Σπύρος Παπαδόπουλος: Ο 25χρονος γιος του είναι μουσάτος και... κούκλος!

Δείτε τον για πρώτη φορά!

Σπύρος Παπαδόπουλος: Ο 25χρονος γιος του είναι μουσάτος και... κούκλος!

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ, έχει δημιουργήσει μια αξιοζήλευτη οικογένεια! Προτεραιότητά του, είναι φυσικά ο γιος του, ο οποίος είναι 25χρονος, μουσάτος και κούκλος!

Ο ίδιος είναι καρπός του έρωτά του με την πρώην σύζυγό του, Αθηνά Τσιλύρα, και ακούει στο όνομα Αλέξανδρος!

Ο Αλέξανδρος Παπαδόπουλος σπανίως εμφανίζεται δημοσίως στο πλευρό του πατέρα του, γι’ αυτό και δύσκολα μπορεί κανείς να εντοπίσει υλικό. Οι μοναδικές λήψεις στις οποίες τον είδαμε ποτέ, τον απεικονίζουν σε βραδινή έξοδό του με τον παρουσιαστή του «Στην Υγειά μας ρε παιδιά», τέσσερα χρόνια πριν. Δείτε τον και πείτε μας, δεν είναι άκρως γοητευτικός:

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και ο γιος του
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και ο γιος του

Σπύρος Παπαδόπουλος: Σε τραγική κατάσταση ο παρουσιαστής! Το σοκ που δεν μπορεί να ξεπεράσει!

Σε τραγική κατάσταση είναι ο παρουσιαστής Σπύρος Παπαδόπουλος! Το σοκ που υπέστη είναι πολύ μεγάλο και δεν μπορεί να το ξεπεράσει!

Ένα ραβασάκι του έπεσε κυριολεκτικά από τα χέρια και ο λόγος είναι πολύ σοβαρός!

Αναφερόμαστε φυσικά, στα χτεσινά νούμερα τηλεθέασης που έκανε το Στην υγειά μας ρε παιδιά στον ΣΚΑΙ! Η εκπομπή τσακίστηκε κυριολεκτικά αφού σημείωσε στο δυναμικό κοινό μόλις 9.8%! Την ίδια ώρα το Πακέτο απέναντι έκανε 16% και η Βίκυ Χατζηβασιλείου πανηγυρίζει! Η Μοντέρνα Σταχτοπούτα στο Open έκανε 7,4%, η ταινία Τέντι Μπόι αγάπη μου στον ΑΝΤ1 11.4 και το Survivor 12,6! Mιλάμε για κλάμα.... Αλήθεια, θυμάστε τον όρο που είχε θέσει στον ΣΚΑΙ;

Τι τηλεθέαση είχε κάνει την προηγούμενη εβδομάδα:

Τη φετινή σεζόν η Βίκυ Χατζηβασιλείου μας έχει συνηθίσει σε εξαιρετικά νούμερα με το «Πάμε Πακέτο» στην τηλεόραση του ΑLPHA TV.

Είναι ίσως από τις καλύτερες χρονιές της παρουσιάστριας, η οποία να σημειώσουμε ότι μέχρι και αυτή την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν έχει ανανεώσει ακόμα το συμβόλαιο της με την τηλεόραση του ΑLPHA TV!

Το «Πάμε πακέτο» λοιπόν εχθές έκανε πραγματικά εξαιρετικά νούμερα στο δυναμικό κοινό και ακόμη καλύτερα νούμερα στο γενικό σύνολο.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ξεκίνησε με 15,5 συνεχίζει με 17,4 18,6 18,8 19,7 22,5 26,3 και την ώρα που ξεκινάει ο Σπύρος Παπαδόπουλος 22,4 19,6.

Ο ανταγωνισμός της Βίκυς Χατζηβασιλείου, το "Survivor Ελλάδα Τουρκία" 14,1 και το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» που όμως ήταν επανάληψη 15,1 !