Ρία Αντωνίου: Έπεσε "όμηρος" των χάκερ! Διέρρευσε ολόγυμνη φωτογραφία της!

Δείτε το επίμαχο στιγμιότυπο για πρώτη φορά! Μπροστά στον καθρέφτη όπως την γέννησε η μαμά της!

Ρία Αντωνίου: Έπεσε

"Όμηρος" των χάκερ η Ρία Αντωνίου! Η παρουσιάστρια περνάει δύσκολες ώρες αφού δίερρευσε ολόγυμνη φωτογραφία της!

Ο άγνωστοι κατέλαβαν τον διαδικτυακό λογαριασμό της στο instagram, για λίγα μόνο λεπτά αλλά ήταν αρκετά για να ξεθάψουν μια φωτογραφία πολύ... προσωπική της!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso, οι χάκερ εντόπισαν ένα απερίγραπτης ομορφιάς ενσταντανέ, με την ίδια όπως την γέννησε η μαμά της, στημένη μπροστά στον καθρέφτη!

Το αγαλμάτινο κορμί της τρέλανε τους ιντερνετικούς "πειρατές", οι οποίοι χωρίς δεύτερη σκέψη δημοσίευσαν την φωτογραφία, θέλοντας προφανώς να μοιραστούν το υπέροχο θέαμα με χιλιάδες αρσενικούς followers του μοντέλου και σχολιάζοντας "My bad girl!"

Οι χάκερ όπως αποδείχθηκε διέθεταν χιούμορ αφού κράτησαν την συγκεκριμένη φωτογραφία για λίγα λεπτά στον αέρα, μετά την διέγραψαν και έγραψαν "Κάποιος χάκαρε αυτό το προφίλ και πλέον δεν τον "τρέχει" η αληθινή Ρία Αντωνίου".

Η επίμαχη φωτογραφία

Ρία Αντωνίου: Έπεσε 'όμηρος' των χάκερ! Διέρρευσαν ολόγυμνες φωτογραφίες της!

Ρία Αντωνίου: Τι ισχύει τελικά με τον βιασμό της; Η εκδοχή του επιχειρηματία!

Σε ένα σίριαλ για γερά νεύρα, με εκατέρωθεν κατηγορίες εξελίσσεται η υπόθεση βιασμού της Ρίας Αντωνίου, που φέρεται να έγινε από τον πρώην σύντροφό της.

Ο γνωστός επιχειρηματίας, όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, υποστηρίζει πως αλλιώς εξελίχτηκαν τα πράγματα.

Συγκεκριμένα φιλικό περιβάλλον του επιχειρηματία διέρρεε πως οι δυο τους δεν συναντήθηκαν σε ξενοδοχείο, αλλά σε ενοικιαζόμενο σπίτι για να μιλήσουν για τη σχέση τους, η οποία περνούσε κρίση.

Το Σάββατο όμως συνέβη κάτι απρόσμενο που πυροδότησε την οργή της ξανθιάς καλλονής. Σύμφωνα λοιπόν με τον επιχειρηματία, η Ρία Αντωνίου τον έπιασε την ώρα που μιλούσε στο τηλέφωνο με γνωστή τραγουδίστρια με αποτέλεσμα να γίνει έξω φρενών. Ακολούθησε καβγάς, ενώ στη συνέχεια οι δυο τους τα βρήκαν κάνοντας σεξ.

Το πρωί της Κυριακής την ώρα που οι δυο τους έπιναν τον καφέ τους, έπεσε ξανά στο τραπέζι το όνομα της γνωστής τραγουδίστριας με συνέπεια να ακολουθήσει ακόμη ένας καβγάς. Το ζευγάρι συμφιλιώθηκε ξανά κάτω από τα… σκεπάσματα με τον επιχειρηματία να μένει ήσυχος πως όλα είναι καλά.

Όπως υποστηρίζει ο επιχειρηματίας, στη συνέχεια η Ρία Αντωνίου έφυγε από το σπίτι λέγοντας του πως πάει για καφέ με τις φίλες της, αλλά κατευθύνθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων όπου και τον κατήγγειλε για βιασμό.

Ρία Αντωνίου: Τι αναφέρει το επίσημο πόρισμα του ιατροδικαστή για το βιασμό της!

Ολοκληρώθηκε σήμερα και παραδόθηκε στην Αστυνομία το πόρισμα της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών για την υπόθεση με πρωταγωνίστρια το μοντέλο Ρία Αντωνίου, που κατήγγειλε το απόγευμα της Κυριακής βιασμό από τον σύντροφο της Χρήστο Ψωμόπουλο.

Η 31χρονη μετέβη στις 11:30 το πρωί της Τρίτης, δηλαδή δύο ημέρες μετά την καταγγελία που έκανε στην Αστυνομία, στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία και όπως διαπιστώθηκε από την εξέτασή της, φέρει εμφανείς κακώσεις στο πρόσωπο και τα χέρια.

Επιπροσθέτως, όπως απεφάνθη ο ιατροδικαστής που διενήργησε την εξέταση, αναφέρει περιγραφικά ότι υπάρχουν κάποιες ρήξεις στον κόλπο, οι οποίες όμως δεν είναι πρόσφατες αναφέρει το protothema.gr

Κατά την εξέταση, ελήφθη κολπικό επίχρισμα το οποίο θα εξεταστεί αν φέρει ίχνη DNA του Χρήστου Ψωμόπουλου, όμως σε αυτήν την περίπτωση παραμένει αναπάντητο το ερώτημα αν θα προσφέρει περαιτέρω στοιχεία στην υπόθεση, αφού το μοντέλο και ο επιχειρηματίας είχαν πολύμηνη ερωτική σχέση.

Συνήγορος της Ρίας Αντωνίου ανέλαβε πλέον ο κ.Μιχάλης Δημητρακόπουλος.