Έλενα Χριστοπούλου: Όταν πήγαινε στο νοσοκομείο να δει τον Καλλίτση αγκαλιά με τον νυν σύντροφο (Βίντεο)

Το πλάνο-ντοκουμέντο

Έλενα Χριστοπούλου: Όταν πήγαινε στο νοσοκομείο να δει τον Καλλίτση αγκαλιά με τον νυν σύντροφο (Βίντεο)

Φωτογραφία ντοκουμέντο από τη στιγμή που η Έλενα Χριστοπούλου επισκεπτόταν τον Πάνο Καλλίτση στο νοσοκομείο, αγκαλιά με τον τότε φίλο τους και νυν σύντροφό της!

Η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε» σχολίασε το στιγμιότυπο!

Τα όσα είπε ο Πάνος Καλλίτσης στην Ελεονώρα Μελέτη για τη νέα σχέση της πρώην συζύγου του, Έλενας Χριστοπούλου, με κοινό τους φίλο σχολιάστηκε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open tv.

Ωστόσο στάθηκαν και στα βίντεο που έπαιξαν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

Στο βίντεο φαινόταν η Έλενα Χριστοπούλου, όπου επισκεπτόταν τον Πάνο Καλλίτση στο νοσοκομείο μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε και ήταν αγκαλιά με τον Τόλη Κότση.

Τότε, ο Κότσης ήταν στενός φίλος του ζευγαριού ενώ τώρα είναι ζευγάρι με την Έλενα Χριστοπούλου!

Δείτε το βίντεο

Έλενα Χριστοπούλου: Έκανε το επόμενο βήμα με το σύντροφό της!

Όμορφες στιγμές με τον σύντροφό της διανύει η Έλενα Χριστοπούλου.

Μετά τις δυσκολίες που πέρασε με τον πρώην σύζυγό της, Πάνο Καλλίτση χαμογελάει ξανά και ήδη έκανε το επόμενο βήμα.

Σήμερα το πρωί, η Έλενα Χριστοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και μίλησε για όλα. Αναφέρθηκε επίσης και στην προσωπική της ζωή.

Η Έλενα Χριστοπούλου αποκάλυψε πως πλέον με τον σύντροφό της μένουν μαζί καθώς γνωριζόντουσαν χρόνια και μετά το διαζύγιο συνειδητοποίησε πως θέλει να είναι μαζί του.

undefined

Έλενα Χριστοπούλου: Δείτε την ταυτότητά της! Πόσο χρονών είναι;

Πόσο χρονών κάνετε την Έλενα Χριστοπούλου; Εμείς βρήκαμε την ταυτότητά της και θα σας αποκαλύψουμε τα πάντα!

Η αυστηρή coach του GNTM παραχώρησε στο παρελθόν συνέντευξη στην εκπομπή "Ooh La La!" και μίλησε για όλα.

Η ίδια δεν δίστασε εντελώς ακομπλεξάριστα να βγάλει από την τσάντα της την ταυτότητα της και να την δείξει στην κάμερα κλείνοντας το στόμα σε όσους ανέφεραν πως είναι 60 ετών.

Γεννημένη στις 9/11/1975 η Έλενα Χριστοπούλου είναι 44 ετών και ιδού η απόδειξη.

Έλενα Χριστοπούλου: Δείτε την ταυτότητά της! Πόσο χρονών είναι;

Ποια είναι η ζωή όμως την εντυπωσιακής γυναίκας;

Η Έλενα ήταν παντρεμένη για έξι χρόνια με τον hairstylist των διασημων Πάνο Καλλίτση, όμως πριν από περίπου 1.5 χρόνο αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Η γνωστή booker διαθέτει δικό της πρακτορείο μοντέλων και δεν είναι λίγα τα μοντέλα που έχουν εμπιστευτεί εκείνη για την εξέλιξη της καριέρας τους. Η αγάπη και το πάθος που έχει για την μόδα την οδήγησαν μάλιστα στο να δημιουργήσει τη δική της εταιρεία με ρούχα και κοσμήματα στα οποία κυριαρχεί το vintage στοιχείο και τα οποία προτιμούν να φοράνε πολλές celebrities της χώρας μας.

Όμορφη, δυναμική, στιλάτη, με αμέτρητες γνώσεις γύρω από τη μόδα και τις φωτογραφίσεις, η Έλενα αποτελεί έναν συνδυασμό-φωτιά και σίγουρα μπορεί να επιτελέσει με τον καλύτερο τρόπο και φυσικά όπως μόνο εκείνη γνωρίζει τον ρόλο που της ανατέθηκε. Άλλωστε, η πορεία των μοντέλων που έχει αναλάβει στη μέχρι τώρα πορεία της είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή. Δούκισσα Νομικού, Μαριέττα Χρουσαλά, Υβόννη Μπόσνιακ και Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι κάποια από τα κορίτσια που την εμπιστεύθηκαν.

Η Έλενα αγαπάει πολύ και τις φίλες της! Μια από τις κολλητές της φίλες είναι η Κατερίνα Καραβάτου και μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που η Κατερίνα έχει φορέσει δημιουργίες της φίλης της. Επισφράγιση της φιλίας τους αποτέλεσε το γεγονός πως η Έλενα βάφτισε τον γιο της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη, Αρίωνα Ιωάννη.