Μαλού: Σε ολική νάρκωση η τραγουδίστρια! Τι συνέβη;

Σοκαριστικό!

Μαλού: Σε ολική νάρκωση η τραγουδίστρια! Τι συνέβη;

Σε ολική νάρκωση η τραγουδίστρια, Μαλού! Τι συνέβη;

Συνέντευξη στο περιοδικό People παραχώρησε η Μαλού, η οποία τον Οκτώβριο του 2017 έγινε για πρώτη φορά μαμά. Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε μάλιστα το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί από τα 19 της.

«Έχω δισκοκήλη τα τελευταία δέκα χρόνια. Τις τελευταίες εβδομάδες πριν γεννήσω άρχισε να με πιάνει η μέση μου, γι’ αυτό γέννησα με ολική νάρκωση. Ανησυχούσα στη σκέψη ότι φέρνω ένα παιδί στον κόσμο και δεν είμαι στην καλύτερη κατάσταση σωματικά. Έναν χρόνο μετά τη γέννηση του μικρού έκανα την επέμβαση, γιατί η κατάσταση είχε χειροτερέψει. Δεν μπορούσα να ξαπλώσω, να δουλέψω, να κάνω πρακτικά πράγματα. Ο πόνος ήταν ανυπόφορος. Τα είχα δοκιμάσει όλα. Φυσιοθεραπείες, χειροπρακτική, φάρμακα… Μου έμενε μόνο να κάνω το χειρουργείο. Χειρουργήθηκα τον περασμένο Νοέμβριο και από τότε άλλαξε τελείως η ζωή μου», είπε η Μαλού.

Οι προτεραιότητές της έχουν διαφοροποιηθεί μετά τον ερχομό του Κωνσταντίνου-Ricardo, με την ίδια να δηλώνει: «Αλλάζουν οι σκέψεις σου. Γίνεσαι πιο συνειδητοποιημένος ακόμα και απέναντι στον εαυτό σου. Ένα παιδί σε γειώνει. Σκέφτομαι συχνά ότι πρέπει να προσέχω τον εαυτό μου, την ψυχική μου υγεία, το σώμα μου, γιατί δεν είμαι μόνη μου πια, έχω ένα παιδί. Παλαιότερα μπορεί να ήμουν σε ένα αμάξι το οποίο πήγαινε με πολύ μεγάλη ταχύτητα και δεν με ένοιαζε γιατί δεν σκεφτόμουν τον κίνδυνο. Τώρα όμως μου έχουν βγει τέτοιες φοβίες. Έχω στο μυαλό μου ότι δεν πρέπει να πάθω τίποτα, για το παιδί μου».

Η εξομολόγηση της Μαλού που σόκαρε τον Αρναούτογλου! «Να μη βιώσει άλλος άνθρωπος όσα έζησα...» (Βίντεο)

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η Μαλού Κυριακοπούλου.

H ίδια αναφέρθηκε στην επώδυνη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε και την κρατάει μακριά από τον γιο της.

Η τραγουδίστρια μόλις πριν από έναν μήνα υπεβλήθη σε επέμβαση δισκοκήλης στη μέση της και όπως είπε το διάστημα πριν, αλλά και εκείνο μετά το χειρουργείο, ήταν πολύ επώδυνο για εκείνη!

Η Μαλού αποκάλυψε ότι πονούσε πολύ γιατί δεν μπορεί να σηκώνει βάρη, άρα ούτε και τον γιο της που τη χρειάζεται. «Να μη το βιώσει άλλος άνθρωπος» είπε η τραγουδίστρια δείχνοντας πολύ ταλαιπωρημένη.

Η ίδια στη συνέχεια αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της πήρε 26 κιλά και έχασε μετά δυσκολίας τα 24 καθώς χάνει δύσκολα. Δείτε το σχετικό βίντεο: