Baby boom! Πασίγνωστη ηθοποιός περιμένει το πρώτο της παιδάκι!

Της ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα!

Baby boom! Πασίγνωστη ηθοποιός περιμένει το πρώτο της παιδάκι!

Baby boom έχουμε στην showbiz! Πασίγνωστη ηθοποιός περιμένει το πρώτο της παιδάκι.

Ήθελε εδώ και πάρα πολύ καιρό να γίνει μανούλα και τελικά της ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα.

«Τώρα πια και αφού έχει καταφέρει όσα θα ήθελε και δεν χρειάζεται να περιμένει», αποκάλυψε φίλος της ηθοποιού.

Σύμφωνα με το περιοδικό NW Magazine, η Margot Robbie περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Tom Ackerly. Η ηθοποιός έχει ξεπεράσει τους τρεις πρώτους κρίσιμους μήνες.

Η ηθοποιός παντρεύτηκε τον γάμο της το 2016 ενώ πρόσφατα είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της πως θέλει να μεγαλώσει τα παιδιά της στην Αυστραλία.

Baby boom για Ελληνίδα δημοσιογράφο! Η φωτογραφία με το μωράκι!

Γεννητούρια για γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφο, καθώς έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της!

Να της ζήσει!

Ο λόγος για την Χριστιάνα Κόχλατζη, η οποία γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι!

Η Χριστιάνα ανάβασε μάλιστα και τη φωτογραφία από το μαιευτήριο, έχοντας αγκαλιά το μωρό της!

«Καλώς ήλθες στον κόσμο (μας)! Σ΄ αγαπώ πολύ αντράκι μου! Ευχαριστούμε για τις ευχές», ήταν το μήνυμά της!

Δείτε τη φωτογραφία!

Baby book για Ελληνίδα δημοσιογράφο! Η φωτογραφία με το μωράκι!

Baby boom - βόμβα στην Ελληνική showbiz! Γνωστή ηθοποιός είναι έγκυος και το αποκάλυψε μόνη της!

Αγαπημένη ηθοποιός της ελληνικής showbiz είναι έγκυος και έσκασε η είδηση σαν βόμβα, την οποία και έκανε γνωστή η ίδια.

Όπως αποκάλυψε, διανύει ήδη τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και είναι πολύ ευτυχισμένη.

Την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του Mega, «Τα μυστικά της Εδέμ», όπου και έγινε ευρέως γνωστή. Ο λόγος για την Ιωάννα Παππά, η οποία παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People.

Ιωάννα Παππά έγκυος

Πώς νιώθεις αυτή την περίοδο;

Έχω μεγάλο ενθουσιασμό για κάτι που δεν έχω γνωρίσει ακόμη αλλά φέρω την ευθύνη του. Ο ερχομός ενός παιδιού είναι το θαύμα της ζωής και η εγκυμοσύνη μια ιδιαίτερη συνθήκη που δεν μπορούν να αισθανθούν όσοι δεν την έχουν ζήσει. Αυτό ήταν και ένα κίνητρο, αν θέλεις, για να πάρω την απόφαση να γίνω μητέρα. Έβλεπα τους δικούς μου ανθρώπους να προχωρούν και να δημιουργούν οικογένεια και ήθελα να μπορέσω να κατανοήσω κι εγώ με τη σειρά μου τι σημαίνει να είσαι γονιός, να μοιράζεσαι τη ζωή σου με ένα πλάσμα που φέρνεις εσύ στον κόσμο. Καθόλου εγωιστικά και, φυσικά, όχι σαν συνέχειά σου.

Τι σημαίνει για σένα «φέρνω στον κόσμο ένα παιδί»;

Το βλέπω σαν κάτι που εμπεριέχει την έννοια της δημιουργίας. Γιατί εν μέρει, φέρνοντας στον κόσμο ένα παιδί, έχεις την ιδιότητα ενός μικρού θεού. Υπάρχει μια δημιουργία άλλου τύπου από αυτήν που έχεις συνηθίσει, στο θέατρο, για παράδειγμα. Μια δημιουργία ζωτικής σημασίας. Βιώνοντας μια εγκυμοσύνη αρχίζει να λειτουργεί το ίδιο το μυαλό σου διαφορετικά. Έχεις άλλες αγωνίες, νιώθεις να σου παρουσιάζονται άλλες ανάγκες σε σχέση με τον εαυτό σου και τους γύρω σου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι γίνεσαι πιο δύστροπος. Το αντίθετο. Πιστεύω ότι η γυναίκα που κυοφορεί έχει την ευκαιρία να ανακαλύψει έναν ολοκληρωτικά νέο κόσμο που μόνο χαρά μπορεί της δώσει!

Ιωάννα Παππά έγκυος

Έχεις μάθει το φύλο του μωρού;

Ναι, είμαι στις αρχές του έβδομου μήνα και περιμένω αγόρι. Έχω την προσδοκία της γέννας και εύχομαι να κυλήσουν όλα καλά, γιατί υπάρχει πάντα και ο αστάθμητος παράγοντας, τον οποίο δεν μπορείς να αποφύγεις. Σίγουρα τους τελευταίους μήνες βιώνω μια μοναδική εμπειρία.

Σε άγχωσε καθόλου το θέμα της ηλικίας;

Ούτε για μια στιγμή δεν σκέφτηκα «Πρέπει να κάνω παιδί γιατί είμαι στην τάδε ηλικία» ή «Πρέπει να γίνω μητέρα γιατί αυτό μου επιτάσσει η κοινωνία». Το βλέπω ίσως πιο ρομαντικά, σαν μια ευκαιρία να ανοίξουν παραπάνω οι ορίζοντές μου, σαν μια ένωση, ένα δώρο του ενός προς τον άλλον, ένα όμορφο μοίρασμα που προσωπικά θα έχω πάντα την τάση να προστατεύω και ποτέ να χρησιμοποιήσω ή να εκμεταλλευτώ. Δεν μπορώ γενικά τους περιορισμούς και δεν μου αρέσει να βλέπω ανθρώπους να δηλώνουν ότι τους περιορίζει ο ερχομός ενός παιδιού, ότι τους αποκλείει από τη ζωή και τη σχέση τους. Αυτό το προκαλούν οι ίδιοι στον εαυτό τους.