Τραγικές στιγμές για γνωστό ηθοποιό! «Οι γιατροί δεν μου έχουν πει πόσο χρόνο ζωής έχω»!

Δεν μπόρεσε να νικήσει την μάχη με τον καρκίνο! Η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο!

Τραγικές στιγμές για γνωστό ηθοποιό! «Οι γιατροί δεν μου έχουν πει πόσο χρόνο ζωής έχω»!

Τραγικές στιγμές περνάει γνωστό ηθοποιός αφού δεν έχει πολύ χρόνο ζωής, μιας και δεν νίκησε την μάχη με τον καρκίνο.

Ο ίδιος έκανε γνωστό πως θα περάσει τις τελευταίες του ημέρες με την οικογένεια του.

Στον λογαριασμό του στο Facebook ο 33χρονος Michael Sleggs δημοσίευσε μια φωτογραφία του μέσ από το νοσοκομείο και αποχαιρέτησε τους διαδικτυακούς του φίλους.

«Γεια σας, φίλοι μου! Οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζετε ότι μπαινοβγαίνω στα νοσοκομεία τους τελευταίους μήνες. Την τελευταία φορά αποφασίστηκε ότι αφού οι επιλογές μας τέλειωσαν θα με στείλουν σπίτι για να περάσω τις τελευταίες μου μέρες. Δεν μου έχουν δώσει ακόμη ακριβώς πόσο χρόνο ζωής έχω, αλλά το σίγουρο είναι ότι η κατάσταση της υγείας μου έχει χειροτερεύσει…», έγραψε μεταξύ άλλων.

Αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός σοκάρει: «Πέρασα 4 εμφράγματα, 1 ανακοπή και έπεσα σε κώμα για 40 μέρες»

Αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός σόκαρε με το πρόβλημα υγείας, έχοντας περάσει 4 εμφράγματα, 1 ανακοπή, ενώ βρέθηκε και για 40 μέρες σε κώμα!

Τα είπε όλα στην εκπομπή του AlphaTV «Happy Day».

Ο λόγος για τον Στηβ Ντούζο, τον γνωστό Μπίλια του θρυλικού «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα»!

«Την πρώτη μου μηχανή την πήρα όταν ήμουν 13 χρόνων. Στον δρόμο όταν με βλέπουν με την μηχανή, με φωνάζουν “Μπίλια”! Δεν θα είμαι στο “Ρόδα, τσάντα και κοπάνα 5”. Έχω μεγαλώσει! Το κωμικό δεν μου βγαίνει. Έχω μεγαλώσει, έχω βαρύνει! Τώρα έχω έναν παιδικό σταθμό. Είναι ένα χαπάκι ευτυχίας και ηρεμίας! Η κόρη μου είχε προβλήματα δυσλεξίας.

Αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός σοκάρει: «Πέρασα 4 εμφράγαματα, 1 ανακοπή και έπεσα σε κώμα για 40 μέρες» Διαγραφή

Ανοίξαμε τον παιδικό σταθμό για να τον προετοιμάσουμε για εκείνη. Δεν αντιμετώπισα σοβαρά προβλήματα bullying για τα κιλά μου. Είχα τον αέρα της Αμερικής! Από το 2001 είμαι καρδιοπαθής! Πέρασα 4 εμφράγματα, μία ανακοπή, έκανα 4 μπαλονάκια, 2 stent και έπεσα σε κώμα 40 μέρες! Έπαθα όλα αυτά τα προβλήματα υγείας γιατί ήμουν 40 χρόνια καπνιστής, πολλά κιλά, ποτά, ξενύχτια. Με την σύζυγο μου είμαστε μαζί από το 1996, έχουμε 16 χρόνια διαφορά!», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.