Power of Love: Νέος έρωτας για παίκτρια! Η φωτογραφία με τον αγαπημένο της!

Ποια είναι;

Power of Love: Νέος έρωτας για παίκτρια! Η φωτογραφία με τον αγαπημένο της!

Πρώην παίκτρια του Power of Love έχει πλέον νέο έρωτα και το έκανε γνωστό στο instagram!

Η φωτογραφία του ερωτευμένου ζευγαριού!

Ο λόγος για την Εύα Κάλτση, η οποία είναι πλέον μαζί με τον Κύπριο Πάνο Δημητρίου!

 Power of Love: Νέος έρωτας για παίκτρια! Η φωτογραφία με τον αγαπημένο της!

Η Εύα ανέβασε και τη σχετική φωτογραφία με τον αγαπημένο της στο instagram, γράφοντας: «Είναι αυτό που λένε δεν πάνε όλα στα κομμάτια δεν με νοιάζει τίποτα παρά μόνο η δουλειά ... κ εκεί σου σκάει το ένα κ μοναδικό... Το άλλο σου μισό...». Eίδατε τη νέα παίκτρια που μπήκε στο παιχνίδι;

Power of Love: Ο κακός χαμός με Bill και Κατερίνα! Η δημόσια αιχμηρή απάντησή του!

Αυτό δεν είναι Power of Love τελικά αλλά power of war. Ο κακός χαμός μεταξύ Bill και Κατερίνας για άλλη μία φορά. Δείτε την αιχμηρή απάντηση του Bill στην Κατερίνα.

Στα μαχαίρια ξανά!

Υπενθυμίζουμε ότι η Κατερίνα Σαββοπούλου χει αποχωρήσει από το σπίτι της αγάπης -λέμε τώρα- οικειοθελώς, λόγω προβλημάτων που αντιμετωπίζει με την υγεία της.

Ένα δημοσίευμα που αναφέρει ότι ο Bill φλέρταρε με τη Ζένια μπροστά στα μάτια της Κατερίνας στάθηκε αφορμή για την πικρόχολη δημοσίευση του Bill.

Στην ανάρτησή του ο Bill έγραψε χαρακτηριστικά: «Επειδή σέβομαι την κατάσταση της υγείας σου δεν θα πάρω θέση για το δημοσίευμα που αναρτήθηκε και λέει ότι “εγώ και η Ζένια φλερτάραμε στο δείπνο”. Θα αφήσω να φάω όλη τη λάσπη εγώ και όλο το κράξιμο… Αλλά στο τέλος θα μιλήσω… Και όταν μιλήσω μπορεί να έχει τελειώσει το παιχνίδι… Αλλά θα μάθουν όλοι την πραγματική αλήθεια».

Κατερίνα Σαββοπούλου: Αδειάζει την παραγωγή του Power of Love! «Αιμορραγούσα στα γυρίσματα, δεν τρώγαμε καλά!» (Βίντεο)

Η Κατερίνα Σαββοπούλου άδειασε την παραγωγή του Power of Love μετά την αποχώρησή της, αποκαλύπτοντας πως ήταν στα γυρίσματα με αιμορραγία.

Η παίκτρια μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο ΟpenTV «Ευτυχείτε»!

Aναλυτικά είπε: «Είχα κάνει μια επέμβαση στις αρχές του παιχνιδιού, η οποία δεν πήγε καλά. Είχα επιπλοκές, είχα αιμορραγία, λόγω άγχους, στρες και πίεσης. Προσπαθούσα να έρθω Αθήνα να κάνουμε τις εξετάσεις. Το είχα κλείσει και μου το ακύρωναν μετά. Αυτό έγινε χειρότερο, ήμουν στα γυρίσματα με αιμορραγία. Εγώ ζητούσα να φύγω για να κάνω την επέμβαση. Αυτό έγινε χειρότερο προς το τέλος.

Τώρα έχω έρθει Ελλάδα, έφυγα τελευταία στιγμή γιατί δεν πήγαινε άλλο. Το έλεγα, το ξαναέλεγα και δεν με ακούγανε. Πήγα σε νοσοκομείο μια φορά και μου έκαναν μια εξέταση επιφανειακή. Είχα αιμορραγίες στα γυρίσματα. Δεν πήγαινε άλλο και έφυγα. Δεν τρώγαμε καλά. Τρώγαμε συγκεκριμένα πράγματα. Δεν έχω αντίγραφο του συμβολαίου. Το είχα υπογράψει βεβιασμένα»