Νίκος Μουτσινάς: Τι νούμερα έκανε ο παρουσιαστής με καλεσμένο τον Γιώργο Χρανιώτη;

Μάθε αναλυτικά!

Νίκος Μουτσινάς: Τι νούμερα έκανε ο παρουσιαστής με καλεσμένο τον Γιώργο Χρανιώτη;

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που έφτασαν σήμερα στα γραφεία του Youweekly.gr ο Νίκος Μουτσινάς τι νούμερα έκανε με καλεσμένο στην εκπομπή του τον Γιώργο Χρανιώτη;

Τα νούμερα τηλεθέασης του Νίκου κρατήθηκαν καλά!

Οι ιθύνοντες του OPEN θεωρούν το συγκεκριμένο πρόσωπο ένα από τα πιο δυνατά τους χαρτιά και όχι αδίκως αφού ο Νίκος έχει δείξει την αξία του και αποφέρει κέρδη στο κανάλι!

Ωστόσο, στα ποσοστά τηλεθέασης της Τετάρτης υπήρξε μια ελάχιστη πτώση καθώς από εκεί που τις τελευταίες ημέρες σημείωνε 16 και πάνω τώρα έκανε 15,2 αλλά ο Νίκος παραμένει η "χρυσή" κότα του σταθμού!

Να τονίσουμε πως η ιστορία στο "Για την παρέα" έχει δείξει πως οι καλεσμένοι επηρεάζουν πολύ το κοινό και τα νούμερα!

Εχθές, είχε καλεσμένο στο πλατό τον Γιώργο Χρανιώτη...

Νίκος Μουτσινάς: Προσγειώθηκε... απότομα ο παρουσιαστής!

Μεσημεριανή ζώνη

ALPHA: Μενεγάκη, ΕΛΕΝΗ 16,1
STAR: Κουτσελίνη, Αλήθειες με την Ζήνα 16,1
ΣΚΑΙ: Στεφανίδου, Μαζί σου 13,3

OPEN: Μεσημεριάτικα, 4
STAR: Καγιά, Shopping Star 15
OPEN: Μουτσινάς, Για την παρέα 15,2

Νίκος Μουτσινάς: Η ανακοίνωση για την εκπομπή του! Τι συνέβη;

Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε μια ανακοίνωση για την εκπομπή του και μάλιστα on camera! Τι συνέβη;

Ο παρουσιαστής, βρέθηκε στην παρουσίαση για τη νέα συλλογή παπουτσιών της Μαίρη Συνατσάκη και απάντησε για όλα όσα ρωτήθηκε!

Μάλιστα, ο Νίκος Μουτσινάς παρουσιαστής τόνισε ότι το Για την παρέα δεν θα αυξηθεί μία ώρα, αλλά λιγότερο, καθώς πρόκειται να δοθεί περισσότερος χρόνος στους καλεσμένους, οι οποίοι όπως έχουμε τονίσει, παίζουν μεγάλο ρόλο στην τηλεθέαση!

«Όχι δεν θα μεγαλώσει μια ώρα η εκπομπή. Λίγο μεγαλύτερη θα γίνει. Ένα τσικ. Το θέλει δηλαδή να κάτσει ο καλεσμένος, γιατί με το που κάθονται, σηκώνονται. Για τον καλεσμένο δηλαδή» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Νίκος Μουτσινάς: Η στιγμή που μίλησε ανοιχτά για τη σχέση του! «Είμαι...»

Κι όμως, ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε για τη σχέση του! «Είμαι...» είπε σε μια στιγμή ανοιχτά και μας άφησε κάγκελο!

Ο ίδιος, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Κοκλώνη και μεταξύ περιπλανήσεων, γεύσεων και εξτρίμ καταστάσεων, μίλησε και για την προσωπική του ζωή. «Θα υπήρχε κάποιος σύντροφος ή κάτι που θα σε έκανε να βγάλεις την προσωπική σου ζωή πιο εύκολα προς τα έξω;», τον ρώτησε ο Νίκος Κοκλώνης.

«Νομίζω πως όχι, γιατί αυτό είναι, έχω την αίσθηση, μια τοποθέτηση! Ότι η προσωπική ζωή είναι δική μου. Δεν ήταν τυχαίο το πώς στήθηκαν οι μύθοι στο Χόλιγουντ – έκρυβαν και κάτι, δεν τα ήξερες όλα, δεν ήξερες ας πούμε τι βρακί φοράει η Ελίζαμπεθ Τέιλορ. Άμα τα δώσεις κι όλα φάτσα φόρα, τελείωσες».

Όπως εξήγησε ο παρουσιαστής της εκπομπής Για Την Παρέα που σαρώνει σε τηλεθέαση: «Εγώ αυτό που έχω προσπαθήσει να κάνω είναι να υπάρχω σε αυτό το χώρο μέσα από τη δουλειά μου. Υπάρχει κόσμος που υπάρχει σε αυτόν το χώρο, μέσα από τη ζωή του. Μέχρι εκεί! Μπαίνουν σε ένα τριπάκι μετά και πρέπει να ανανεώσουν, να δείξουν τον επόμενο αφού έφυγε ο προηγούμενος ή την επόμενη αφού έφυγε η προηγούμενη, δεν ξέρω τώρα, ο καθένας το σκέφτεται κάπως διαφορετικά».

Όταν ο Mr Travel τον ρώτησε αν κάνει κυρίως μακροχρόνιες σχέσεις απάντησε χωρίς δισταγμό. «Μακροχρόνιες. Είμαι … άσε με!». Η επόμενη ερώτηση από τον Νίκο Κοκλώνη δεν άργησε να έρθει. «Τώρα, είσαι δεσμευμένος, ερωτευμένος; Τι συμβαίνει με το Νίκο Μουτσινά;». Ο Νίκος δεν δίστασε να απαντήσει, κάνοντας… άτακτη οπισθοχώρηση. «Ό,τι θέλω … είμαι! Δεν θέλω να σου απαντήσω και σε όλες τις ερωτήσεις. Ε, μα, απλά δεν θα σου απαντήσω! Είμαι σε πολύ ωραία φάση στη ζωή μου», ξεκαθάρισε.