Βάσω Λασκαράκη: Η δημόσια έκκληση για βοήθεια μετά το γάμο!

Τι συνέβη;

Βάσω Λασκαράκη: Η δημόσια έκκληση για βοήθεια μετά το γάμο!

Δημόσια έκκληση για βοήθεια έκανε στον Instagram η Βάσω Λασκαράκη λίγες ημέρες μετά το γάμο της!

Τι συνέβη στην ηθοποιό;

H Βάσω Λασκαράκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία από ένα σκυλάκι και ζήτησε την βοήθεια των διαδικτυακών της φίλων για να βρεθεί.

Η ηθοποιός, έχει αδυναμία στα ζώα, αφού και η ίδια έχει μια γατούλα!

Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Μετά τον γάμο έρχεται και το πρώτο παιδί! Αποκλειστικό...

Μετά τον κρυφό τους γάμο έρχεται και το πρώτο παιδί για την Βάσω Λασκαράκη και τον Λευτέρη Σουλτάτο σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr!

Μέσα από το Vanda's blog θα σας αποκαλύψω σήμερα κάτι που δεν έχει γραφτεί πουθενά αλλού γιατί δεν το ξέρει κανείς! Την πληροφορία αυτή την έμαθα από πολύ κοντινό πρόσωπο του ζευγαριού, μετά από ένα τηλεφώνημα που είχαν πριν από μόλις λίγα λεπτά!

Σύμφωνα, λοιπόν, με τη πηγή μου, το ζευγάρι αποφάσισε να ξεκινήσει τις διαδικασίες για ένα παιδάκι! Μπορεί και οι δυο να έχουν παιδιά από τους πρώτους τους γάμους, ωστόσο θέλουν να επισφραγίσουν και τον δικό τους έρωτα με έναν... καρπό!

Η απόφαση αυτή πάρθηκε λίγα 24ωρα μετά τον κρυφό τους γάμο στην Κρήτη! Όπως μου μετέφερε η πηγή μου, μπορεί η Βάσω να ήταν αρνητική στο να μείνει έγκυος ξανά, τουλάχιστον στο κοντινό μέλλον, όμως αφού ενώθηκε με τον αγαπημένο της με τα ιερά δεσμά του γάμου, αποφάσισε να του χαρίσει αυτό που τόσο θέλει για να τον κάνει διπλά ευτυχισμένο!

Η αλήθεια είναι πως ο Λευτέρης της είχε ζητήσει ένα μωράκι πριν παντρευτούν αλλά τότε η ηθοποιός ήταν κάθετη! Τώρα, όμως, όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr και σας τις μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog, είπε το μεγάλο ναι... Οπότε, αναμένουμε για τα χαρμόσυνα νέα!

Μέχρι στιγμής το ζευγάρι περνάει τον μήνα του μέλιτός του στην Κρήτη και η Βάσω Λασκαράκη μας έδειξε για πρώτη φορά την βέρα της:

Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Μετά τον γάμο έρχεται και το πρώτο παιδί! Αποκλειστικό...

Εγώ με την σειρά μου θα τους ευχηθώ, με το καλό...

Λευτέρης Σουλτάτος: Αποκάλυψη βόμβα για το παιδί από τον πρώτο γάμο του!

Μια αποκάλυψη βόμβα ήρθε στο φως της δημοσιότητας για τον Λευτέρη Σουλτάτο, λίγο πριν τον γάμο του με την Βάσω Λασκαράκη!

Ο Λευτέρης Λαζάρου, μίλησε στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του Open, Ευτυχείτε, και ανέφερε ότι είναι κουμπάροι, καθώς ο ίδιος βάφτισε την κόρη που απέκτησε ο σύντροφος της Βάσως Λασκαράκη από τον προηγούμενο γάμο του.

«Με τον Λευτέρη μας δένει μια φιλία πολλών χρόνων. Επίσης να σας πω πως του έχω βαφτίσει την κόρη από τον προηγούμενο γάμο του. Είμαι νονός του παιδιού του. Εγώ αυτό που έχω να ευχηθώ στον Λευτέρη είναι η επιλογή του να είναι σωστή και καλή. Ό,τι αποφασίζουν στη ζωή τους και τα δύο παιδιά να είναι ξεκάθαρο και να έχουν μια καλή πορεία. Εγώ θα πιστέψω πως παντρεύεται, όταν ο ίδιος με πάρει τηλέφωνο και μου το πει» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Λαζάρου.

Δείτε το σχετικό βίντεο: