My Style Rocks: Παίκτρια ξέσπασε σε κλάματα! «Οι γιατροί πίστευαν ότι έπαθα εγκεφαλικό» - Άδειασε την Μαγγίρα! (Βίντεο)

Ποια είναι;

My Style Rocks: Παίκτρια ξέσπασε σε κλάματα! «Οι γιατροί πίστευαν ότι έπαθα εγκεφαλικό» - Άδειασε την Μαγγίρα! (Βίντεο)

Παίκτρια του My Style Rocks ξέσπασε σε κλάματα όταν μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια του ριάλιτι! Άδειασε και την Μπέτυ Μαγγίρα για την συμπεριφορά της!

Ο λόγος για την Τάμτα Μαστοράκη, η οποία πέρασε πολύ δύσκολες ώρες!

Μιλώντας στην εκπομπή του OpenTV «Ευτυχείτε» η Τάμτα Μαστοράκη ξέσπασε για το My Style Rocks, λέγοντας: «Ήθελα να φύγω. Δεν ένιωθα καλά στο παιχνίδι, είχα πει πως ήθελα να αποχωρήσω. Δεχόμουν πολύ πίεση και από τα κορίτσια και από την κριτική επιτροπή. Η Μπέττυ Μαγγίρα για δυο εβδομάδες μου έλεγε τα ίδια και τα ίδια. Μου έλεγε “Τάμτα βαρέθηκα να σε βλέπω”. Δεν πέρασα καλά.

My Style Rocks: Παίκτρια ξέσπασε σε κλάματα! «Οι γιατροί πίστευαν ότι έπαθα εγκεφαλικό» - Άδειασε την Μαγγίρα!

Είχα φτάσει 47 κιλά. Είχα τρομάξει και εγώ και οι γονείς μου. Δεν μπορούσα να φάω, να καταπιώ με τίποτα. Και δεν είχαμε και χρόνο. 20 ώρες γυρίσματα και ούτε μια ώρα διάλλειμα. Μια μέρα πριν αποχωρήσω μπήκα στο νοσοκομείο. Η πίεση μου είχε ανέβει πάρα πολύ και οι γιατροί φοβήθηκαν μήπως έχω πάθει εγκεφαλικό. Η μάνα μου είχε τρελαθεί. Ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ, αλλά όλα καλά. Ήμουν πολύ χάλια, για ένα μήνα δεν έβγαινα πουθενά. Για αυτό είπα τέλος».

Παίκτρια του My style rocks μοιράζει "εγκεφαλικά" με την καυτή πόζα της!

Παίκτρια του My style rocks πόζαρε με το μαγιό της και η πόζα της μοίρασε εγκεφαλικά στο Instagram.

Έκανε τον ανδρικό πληθυσμό να παραμιλά.

Ο λόγος για την Ιωάννα Τούνη την οποία γνωρίσαμε μέσα από το show μόδα του ΣΚΑΙ, το οποίο θα προβληθεί ξανά στις οθόνες μας από την νέα σεζόν.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ιωάννα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια άκρως καυτή φωτογραφία της, από τις διακοπές στην Κρήτη.

AdTech Ad

undefined

Πρώην παίκτρια του «My style rocks» αποκαλύπτει το λάθος που έκανε η κλινική που γέννησε! Τι συνέβη;

Το λάθος που έκανε η κλινική που γέννησε αποκάλυψε η πρώην παίκτρια του My style rocks.

Μάλιστα, δημοσίευσε και την φωτογραφία - αποκάλυψη!

Ο λόγος για την Σοφία Λεοντίτση, η οποία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την ευχαριστήρια κάρτα που δέχτηκε από την κλινική για το μωρό της. Ωστόσο, το λάθος υπήρχε, στο φύλο! Αφού αντί για αγοράκι, έγραψαν κοριτσάκι.

undefined

undefined

Ραγίζει καρδιές παίκτρια του My style rocks: «Δεν μπορώ να κάνω παιδιά»!

Ραγίζει καρδιές πρώην παίκτρια του My style rocks με την αποκάλυψη πως δεν μπορεί να αποκτήσει παιδιά.

Η εξομολόγηση στο κανάλι της στο Youtube, συγκινεί.

Ο λόγος για την Τζίνα την οποία γνωρίσαμε μέσα από τον δεύτερο κύκλο του παιχνιδιού.

undefined

«Η ερώτηση “Πότε θα κάνεις παιδιά;” μπορεί να πληγώσει πολύ κόσμο. Στη φύση υπάρχουν κάποιες μονάδες που δεν αναπαράγονται, δεν σημαίνει ότι αυτό δεν είναι φυσιολογικό» αναφέρει η Τζίνα. Η YouTuber μιλάει για το ιστορικό της «Πριν από 10 χρόνια έκανα ένα χειρουργείο -καισαρική. Είχα δύο κύστες στις ωοθήκες μου. Μία στην κάθε μία, οι οποίες ήταν πάρα πολύ μεγάλες. Μετά από το χειρουργείο πειράχτηκε ο κύκλος μου. Μέχρι τώρα που φτάσαμε πριν από τέσσερα χρόνια, έχουν συρρικνωθεί οι ωοθήκες μου, δεν έχω κύκλο και πέρασα σε φάση κλιμακτηρίου», αποκάλυψε.