Βίκυ Κάβουρα: Ποζάρει με μικροσκοπικό μπικίνι και μας δείχνει πως είναι το σώμα της χωρίς ρετούς!

Κόλασε το Instagram!

Βίκυ Κάβουρα: Ποζάρει με μικροσκοπικό μπικίνι και μας δείχνει πως είναι το σώμα της χωρίς ρετούς!

Με μικροσκοπικό μπικίνι πόζαρε στην παραλία η Βίκυ Κάβουρα και μας έδειξε πως είναι το σώμα της χωρίς ίχνος ρετούς.

Κόλασε το Instagram η ηθοποιός!

Η Βίκυ Κάβουρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τη ζωή της, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική.

Πρόσφατα, η ηθοποιός πόζαρε με το λευκό μικροσκοπικό μπικίνι της στην παραλία και δημοσίευσε την φωτογραφία της.

Βίκυ Κάβουρα σώμα

Βίκυ Κάβουρα σώμα

Βίκυ Κάβουρα: Νέες δηλώσεις "φωτιά" για την Αγγελική Ηλιάδη! «Θα μπορούσα να πάρω πολλά λεφτά...»!

Νέες δηλώσεις φωτιά έκανε η Βίκυ Κάβουρα για τις κατηγορίες της Αγγελικής Ηλιάδη πως ήταν ο λόγος που χώρισε με τον Σάββα Γκέντσογλου. Η ηθοποιός είπε πως θα μπορούσε να πάρει πολλά λεφτά από αυτή την υπόθεση.

Η ίδια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται στον Alpha και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ντόρο που είχε δημιουργηθεί.

Για την ιστορία, πολλές ήταν οι φήμες που ήθελαν την Βίκυ Κάβουρα να βρίσκεται σε σχέση με τον Σάββα Γκέντσογλου, με την Αγγελική Ηλιάδη να δηλώνει πως η ηθοποιός ήταν το τρίτο πρόσωπο στην σχέση τους.

Η Βίκυ Κάβουρα, σήμερα στην Ναταλία Γερμανού είπε μεταξύ άλλων πως δεν κινήθηκε νομικά γιατί είναι καλός άνθρωπος, ενώ αν το έκανε αυτό θα μπορούσε να πάρει πολλές λεφτά.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Βίκυ Κάβουρα: Αποκάλυψη βόμβα για την γνωριμία της με τον Γκέντσογλου! Το περιστατικό πριν από χρόνια που δεν γνώριζε κανείς!

Μια αποκάλυψη βόμβα έκανε η Βίκυ Κάβουρα για την γνωριμία της με τον Σάββα Γκέντσογλου! Το περιστατικό πριν από χρόνια που δεν γνώριζε κανείς!

Η γνωστή ηθοποιός, μίλησε Ελεονώρα Μελέτη Μετά τα μεσάνυχτα για όλους και για όλα, ενώ δεν δίστασε να αναφέρει πως έχει φάει πολλά «χαστούκια» στη ζωή της. Διαβάστε παρακάτω....

Ο αδερφός της είναι το παν για εκείνη και δεν παρέλειψε να το αναφέρει για άλλη μια φορά.

Η ηθοποιός, τόνισε πως είχε πάθει κατάθλιψη όταν συμμετείχε στο Dancing With The Stars, και είχε κυκλοφορήσει η φήμη για εκείνη και τον Γιώργο Λιάγκα.

Δεν θα μπορούσε ωστόσο να μη μιλήσει και για το θέμα που έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα, που δεν είναι άλλο από την φημολογούμενη σχέση της με τον Σάββα Γκέντσογλου. Η ίδια, είπε πως δεν έχει σχέση με τον Σάββα και μάλιστα οι δυο τους γνωρίστηκαν στα 17 της, όταν βρέθηκαν στο ίδιο μέρος τυχαία! Δείτε τα σχετικά βίντεο:

Αγγελική Ηλιάδη: Αδειάζει δημόσια τον Γκέντσογλου και την μητέρα του! Οι νέες ατάκες που βάζουν "φωτιά"!

Στις δηλώσεις της μητέρας του Σάββα Γκέντσογλου απάντησε η Αγγελική Ηλιάδη και την αποστόμωσε. Άδειασε δημόσια την πρώην πεθερά της και τον πρώην σύντροφό της και οι δηλώσεις της είναι φωτιά.

Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open και ξεκαθάρισε την κατάσταση με την πρώην πεθερά της.

«Είμαι καλά, ετοιμάζω να βγω να τραγουδήσω σε λίγο… Αυτή η χρονιά είχε τις δυσκολίες της, όλα αυτά που πέρασα με την υγεία μου. Όμως όλα καλά ευτυχώς! Δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι από την συνέντευξη που παραχώρησε η μαμά του Σάββα Γκέντσογλου. Δεν σχολιάζω πράγματα που λέγονται από ανθρώπους που είτε δεν με γνωρίζουν προσωπικά είτε από ανθρώπους που δεν είναι στην οικογένειά μου μέσα. Εγώ έχω πάει δυο καλοκαίρια των 5 χρονών γιο μου, στην γιαγιά του για να την δει! Τα παιδιά μου είναι ένα ιερό πράγμα, δεν θέλω να τα ακουμπάει τίποτα και κανένας…», είπε χαρακτηριστικά η Αγγελική Ηλιάδη.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Νίκος Κοκλώνης - Βίκυ Κάβουρα: Παντρεύονται το καλοκαίρι; «Ό,τι πει το μωρό μου...»

Ο Νίκος Κοκλώνης και η Βίκυ Κάβουρα είπαν να... παντρευτούν το επόμενο καλοκαίρι, με μίλησαν με λόγια αγάπης στο instagram!

Πώς συνέβη αυτό; Διαβάστε παρακάτω...

Ο Νίκος Κοκλώνης και η Βίκυ Κάβουρα είναι μαζί; Είναι μαζί στην τηλεόραση, όχι όμως και στη ζωή παρά το γεγονός ότι έκαναν δημόσιες δηλώσεις για τον γάμο τους!

Συγκεκριμένα σε μία φωτογραφία που ανέβασε ο παρουσιαστής στο instagram η Βίκυ Κάβουρα του έγραψε «Άντρα μου» και εκείνος απάντησε χιουμοριστικά: «μωρο μουυ το αλλο Πάσχα εύχομαι να παντρευτούμε», με την ηθοποιό να συνεχίζει λέγοντας: «Πάσχα δεν γίνονται γάμοι θα παντρευτούμε το καλοκαίρι για να κάνουμε κ beach party μετά τον γάμο» και ο Κοκλώνης κλείνοντας έγραψε: «ό,τι πει το μωρό μου».

Ιδού τα επίμαχα σχόλια!

undefined

undefined

undefined

Σάλος είχε γίνει με τις δηλώσεις της Αγγελικής Ηλιάδη για τη σχέση της Βίκυς Κάβουρα με τον Σάββα Γκέντσογλου. Τι είχε πει η ηθοποιός;