Χριστίνα Κολέτσα: Μίλα πρώτη φορά ανοιχτά για το νέο έρωτα στη ζωή της «Είμαι πολύ ερωτευμένη και...»! (βίντεο)

Ποιος είναι ο άνδρας που της έχει κλέψει την καρδιά;

Χριστίνα Κολέτσα: Μίλα πρώτη φορά ανοιχτά για το νέο έρωτα στη ζωή της «Είμαι πολύ ερωτευμένη και...»! (βίντεο)

Τις πρώτες δηλώσεις για τον σύντροφό της έκανε η Χριστίνα Κολέτσα και δήλωσε πολύ ερωτευμένη, μιλώντας για τον νέο έρωτα που ζει.

Πριν από λίγο καιρό σας είχαμε αποκαλύψει τις τρυφερές στιγμές τους στην πισίνα.

Η Χριστίνα Κολέτσα μίλησε στην εκπομπή των Κούκου και στον Γρηγόρη Μπάκα για την προσωπική της ζωή και τον σύντροφό της, χωρίς ωστόσο να πει το όνομα του, παρόλο που ήταν εμφανές.

Η τραγουδίστρια δήλωσε πολύ ερωτευμένη, ενώ όπως αποκάλυψε δεν έχουν κλείσει ακόμη ένα χρόνο μαζί.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Αποκλειστικό - βόμβα: Η Χριστίνα Κολέτσα σε πισίνα με τον νέο της σύντροφο!

Full ερωτευμένη είναι η Χριστίνα Κολέτσα και σας έχουμε αποκλειστική φωτογραφία βόμβα με τον νέο σύντροφό της μέσα στην πισίνα.

Η τραγουδίστρια, η οποία μας είχε χαρίσει πολλές επιτυχίες, έχει βρει τον έρωτα στα μάτια γνωστού Έλληνα συγγραφέα, ιδιαίτερα αγαπητού στα social media.

Η φωτογραφία με το ευτυχισμένο ζευγάρι είναι το καυτό αποκλειστικό μας. Η Χριστίνα και ο Δημήτρης απολαμβάνουν τις διακοπές τους σε νησί των Κυκλάδων.Οι δυο τους θέλουν να διατηρήσουν χαμηλό προφίλ στην προσωπική τους ζωή, θέλοντας να την προστατεύσουν από τα φώτα της δημοσιότητας και τα αδιάκριτα βλέμματα.

Ο γοητευτικός συγγραφέας ακούει στο όνομα Δημήτρης Δεγαμινιώτης, ένας πολύ ταλαντούχος άνθρωπος που η Χριστίνα φαίνεται πως θαυμάζει ιδιαίτερα. Οι δυο τους διανύουν την καλύτερη τους περίοδο, ενώ φροντίζουν να ξεκουραστούν για λίγες ημέρες από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας.

undefined

Περισσότερα, στο Youweekly που κυκλοφορεί!

Χριστίνα Κολέτσα: Ερωτευμένη με πασίγνωστο συγγραφέα! «Είμαι σε φάση για παιδί!» (Βίντεο)

Η Χριστίνα Κολέτσα αποκάλυψε πως είναι ερωτευμένη με πασίγνωστο συγγραφέα, ενώ βρίσκεται σε φάση για να έρθει ένα παιδί στη ζωή της.

Η τραγουδίστρια τα είπε όλα στην εκπομπή του AlphaTV Happy Day!

Μπορεί η Κολέτσα να μην αποκάλυψε το όνομα του αγαπημένου τους, όμως είπε: «Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που είμαι τόσο ερωτευμένη. Είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο μοιράζομαι πάρα πολλά πράγματα. Είναι κάτι πολύ ξεχωριστό και μακάρι να πάει καλά και να κρατήσει. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος είναι αρκετά γνωστός. Είναι συγγραφέας, έχει πολύ κοινό που τον ακολουθεί. Είμαι και εγώ μέσα στο κοινό. Είναι υπερταλαντούχος άνθρωπος που με κάνει να νιώθω υπέροχα. Σέβομαι πως δεν προβάλει το πραγματικό του πρόσωπο, οπότε δεν θα ήθελα να σου πω άλλα στοιχεία για αυτόν. Με μεγάλη μου χαρά να έρθει σε αυτή τη φάση ένα παιδί». Ήταν σε σχέση με παίκτη του Nomads;

Δείτε το βίντεο