Aπόφαση βόμβα από Λασκαράκη - Σουλτάτο! Η κίνηση που θα συζητηθεί λίγο μετά τον γάμο τους!

Ξεκινούν μια νέα ζωή!

Aπόφαση βόμβα από Λασκαράκη - Σουλτάτο! Η κίνηση που θα συζητηθεί λίγο μετά τον γάμο τους!

Μια απόφαση βόμβα πήραν η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος! Ποια είναι η κίνηση του ζευγαριού που θα συζητηθεί όσο λίγες και μάλιστα μετά το γάμο τους;

Το αγαπημένο ζευγάρι, όλο το καλοκαίρι θα βρίσκεται στην Σαντορίνη, μαζί με τον Φίλιππο Μιχόπουλο και την Αθηνά Οικονομάκου! Ο λόγος μάλιστα, είναι μια κοινή συνεργασία που θα συζητηθεί!

Όπως ο ίδιος ο Λευτέρης πρόδωσε μέσα από το προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, πρόκειται να είναι ο executive chef στο νέο ξενοδοχείο του Φίλιππου Μιχόπουλου! Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Η ανάρτηση του Λευτέρη Σουλτάτου για τη συνεργασία του με τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Λασκαράκη - Οικονομάκου: Αυτή είναι η αλήθεια για την σχέση τους! Τις πρόδωσε ο Σουλτάτος....

Πολλά είχαν ακουστεί για Βάσω Λασκαράκη και την Αθηνά Οικονομάκου, αφού οι φήμες ανέφεραν πως η σχέση τους πλέον δεν είναι καλή, μιας και η Αθηνά δεν βρέθηκε στο γάμο της Βάσως! Πώς τις πρόδωσε ο Λευτέρης Σουλτάτος;

Το ζευγάρι βρέθηκε χτες για φαγητό μαζί με την Αθηνά και μάλιστα ο Λευτέρης όλο χιούμορ στην ανάρτηση του έγραψε: «Δεν θα μας φας την δουλειά κοπέλα μου....» αναφερόμενος φυσικά στην ιδιότητά του ως σεφ! Ο ίδιος, έκλεισε όλα τα στόματα αφού τα ντοκουμέντα μιλούν από μόνα τους και αποδεικνύουν ότι οι δύο ηθοποιοί, είναι πολύ φίλες! Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις:

Η Αθηνά ΟικονομάκουΑθηνά Οικονομάκου και Βάσω Λασκαράκη σε γεύμαΑθηνά Οικονομάκου και Βάσω Λασκαράκη σε γεύμα

Βάσω Λασκαράκη: Έγκυος στο δεύτερο παιδί; Η αποκάλυψη μέσα από το νοσοκομείο!

Έγκυος στο δεύτερο παιδί η Βάσω Λασκαράκη; Η αποκάλυψη ήρθε στα γραφεία του Youweekly.gr, αποκλειστικά, μέσα από το νοσοκομείο!

Τι συνέβη στην ηθοποιό; Θα σας αποκαλύψω τα πάντα μέσα από το Vanda's blog, για το πως κατέληξε στο νοσοκομείο και τι συνέβη τελικά...

Αρχικά, η ηθοποιός με τον αγαπημένος της, πλέον, σύζυγο, Λευτέρη Σουλτάτο, μετά τον κρυφό τους γάμο στην Κρήτη έκαναν το πρώτο τους ταξίδι με προορισμό την Κέρκυρα!

Και... ήταν επεισοδιακό!

Βάσω Λασκαράκη: Έγκυος στο δεύτερο παιδί; Η αποκάλυψη μέσα από το νοσοκομείο!

Σύμφωνα, με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog, η Βάσω είχε ένα λιποθυμικό επεισόδιο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο γιατί ο αγαπημένος της τρόμαξε και ήθελε να βεβαιωθεί ότι όλα είναι καλά!

Εκεί υπεβλήθη στις απαραίτητες εξετάσεις και αποδείχτηκε πως όλα κυλάνε ρολόι. Ωστόσο, πολλοί όταν την είδαν άρχισαν να μιλούν για ζαλάδες περί εγκυμοσύνης και τα σχετικά κάτι που όπως αναφέρουν αποκλειστικές και εγκυρότατες πηγές του Youweekly.gr δεν ισχύει! Απόδειξη αυτού; Εξετάσεις που έκανε μετά την λιποθυμία...

Βάσω Λασκαράκη: Έγκυος στο δεύτερο παιδί; Η αποκάλυψη μέσα από το νοσοκομείο!

Γιατί ναι, έκανε και τέτοιες εξετάσεις, όπως μου μετέφερε άτομο μέσα από το νοσοκομείο... Κάποια καθυστέρηση στα γυναικολογικά της, την τρόμαξε και την έβαλε σε υποψίες και μιας και βρέθηκε στο νοσοκομείο έκανε και αυτή την εξέταση και... ήταν αρνητικό το αποτέλεσμα! Δεν είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί η Βάσω Λασκαράκη... τουλάχιστον όχι ακόμα!

Με μια ανάρτησή του έκανε... χαμό και έδειξε όλη την αλήθεια!