H Φίφη από το «Ευτυχισμένοι Μαζί» αποκαλύπτει: Τα κλάματα πριν τα γυρίσματα! Τι έκαναν Μπέζος και Λέχου;

Η Εύη Δαέλη τα είπε όλα!

H Φίφη από το «Ευτυχισμένοι Μαζί» αποκαλύπτει: Τα κλάματα πριν τα γυρίσματα! Τι έκαναν Μπέζος και Λέχου;

Η Εύη Δαέλη έγινε γνωστή από τη σειρά του Mega «Ευτυχισμένοι Μαζί» υποδυόμενη τη Φίφη και έκανε την αποκάλυψη για τα γυρίσματα του σίριαλ.

Τα κλάματα που έπεσαν και πως συμπεριφέρθηκε ο Γιάννης Μπέζος και η Κατερίνα Λέχου;

Η Εύη Δαέλη μίλησε στο People, λέγοντας: «Παράλληλα με τις φωτογραφίσεις περνούσα από οντισιόν για διαφημίσεις. Είχα κάνει αρκετά τηλεοπτικά σποτ. Μάλιστα, σε ένα από αυτά έπρεπε να πω δύο σελίδες κείμενο! Με είχε κυριεύσει το άγχος, αλλά τελικά τα κατάφερα. Κάποια στιγμή με κάλεσαν για οντισιόν για τις σειρές Λατρεμένοι μου Γείτονες και Ευτυχισμένοι Μαζί. Πήγα και στις δύο και με πήραν στο σίριαλ Ευτυχισμένοι Μαζί.

Στη σειρά υποδυόμουν τη Φίφη, τη μικρή κόρη της Κατερίνας Λέχου. Θυμάμαι πως στην πρώτη μας συνάντηση πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα είχαμε μαζευτεί όλοι γύρω από ένα τραπέζι για να δούμε τα κείμενα και να κάνουμε fitting. Κάποια στιγμή μπήκε η κ. Λέχου και ξαφνικά μας κατέκλυσε μια απίστευτα θετική αύρα, ήταν λες και έλαμψε ο χώρος! Μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση και από τότε έλεγα πως ήθελα να της μοιάσω σε αυτή τη δουλειά. Όταν ξεκινήσαμε την ανάγνωση, ο Σάββας Σαλίπας, που έπαιζε τον Γιαννάκη, πελάγωσε και άρχισε να κλαίει. Αμέσως, όμως, τόσο ο Γιάννης Μπέζος όσο και η Κατερίνα Λέχου τον ηρέμησαν. Όταν χαλάρωσε, άρχισε να διαβάζει και τα λόγια των άλλων ηθοποιών! Ήταν πάντα υποστηρικτικοί απέναντί μας. Είχαν απίστευτη προσέγγιση και μας έδιναν και παραπάνω ατάκες από αυτές του σεναρίου, ενώ μας έβαζαν σε σκηνές που μπορεί και να μην ήμασταν.

Με τον Γιάννη Μπέζο είχα την τύχη να συνεργαστώ φέτος στην παράσταση Υπάρχει και Φιλότιμο, την οποία σκηνοθετούσε και έπαιζε. Περιμένω τη στιγμή που θα καθίσουμε για καφέ, θα αρχίσει να μας λέει ιστορίες και θα πεθάνουμε στα γέλια. Πρόκειται για έναν υπέροχο άνθρωπο που ό,τι σου πει πρέπει να το κλειδώσεις καλά στο μυαλό σου, διότι σίγουρα κάπου θα σου χρησιμεύσει». Μπέζος και Λέχου ξανά μαζί μετά από 13 χρόνια!

Η Φίφη από το «Ευτυχισμένοι Μαζί» μεγάλωσε και έγινε η φαντασία κάθε άνδρα! (photos)

Όλοι θυμάστε την Εύη Δαελή από το σίριαλ «Ευτυχισμένοι Μαζί» και το ρόλο της Φίφης.

Η μικρή Φίφη όμως μεγάλωσε και έγινε... γυναίκα με τα όλα της. Στα 22 της πλέον, είναι σέξι όσο ποτέ και δείχνει ότι το μέλλον είναι μπροστά της.

Μια βόλτα στον λογαριασμό της στο instagram θα σε πείσει ότι η Φίφη είναι πλέον σκέτη φαντασίωση!