Power of love: Αυτός είναι ο Ρουμάνος παίκτης που ξεμυάλισε την Χριστίνα!

Τι λέτε είναι ωραίος;

Power of love: Αυτός είναι ο Ρουμάνος παίκτης που ξεμυάλισε την Χριστίνα!

Ένας Ρουμάνος παίκτης του Power of love, ξεμυάλισε την Χριστίνα και λόγω της συνάντησης τους έχει δημιουργηθεί χαμός στο παιχνίδι.

Μάλιστα, ήταν και η αφορμή να χωρίσει με τον Παύλο Παπαδόπουλου με επεισοδιακό τρόπο.

Στο χθεσινό επεισόδιο η Μαρία Μπακοδήμου έδειξε την φωτογραφία τους στους παίκτες, πετάγοντας έτσι μια ακόμη σπίθα για να συνεχιστεί η φωτιά που έχει ξεσπάσει ανάμεσα τους. Ο Παύλος Παπαδόπουλος επίσης εκνευρίστηκε ζητώντας της να την πάρει.

Εσάς ποια είναι η γνώμη σας; Άξιζε τα όσα έγιναν;

Γάμος βόμβα για παίκτρια του Power of love! Παντρεύεται τον πρώην της!

Ένα γάμο βόμβα έχουμε για παίκτρια του Power of love, αφού όπως λένε οι πληροφορίες παντρεύεται τον πρώην της στα Κουφονήσια.

Για ποια μιλάμε όμως;

Ο λόγος για την Λένια, η οποία έγινε γνωστή μέσα από το ριάλιτι της αγάπης και τη σχέση της με τον Φίλιππο Αρβανίτη. Η ξανθιά παίκτρια είχε προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις μέσα στο παιχνίδι, αφού ήθελε να τα λέει έξω από τα δόντια.

undefined

Η σχέση της με τον Φίλιππο ωστόσο δεν άργησε να έρθει στο τέλος της, λίγο πριν αποχωρήσει από το παιχνίδι. Βέβαια, εκτός του Power of love συναντήθηκαν και έλυσες τις διαφορές τους. Όπως φαίνεται όμως όλα αυτά μένουν στο παρελθόν, αφού πλέον έχει βρει και πάλι τον έρωτα στα μάτια του πρώην συντρόφου της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Λένια θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Δημήτρη με τον οποίο αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.

undefined

Το ζευγάρι αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Μήλο, όπου κάνουν τις διακοπές τους και σχέδια για το μέλλον τους.

Στο σημείο αυτό όμως να θυμίσουμε πως σήμερα στο Power of love έχουμε μια αποχώρηση και δυο παίκτες που πάνε κατευθείαν τελικό.

undefined

Power of Love spoiler: Αυτοί πηγαίνουν στον τελικό! Η αποχώρηση-βόμβα!

Το Power of Love φτάνει στο τέλος της και υπάρχει spoiler για για τους παίκτες που θα φτάσουν στον τελικό! Ποιος θα αποχωρήσει;

Το παιχνίδι της αγάπης οδεύει προς στο φινάλε, με τον τελικό να προβάλλεται την Παρασκευή 21/6.

Τα γυρίσματα του Power of Love είναι ήδη μπροστά και γνωρίζουμε τους 8 παίκτες που βρίσκονται στον τελικό, ο οποίος θα προβληθεί την μεθεπόμενη Παρασκευή (21/6) στον ΣΚΑΪ.

Στο φινάλε θα φτάσουν οι: Άννα Ελευθερίου, Παύλο Παπαδόπουλο, Ρένια Τσακίρη, Παύλο Τερζόπουλο, Ζένια Σολδάτου, Τζόνι Αμπατζόπουλο, Βασίλη Χαλκιά και Ρεγγίνα Γκαινά.

Αυτό σημαίνει πως ο Billa Σαντριάς θα έχει αποχωρήσει!