Αντώνης Ρέμος: Ρίχνει «βόμβα» για το τροχαίο του Παντελίδη! «Ξέρω πως έγινε και...»

Η αποκάλυψη και το παράπονο του Ρέμου!

Αντώνης Ρέμος: Ρίχνει «βόμβα» για το τροχαίο του Παντελίδη! «Ξέρω πως έγινε και...»

Ο Αντώνης Ρέμος έριξε «βόμβα» για το τροχαίο του Παντελή Παντελίδη, γνωρίζοντας το πώς ακριβώς έγινε!

Ο τραγουδιστής το αποκάλυψε στην εκπομπή του AlphaTV «Αυτοψία»!

Μιλώντας στον Αντώνη Σρόιτερ ο Αντώνης Ρέμος αναφέρθηκε στον θάνατο του Παντελή Παντελίδη και στα όσα έχουν συμβεί και ακουστεί από τότε!

«Είναι πολύ λυπηρό όλο αυτό που έγινε μετά τον θάνατο του Παντελή. Είναι τεράστιο λάθος ο τρόπος που διαχειρίστηκαν τα πράγματα γύρω από τον θάνατο του παιδιού. Δεν θα πω ποιοι και πως, αλλά η διαχείριση όλου του πράγματος ήταν λάθος, ήταν εγκληματική», ανέφερε αρχικά ο τραγουδιστής!

Στη συνέχεια τόνισε: «Κατηγορήθηκαν και στιγματίστηκαν άνθρωποι τσάμπα. Τα δύο τα κορίτσια για παράδειγμα….

Και κατέληξε λέγοντας: "Κατηγορήθηκαν και στιγματίστηκαν άνθρωποι τσάμπα. Τα δύο τα κορίτσια, επειδή πραγματικά ξέρω τι συνέβη εκείνο το βράδυ, μαζί με την ψυχή του Παντελή “δολοφονήθηκαν” και οι ψυχές των κοριτσιών. Και το θεωρώ πολύ άδικο και κρίμα να καταστρέφεις δύο κοπέλες που το μόνο “έγκλημα” που έκαναν ήταν να συνοδεύσουν σαν φίλες εκείνο το μοιραίο βράδυ τον Παντελή».

Αντώνης Ρέμος: Το αστρονομικό ποσό που χρώσταγε και η αποκάλυψη που δεν ήξερε κανείς! (Βίντεο)

Ο Αντώνης Ρέμος μίλησε για το αστρονομικό ποσό που έφτασε να χρωστάει, ενώ έγινε και μία μεγάλη αποκάλυψη που δεν ήξερε κανείς!

Ο τραγουδιστής τα είπε όλα στη συνέντευξή του, ενώ η αποκάλυψη ήρθε από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιτμτσιλή!

Στην εκπομπή «Αυτοψία» του Αντώνη Σρόιτερ στον AlphaTV βρέθηκε ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος κάνει τρομερές αποκαλύψεις για τη ζωή του και τις δύσκολες ώρες που πέρασε!

Ο Ρέμος έφτασε ένα βήμα από την καταστροφή, λέγοντας αρχικά: «Μέσα από την περιπέτεια που είχα με την ενασχόλησή μου με το ποδόσφαιρο ήμουν στο χείλος του γκρεμού ή μάλλον είχα πέσει από τον γκρεμό και κρατιόμουν από ένα κλαδάκι. Με έσωσε ότι δεν φοβήθηκα ποτέ τη δουλειά, σήκωσα τα μανίκια και πήγα και δούλεψα οπουδήποτε και κατηγορήθηκα και γι’ αυτό: «Ο Αντώνης Ρέμος πάει σε γάμους, σε βαφτίσια». Ναι, δεν ντρέπομαι να το πω, πήγα σε ανθρώπους που είχαν ανάγκη και ήθελαν να ακούσουν τη μουσική μου, είτε ήταν γάμος, είτε βαφτίσια, είτε γιορτή, δεν με ενδιέφερε. Πήγα παντού. Γύρισα από την κόλαση δουλεύοντας ασταμάτητα και δεν φοβήθηκα ποτέ τη δουλειά»

Στη συνέχεια ο τραγουδιστής είπε: «Θεωρώ ότι η μεγάλη μου χαρά και η ευτυχία είναι ότι αυτές οι στιγμές δεν πήραν κάτι από τη ζωή μου, δεν μου πήραν την υγεία, δεν μου πήραν το μυαλό. Θα μπορούσα να έχω χάσει το μυαλό μου, θα μπορούσα να είχα μπλέξει με πάθη, με ναρκωτικά, να διαλυθεί το σπίτι μου, να διαλυθεί η μάνα μου, η αδερφή μου, η οικογένειά μου και στάθηκα όρθιος. Βέβαια, πιστεύω ότι ο Θεός, όταν σου φέρνει το πρόβλημα, σου φέρνει και κάποια παυσίπονα, κάποια ίαση, ένα φάρμακο, αντίδοτο. Έτσι, μου έφερε έναν άνθρωπο, την Υβόννη που παντρευτήκαμε και κάναμε την Ελενίτσα μας».

Ο Ρέμος έφτασε να χρωστάει 18 εκατομμύρια ευρώ, ενώ στην εκπομπή Happy Day συζητήθηκαν τα αποσπάσματα της συνέντευξής του.

Τότε η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως η δόση στην εφορία που είχε να πληρώσει ο Αντώνης Ρέμος είχε πολλά... μηδενικά!

Αντώνης Ρέμος: Το αστρονομικό ποσό που κέρδισε μέσα σε μια νύχτα!

Πλουσιότερος κατά πενταψήφιο αριθμό ευρώ έγινε ο Αντώνης Ρέμος. Μέσα σε μια νύχτα ο τραγουδιστής κέρδισε ένα αστρονομικό ποσό.

Ο Αντώνης Ρέμος κατέλαβε την τρίτη θέση και κέρδισε ένα υπέρογκο ποσό.

Ο τραγουδιστής συμμετείχε σε ευρωπαϊκό τουρνουά πόκερ, όπου κατέλαβε την τρίτη θέση ανάμεσα σε 256 συμμετέχοντες, όπως χαρακτηριστικά γράφτηκε στο περιοδικό Gala και κέρδισε 60.000 ευρώ.

Αντώνης Ρέμος: Το αστρονομικό ποσό που κέρδισε μέσα σε μια νύχτα!

Η είδηση αυτή σχολιάστηκε από τον Νίκο Γεωργιάδη και τον Πέτρο Κωστόπουλο στην εκπομπή «Όλα λάθος» στο Open tv, όπου αποκάλυψαν πως κέρδισε συγκεκριμένα 60.490 ευρώ.