Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Θυμάστε την Μαρία Χοακίνα; Θα πάθετε πλάκα πώς είναι σήμερα!

Δείτε και τα παιδιά της!

Θυμάστε την Μαρία Χοακίνα; Θα πάθετε πλάκα πώς είναι σήμερα!
News 12.06.2019 10:18

Θυμάστε την Μαρία Χοακίνα από τη σειρά Καρουζέλ της δεκαετίας του ΄90; Θα πάθετε πλάκα αν δείτε πως είναι σήμερα!

Όλοι έβλεπαν τη σειρά!

Η παιδική σειρά Καρουζέλ του 1990 είχε κάνει πάταγο και μία από τις πρωταγωνίστριες της σειράς ήταν η Μαρία Χοακίνα, η οποία ήταν ένα κακομαθημένο πλούσιο κοριτσάκι!

Δείτε πώς είναι σήμερα!

Θυμάστε την Μαρία Χοακίνα; Θα πάθετε πλάκα πώς είναι σήμερα!Θυμάστε την Μαρία Χοακίνα; Θα πάθετε πλάκα πώς είναι σήμερα!Θυμάστε την Μαρία Χοακίνα; Θα πάθετε πλάκα πώς είναι σήμερα!Θυμάστε την Μαρία Χοακίνα; Θα πάθετε πλάκα πώς είναι σήμερα!

Θυμάστε την Λίζα από τους «Λατρεμένους Γείτονες»; Πήρε κιλάκια και έγινε plus size model!

Σίγουρα θυμάστε την Λίζα από τους «Λατρεμένους Γείτονες» και μάλιστα η ίδια πήρε κιλάκια και έγινε πλέον plus size model με μεγάλη επιτυχία!

Την Σμαράγδα Καλημούκου, την γνωρίσαμε μέσα από το talent show χορού «So you think you can dance» με την παρουσία της εκεί να της εξασφαλίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην άκρως επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Λατρεμένοι μου γείτονες».

Η ίδια, έπαιξε σε ολόκληρο τον πρώτο κύκλο (2007 – 2008), τη νεαρή Λίζα Παπαπαύλου! Μάλιστα εκείνη τη χρονιά η Σμαράγδα ασχολούνταν ακόμα με τον χορό, με το γυμνασμένο της κορμί να κλέβει τις εντυπώσεις!

Σήμερα, 11 χρόνια μετά, τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Η ίδια έχοντας αγκαλιάσει τον juicy και απίστευτα θηλυκό εαυτό της, έβαλε αρκετά κιλά και έγινε ακόμα πιο όμορφη!

Στο προφίλ της στο Instagram δηλώνει plus size model, κάνοντας διαφημίσεις για εταιρεία ρούχων για πιο χυμώδεις γυναίκες, με όλους εμάς να μην μπορούμε παρά να παραδεχτούμε πως είναι στα καλύτερά της. Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Θυμάστε την Λίζα από τους «Λατρεμένους Γείτονες»; Πήρε κιλάκια και έγινε plus size model!Θυμάστε την Λίζα από τους «Λατρεμένους Γείτονες»; Πήρε κιλάκια και έγινε plus size model!Θυμάστε την Λίζα από τους «Λατρεμένους Γείτονες»; Πήρε κιλάκια και έγινε plus size model!Θυμάστε την Λίζα από τους «Λατρεμένους Γείτονες»; Πήρε κιλάκια και έγινε plus size model!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αγνώριστος! Πώς είναι και τι κάνει σήμερα ο Πλαπούτας από τη σειρά της "Ελλάδος τα παιδιά";

Θυμάστε την Βάσω από το Next Top Model; Δείτε πως είναι και τι κάνει σήμερα!

Διαβάστε περισσότερα θέματα news στο Youweekly.gr!

Share