Βόμβα! Πασίγνωστος και κούκλος ηθοποιός ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας!

Κορίτσια, δεν είναι πλέον ελεύθερος!

Βόμβα! Πασίγνωστος και κούκλος ηθοποιός ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας!

Σαν βόμβα έσκασε ο γάμος πασίγνωστου και κούκλου ηθοποιού τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από επιτυχημένα σειρά που προβάλλεται στο διαδίκτυο.

Ο ηθοποιός και η αγαπημένη του, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το Σαββατοκύριακο και δημοσίευσαν τις πρώτες φωτογραφίες.

Ο λόγος για τον κούκλο πρωταγωνιστή ρης σειράς του Netflix Lucifer, Tom Ellis και η αγαπημένη του Meaghan Oppenheimer, τηλεοπτική παραγωγό και σεναριογράφο στο επάγγελμα.

Ο Tom Ellis έγραψε: «Η νέα μου σύζυγος ήταν λίγο ανασφαλής για την επιλογή μεταφορικού μέσου που έκανα για τον μήνα του μέλιτος. Σας ευχαριστώ όλους που κάνατε την μέρα μας τόσο μοναδική»

Γάμος έκπληξη στην showbiz! Αγαπημένο ζευγάρι παντρεύεται παρά τα 38 χρόνια διαφοράς ηλικίας!

Σαν έκπληξη έγινε η πρόταση γάμου στο κόκκινο χαλί των Καννών με αγαπημένο ζευγάρι της showbiz παντρεύεται παρά τα 38 χρόνια ηλικίας που τους χωρίζουν.

Αυτή την πρόταση γάμου, κάθε γυναίκα θα την ζήλευε.

Το ζευγάρ, που αρραβωνιάστηκε στο κόκκινο χαλί των Καννών χθες το βράδυ, είναι ένας Έλληνας εκατομμυριούχος και ιδιοκτήτης club και ένα αστέρι της τηλεόρασης από την Πορτογαλία.

Ο Μήλος Κάντ ηλικίας 63 ετών, γονάτισε μπροστά από αμέτρητους φωτογράφους και πρόσφερε ένα δαχτυλίδι αρραβώνων στην 25χρονη Marguerite Aranha, η οποία δέχτηκε με χαρά.

undefined

undefined

Γάμος βόμβα στην showbiz! Παντρεύεται αγαπημένο ζευγάρι!

Έναν ακόμη γάμο βόμβα έχουν στην showbiz! Αγαπημένο και ερωτευμένο ζευγάρι ετοιμάζεται να παντρευτεί.

Το ζευγάρι ζει τον έρωτά του αυτές τις ημέρες στην ιταλική Ριβιέρα.

Ο στενός κύκλος του ζευγαριού τους τελευταίους μήνες τους βλέπουν πιο ερωτευμένους από ποτέ. Φαίνεται ότι δεν είναι απλά ένας ακόμη έρωτας και βλέπουν πολύ σοβαρά το γάμο σύμφωνα με το περιοδικό Gala

Ο λόγος για τον Σταύρο Νιάρχο και την αγαπημένη του Ντάσα Ζούκοβα, πρώην σύζυγο του Ρώσου μεγιστάνα Ρομάν Αμπράμοβιτς.

undefined

Σύμφωνα με το περιοδικό, το ζευγάρι του διεθνούς jet set ζει με πάθος τον έρωτά του αυτές τις ημέρες στην ιταλική Ριβιέρα, ενώ οι κυρίως διακοπές του έχουν προγραμματιστεί για το νησί των Νιάρχων, την καταπράσινη Σπετσοπούλα.