Μaster Chef: «Πυροβόλησε» ξανά η Άλκηστις! Τα έχωσε στη Σπυριδούλα!

Επέστρεψε για τον τελικό!

Μaster Chef: «Πυροβόλησε» ξανά η Άλκηστις! Τα έχωσε στη Σπυριδούλα!

Η Άλκηστις έλειψε στα τελευταία επεισόδια, αλλά στον τελικό του Master Chef ήταν εκεί και δεν άφησε τίποτα να πέσει κάτω!

Τι είπε για την Σπυριδούλα;

Μaster Chef: «Πυροβόλησε» ξανά η Άλκηστις! Τα έχωσε στη Σπυριδούλα!

Για τις κλίκες και το παρεάκι μίλησε η Άλκηστις, τη στιγμή που μαγείρευε η Σπυριδούλα, λέγοντας χαρακτηριστικά!«Πιο πολύ ώρα μιλάει παρά κάνει δουλειές. Ξαφνικά βλέπαμε να ενώνεται το παρεάκι φωτιά. Πάνος – Τάσος – Σπυριδούλα. Αλλά εντάξει, βάζουμε νερό στο κρασί μας, να ηρεμήσουν τα πράγματα, να πάμε παρακάτω και εμείς. Να μην δίνουμε σημασία από εκείνη την πλευρά.».

Master Chef: Ο αδερφός της Σπυριδούλας τα χει δει όλα μαζί της! Τι τον τάιζε; (Βίντεο)

Οι οικογένειες των δύο φιναλίστ βρέθηκαν στο πλατό του Master Chef με τον αδερφό της Σπυριδούλας να αποκαλύπτει τι τον τάιζε!

Ο Σωτήρης Κοντιζάς τους ανακοίνωσε ότι βρίσκονται στο στούντιο οι γονείς του Μανώλη και ο αδελφός της Σπυριδούλας!

Μάλιστα, ο κριτής ρώτησε τον αδελφό της αν όταν ήταν μικροί τον έκανε πειραματόζωο για να δοκιμάζει τα φαγητά της. Κι εκείνος απάντησε «ναι!» γελώντας…

Δείτε το βίντεο:

Master Chef: Το απίθανο δώρο στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο! (Βίντεο)

Απόψε ο τελικός του MasterChef ξεκίνησε με ιδιαίτερα δώρα και ανάλαφρη διάθεση! Ποιο ήταν όμως το απίθανο δώρο στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο;

Με κοστούμια εμφανίστηκαν οι κριτές στον μεγάλο τελικό του MasterChef!

Μετά από δεκάδες δοκιμασίες και σχεδόν 4 μήνες, οι δύο καλύτεροι μάγειρες, ο Μανώλης και η Σπυριδούλα, οι οποίοι κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στις ατελείωτες απαιτήσεις του μαγειρικού διαγωνισμού, έφτασαν στον τελικό.

Στον εξώστη ήταν οι υπόλοιποι παίκτες που συμμετείχαν στον διαγωνισμό μαγειρικής.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τους καλωσόρισε όλους και μάλιστα με χιούμορ είπε ότι όλοι οι κριτές έβαλαν τα καλά τους, όμως εκείνος συνδύασε το κοστούμι με τις κάλτσες που του έκανε δώρο ο Πάνος!

Τότε ο Σωτήρης Κοντιζάς είπε, χαριτολογώντας, στον Πάνο: «Εμάς τίποτα;»