Άβα Γαλανοπούλου: Αποκάλυψε τα πάντα για τη νευρική ανορεξία! (Bίντεο)

Τι είπε η ηθοποιός;

Άβα Γαλανοπούλου: Αποκάλυψε τα πάντα για τη νευρική ανορεξία! (Bίντεο)

Η Άβα Γαλανοπούλου αποκάλυψε τα πάντα στην εκπομπή του AlphaTV «καλύτερα δεν γίνεται» για τη νευρική ανορεξία.

Ποια είναι η αλήθεια;

Η ηθοποιός απάντησε για τα δημοσιεύματα που την ήθελε να πάσχει από νευρική ανορεξία, λέγοντας: «Καταλαβαίνω ότι κάποιοι άνθρωποι κάνουν τη δουλειά τους αλλά κάποιοι μπορεί να έχουν ανησυχήσει. Η αλήθεια είναι ότι έχασα κάποια κιλά ξαφνικά. Όμως, τα έχω αφήσει όλα πίσω. Έχω γυρίσει σελίδα πια».

Όσο για τη δικαστική διαμάχη με τον Κώστα Τσούρο, είπε: «Η δικαστική διαμάχη έχει μπει σε έναν δρόμο και βγήκα αληθινή που είπα ότι έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και στον δικηγόρο μου, φυσικά! Δεν έχει τελεσιδικήσει η υπόθεση, αλλά έχουν γίνει τα δέοντα. Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξη»

Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει: «Έπαιρνα 6.500 ευρώ το επεισόδιο και άλλοι 15.000!»

Ελληνίδα ηθοποιός αποκάλυψε πόσα χρήματα έπαιρνε για επιτυχημένη σειρά, όπως και ποιο ήταν το κασέ άλλον συναδέλφων της.

Οι εποχές τότε είχαν πολύ χρήμα για τους ηθοποιούς.

Ο λόγος για την Άβα Γαλανοπούλου η οποία μίλησε στην εκπομπή του AlphaTV «Καλύτερα δε γίνεται», λέγοντας: «Βέβαια και βγάλαμε πολλά λεφτά από τα σίριαλ. Στους “Λατρεμένους γείτονες”, την πρώτη χρονιά, έπαιρνα 4.500 ευρώ το επεισόδιο. Και μετά μου είπαν από μόνοι τους ότι είμαι πολύ ριγμένη γιατί ερχόμουν από το 50-50 και μου το έκαναν 6.500 ευρώ. Εγώ δεν πήρα και από τα πολύ ψηλά, άλλοι έπαιρναν 15.000 ευρώ το επεισόδιο».

Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει: «Έπαιρνα 6.500 ευρώ το επεισόδιο και άλλοι 15.000!»