Ζέτα Δούκα: H βία που είχε υποστεί από πρώην σύντροφό της και η επίσκεψη σε ψυχολόγο!

Οι άσχημες στιγμές που βίωσε και η καταγγελία!

Ζέτα Δούκα: H βία που είχε υποστεί από πρώην σύντροφό της και η επίσκεψη σε ψυχολόγο!

Αποκάλυψη για τη βία που έχει υποστεί από πρώην σύντροφό της έκανε η Ζέτα Δούκα, λέγοντας πως του είπε να πάει σε ψυχολόγο.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show και αναφέρθηκε σε άγνωστες στιγμές της ζωή της.

Μετά την αναφορά που έκανε για το σύντροφό της και τον γάμο τους, μίλησε και για πρώην σχέση της.

«Έχω υποστεί βία σε σχέση μόνο μία φορά, η οποία ήταν και πάρα πολύ άσχημη. Τον άνθρωπο αυτόν τον έστειλα σε ψυχολόγο να μιλήσει και βέβαια χώρισα μαζί του. Τώρα θα του είχα κάνει και καταγγελία. Έτσι πρέπει να χειριζόμαστε πλέον αυτές τις καταστάσεις. Η βία σε οποιαδήποτε μορφή της πρέπει να καταγγέλλεται. Εγώ δεν έχω χτυπήσει ποτέ έναν άντρα. Βέβαια, σε αυτή την περίπτωση αμύνθηκα, οπότε και αυτός κατά κάποιον τρόπο χτύπησε. Ήταν μια πάρα πολύ άσχημη στιγμή», είπε μεταξύ άλλων.

Ζέτα Δούκα: H εξομολόγηση για τον γάμο και τον χωρισμό από το σύντροφό της! (Βίντεο)

H Ζέτα Δούκα βρέθηκε καλεσμένη στο The 2night show και έκανε αποκαλύψεις για τον γάμο της, αλλά και το χωρισμό από τον σύντροφό της.

Η ηθοποιός, διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της, αφού στο πλευρό της έχει τον Μιχάλη Χατζηαντωνά, αλλά και την κορούλα της, στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία.

Η Ζέτα Δούκα αποκάλυψε πως δεν είχε ποτέ όνειρο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Με τον Μιχάλη είναι καλά και δεν νιώθουν την ανάγκη να το κάνουν, αφού αυτό δεν θα τους ορίσει ζευγάρι.

Μάλιστα, όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την ρώτησε αν θα χώριζε εάν δεν πέρναγε καλά, απάντησε ευθέως και με ειλικρίνεια.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ζέτα Δούκα - Μιχάλης Χατζηαντωνάς: Όλη η αλήθεια για την σχέση τους!

Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που η Ζέτα Δούκα και ο Μιχάλης Χατζηαντωνάς δεν παντρεύονται; Όλη η αλήθεια για την σχέση τους...

Η ηθοποιός και ο σύζυγός της είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Διαβάστε παρακάτω...

Μάλιστα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό TV Έθνος η Ζέτα Δούκα αποκάλυψε τον λόγο που δεν φοράνε... βέρα!

Ήταν συνειδητή επιλογή να μην προχωρήσετε σε τυπική επισημοποίηση της σχέσης σας με τον Μιχάλη; Δεν νιώσατε την ανάγκη ενός γάμου;

Ποτέ δεν νιώσαμε και δεν θα νιώσουμε. Δεν έχει καμιά αξία στα μυαλά και στις καρδιές μας. Είμαστε ενωμένοι ούτως ή άλλως για όλη μας τη ζωή. Οπότε δεν υπάρχει κάτι άλλο το οποίο θα μας ενώσει περισσότερο.

Οι δυο τους επισφράγισαν τον έρωτά τους με τον ερχομό της πολυαγαπημένης τους κόρης, Θάλειας. Ωστόσο πήραν την απόφαση να μην ακολουθήσουν το πατροπαράδοτο δρόμο και έτσι δεν ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας.