Ελένη Μενεγάκη: «Λιώνει» κάτω από τον ήλιο και το απολαμβάνει!

Ευκαιρία για ηλιοθεραπεία!

Ελένη Μενεγάκη: «Λιώνει» κάτω από τον ήλιο και το απολαμβάνει!

Η Ελένη Μενεγάκη... έλιωσε κάτω από τον Κυριακάτικο ήλιο και το απόλαυσε!

Η φωτογραφία που ανέβασε στα social media!

Η ήλιος έδωσε την ευκαιρία στην Ελένη Μενεγάκη για... χαλάρωση, κάτω από την ζεστή του αγκαλιά!

Η παρουσιάστρια του AlphaTV ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία στο instagram, κάνοντας ήδη πρόβες για την ηλιοθεραπεία του καλοκαιριού στην Άνδρο μαζί με τον Ματεό και ίσως να τους δούμε ξανά σε τέτοιες στιγμές!

 Ελένη Μενεγάκη: «Λιώνει» κάτω από τον ήλιο και το απολαμβάνει!

Ελένη Μενεγάκη: Ο εθισμός και η μεγάλη εμμονή της "βασίλισσας της τηλεόρασης"! Αποκλειστικό...

Αποκάλυψη τώρα για την Ελένη Μενεγάκη! Αποκλειστικό, κυριολεκτικά φωτιά, έφτασε στα γραφεία του Youweekly.gr για την εμμονή και τον εθισμό της "βασίλισσας της ελληνικής τηλεόρασης".

Πρώην καλή φίλη της παρουσιάστριας μίλησε πρώτη φορά για τις παραξενιές της Ελένης κι εγώ μέσα από το Vanda's θα σας γράψω πράγματα που δεν έχει πει ποτέ και κανείς πουθενά!

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μου πληροφορίες, που θα βρείτε γραμμένες μόνο εδώ, η Ελένη έχει κάποια "κολλήματα" και πιστεύω σαν άνθρωπος! Όλοι έχουμε άλλωστε!

Αυτό που έμαθα, λοιπόν, είναι πως η παρουσιάστρια του ALPHA έχει μεγάλη εμμονή με την αστρολογία! Είναι Σκορπιός και γνωρίζει πολλά όσον αφορά αυτό το κομμάτι! "Πολλές φορές δεν έκανε κάποια κίνηση είτε στα επαγγελματικά είτε στα προσωπικά γιατί το ζώδιο της δεν έδειχνε ευνοημένη την συγκεκριμένη ημέρα" μου μετέφερε η πηγή μου...

"Έχει διαβάσει κι έχει ενημερωθεί πολύ γενικά για την αστρολογία! Έχει πολλές γνώσεις πάνω σε αυτό και την επηρεάζει πολύ ψυχολογικά αν διαβάσει πως σήμερα δεν θα είναι μια καλή μέρα για τους Σκορπιούς! Διαβάζει και τα ζώδια των παιδιών της πια! Του Μάκη το διάβαζε από τότε που συναντήθηκαν και τον ερωτεύτηκε!" και οι αποκαλύψεις δεν σταματάνε εδώ...

Επίσης, μου μεταφέρθηκε από την ίδια πηγή πως... η παρουσιάστρια έχει μεγάλο εθισμό στις πιπεριές! Ναι, ναι καλά διαβάσατε! Ακόμα μια παραξενιά της "βασίλισσας της τηλεόρασης"! Μάλιστα, πολλές φορές κουβαλάει στην τσάντα της ένα ματσάκι πιπεριές όταν πηγαίνει σε εστιατόρια κλπ για να το προσθέτει στο φαγητό!

Έλα Χριστέ...

Ελένη Μενεγάκη - αποκλειστικό: Ροζ βίντεο με τον Ματέο στο φως της δημοσιότητας!

Έναν εφιάλτη ζει η Ελένη Μενεγάκη με το ροζ βίντεο που ετοιμάζεται να βρει το φως της δημοσιότητας! Τρυφερές της στιγμές με τον Ματέο θα αποκαλυφθούν κι επικρατεί πανικός στο σπίτι της!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's και το Youweekly.gr σε μια πολύ παράξενη υπόθεση έχει μπλεχτεί η παρουσιάστρια!

Άγνωστος άνδρας φαίνεται πως τράβηξε βίντεο την Ελένη Μενεγάκη στην Άνδρο και συγκεκριμένα στα Άχλα! Η παρουσιάστρια βρέθηκε σε μια απομονωμένη παραλία με τον σύζυγό της, Ματέο Παντζόπουλο και ενώ χαλάρωναν μόνοι τους κάτω από το ξενοδοχείο τους εκείνος με σκάφος μέσα στη θάλασσα μαγνητοσκόπησε το ζευγάρι χωρίς την θέλησή του σε πολύ τρυφερά τετ-α-τετ!

Πριν από λίγες ημέρες, λοιπόν, η Ελένη έλαβε ένα προσωπικό μήνυμα στην σελίδα της στο instagram και μόλις το άνοιξε έχασε την γη κάτω από τα πόδια της καθώς ο άντρας της έστειλε κάποια στιγμιότυπα από το βίντεο που έχει στην κατοχή του, που όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr δεν περιέχει πολύ προσωπικές στιγμές με τον Ματέο αλλά δεν παύει να έχει κάποιες στιγμές τους!

Ελένη Μενεγάκη: Ο εθισμός και η μεγάλη εμμονή της

Μάλιστα, την απείλησε πως έχει κι άλλο βίντεο στην κατοχή του με πιο... πιπεράτο περιεχόμενο και ζητούσε χρηματικό ποσό για να μην το φέρει στο φως της δημοσιότητας!

Η Ελένη, έντρομη, όπως μου αποκάλυψαν οι πηγές μου, ενημέρωσε κατευθείαν τον Μάκη και αφού εκείνος πρώτα την καθησύχασε πως όλα θα πάνε καλά, απευθύνθηκα στην Δίωξη Ηλεκτρονικού εγκλήματος!

Η παρουσιάστρια του ALPHA, μπορεί να μην ασχολείται με όσα γράφονται για εκείνη και τον σύντροφό της γενικά, αλλά αυτή την φορά έφτασε στα όρια της και σύμφωνα με άτομα που βρίσκονται στο κοντινό της περιβάλλον, είναι έτοιμη να κινήσει γη και ουρανό για να βεβαιωθεί και πως το συγκεκριμένο βίντεο δεν θα γίνει ποτέ δημόσιο αλλά και πως θα εξαφανιστεί πλήρως!

Είναι έτοιμη να πάει μέχρι και στα δικαστήρια γι αυτό! Για όποια εξέλιξη θα σας ενημερώσω μέσα από το Vanda's blog και το Youweekly.gr!