Power of Love: Στα μαχαίρια οι παίκτες! «Κλαις για να σε λυπάται ο κόσμος»!

Τι έχει συμβεί;

Power of Love: Στα μαχαίρια οι παίκτες! «Κλαις για να σε λυπάται ο κόσμος»!

Στα μαχαίρια βρίσκονται οι παίκτες του Power of Love. Το σπίτι της αγάπης έχει γίνει εμπόλεμη ζώνη. Ακούγονται βαριές κατηγορίες όπως «Κλαις για να σε λυπάται ο κόσμος»

Ο τελικός πλησιάζει και αντί να βλέπουμε ένα κλίμα αγάπης εξακολουθούμε να βλέπουμε σπόντες, αιχμές και κακίες. Τι συμβαίνει τελικά σε αυτό το σπίτι;

Η παρουσιάστρια Μαρία Μπακοδήμου έκανε μια συζήτηση με όλους τους παίκτες και τότε ο Bill πετάχτηκε -ως γνωστόν- για να αμφισβητήσει τα λεγόμενα της Άννας, ενώ δεν δίστασε να αναφέρει και κάποιες δικές τους συνομιλίες.

Ο Παύλος Παπαδόπουλος με την σειρά του είπε πως η Άννα κάνει παρέα με τη Ρεγγίνα γιατί την στήριξε ακόμα και όταν είχε άδικο.

Όταν η Μαρία Μπακοδήμου τον ρώτησε τι ακριβώς εννοεί, ο Παύλος δεν δίστασε να πει πως ότι είχε να πει το είπε και απογοητεύτηκε όταν το είδε όλα όσα έγιναν...

«Ντροπή δεν είναι να λέει κάποιος αυτό που νιώθει, ντροπή είναι αυτό που κάνετε εσείς», συνέχισε.

Ο Bill είπε στην Άννα πως ο πραγματικός φίλος λέει και τα σωστά και τα λάθη στον άλλο και μάλιστα μπροστά σε όλους, όχι μπροστά σε κλειστές κάμερες.

Στην συνέχεια προβλήθηκε ένα βίντεο από το Gala της Παρασκευής, η παρουσιάστρια ρώτησε την Άννα αν νιώθει αδικημένη ή παραμελημένη και εκείνη δεν δίστασε να το παραδεχτεί και μάλιστα να βάλει και τα κλάματα μπροστά σε όλους για ακόμη μία φορά.

Τότε ο Παύλος είπε πως δεν είναι ψεύτικη αλλά δεν είναι κ ο εαυτός της, ενώ ανέφερε και τα ονόματα κι άλλων κοριτσιών που έχουν αυτό το χαρακτήρα....

Η ένταση κάπου εκεί ανέβηκε στα ύψη. Ο Παύλος συνέχισε λέγοντας «Ποτέ δεν είναι η λύση να ευαισθητοποιείς τον κόσμο με τα κλάματα, είτε το κλάμα είναι αληθινό είτε όχι», για την Άννα, επιμένοντας πως υποκρίνεται.

Την ευκαιρία άρπαξε και ο Βασίλης Χαλκιάς, καθώς ανέφερε πως ο κόσμος τη λυπάται όταν τη βλέπει να κλαίει, με εκείνη φυσικά να αντιδρά.

Power of Love: Ο κακός χαμός με Bill και Κατερίνα! Η δημόσια αιχμηρή απάντησή του!

Αυτό δεν είναι Power of Love τελικά αλλά power of war. Ο κακός χαμός μεταξύ Bill και Κατερίνας για άλλη μία φορά. Δείτε την αιχμηρή απάντηση του Bill στην Κατερίνα.

Στα μαχαίρια ξανά!

Υπενθυμίζουμε ότι η Κατερίνα Σαββοπούλου χει αποχωρήσει από το σπίτι της αγάπης -λέμε τώρα- οικειοθελώς, λόγω προβλημάτων που αντιμετωπίζει με την υγεία της.

Ένα δημοσίευμα που αναφέρει ότι ο Bill φλέρταρε με τη Ζένια μπροστά στα μάτια της Κατερίνας στάθηκε αφορμή για την πικρόχολη δημοσίευση του Bill.

Στην ανάρτησή του ο Bill έγραψε χαρακτηριστικά: «Επειδή σέβομαι την κατάσταση της υγείας σου δεν θα πάρω θέση για το δημοσίευμα που αναρτήθηκε και λέει ότι “εγώ και η Ζένια φλερτάραμε στο δείπνο”. Θα αφήσω να φάω όλη τη λάσπη εγώ και όλο το κράξιμο… Αλλά στο τέλος θα μιλήσω… Και όταν μιλήσω μπορεί να έχει τελειώσει το παιχνίδι… Αλλά θα μάθουν όλοι την πραγματική αλήθεια».