αναφέρουν πληροφορίες μου μετά το περιστατικό αυτό ήρθε πιο κοντά από ποτέ και απόδειξη στο πόσο ερωτευμένοι είναι, είναι η φωτογραφία - αποκάλυψη που ακολουθεί παρακάτω:

Αλέξανδρος Λυκουρέζος - Νατάσα Καλογρίδη:

Η Νατάσα, το απόγευμα της Δευτέρας, όταν τελείωσαν όλα τα τρεξίματά τους λύγισε στην αγκαλιά του δικηγόρου!

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Ξέσπασε! «Είχαν στόχο να με μπλέξουν...»! (Βίντεο)

Ξέσπασε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. «Είχαν στόχο να με μπλέξουν...», δηλώνει μεταξύ άλλων.

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος δηλώνει πώς "είχαν στόχο να με μπλέξουν..διαψεύδω κατηγορηματικά τη συμμετοχή μου στη μαφία των φυλακών".. Μίλησε ανοιχτά για όλα όσα συνέβησαν στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση στο δελτίο ειδήσεων του Star, μετά τη σύλληψή του την περασμένη Πέμπτη!

Αρνήθηκε ωστόσο να εξηγήσει τι εννοεί και ποιοι είναι αυτοί που τον στοχοποίησαν. «Δε θέλω να μακρηγορήσω επ αυτού. Θα αποδειχθεί σύντομα ότι δεν υπήρξε καμία εμπλοκή δική μου αλλά και του συναδέλφου μου Θεόδωρου Παναγόπουλου» είπε στη δημοσιογράφο ο κ. Λυκουρέζος.

Ερωτηθείς για τον τρόπο της σύλληψής του, που έγινε αντικείμενο σχολιασμού από νομικούς κύκλους, ο κ. Λυκουρέζος δήλωσε: «Δε θέλω να περιγράψω τον τρόπο της σύλληψής μου. Πιστεύω ότι ήταν άστοχος αλλά έγινε. Θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί. Κατ' αρχήν θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί το ένταλμα σύλληψης».

«Πέρασα δύσκολο τριήμερο, είμαι στο γραφείο μου πιο δυνατός και πιο κεφάτος» κατέληξε ο γνωστός δικηγόρος.

Τέλος, ερωτηθείς για το αν θα επιμείνει στην αγωγή που κατέθεσε κατά της Κατερίνας Παπακώστα, μετά τις διευκρινίσεις της υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, ο κ. Λυκουρέζος είπε ότι θα επιμείνει και μάλιστα ότι «η διευκρίνιση που έδωσε ήταν δεύτερο ολίσθημα».

Δείτε το σχετικό βίντεο: