Αγγελική Ηλιάδη: Έκκληση για βοήθεια! Διασωληνώθηκε με αιμορραγία στον εγκέφαλο ο...

Σοκαρισμένη η τραγουδίστρια!

Αγγελική Ηλιάδη: Έκκληση για βοήθεια! Διασωληνώθηκε με αιμορραγία στον εγκέφαλο ο...

Έκκληση για βοήθεια από την Αγγελική Ηλιάδη, καθώς βρίσκεται διασωληνωμένος με αιμορραγία στον εγκέφαλο ένας σημαντικός άνθρωπος!

Η τραγουδίστρια παρακάλεσε μέσω του instagram!

«Χρειάζομαι και εγώ την πολύτιμη βοήθειά σας για τον παππού μου! Είναι διασωληνωμένος με αιμορραγία στον εγκέφαλο! Ξέρω πως δεν είναι παιδί, αλλά είναι ο πολύτιμος παππούς μου! Όποιος και όποια μπορεί να δώσει αίμα ότι ομάδα αίματος και να έχει σε οποιοδήποτε νοσοκομείο που είναι κοντά σας!», αναφέρει το μήνυμα της Ηλιάδη που έχει κοινοποιήσει μέσω μίας follower η οποία έχει ανάγκη για βοήθεια.

Δείτε την ανάρτηση

Αγγελική Ηλιάδη: Έκκληση για βοήθεια! Διασωληνώθηκε με αιμορραγία στον εγκέφαλο ο...

Αγγελική Ηλιάδη: Το πρόβλημα υγείας του γιου της και το δημόσια μήνυμα! «Όλο το βράδυ...»!

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο γιος της αποκάλυψε η Αγγελική Ηλιάδη μετά τις δηλώσεις τις στο Open και την απάντηση στην πρώην πεθερά της.

H τραγουδίστρια δεν αφήνει να την επηρεάσουν τα όσα λέγονται και γράφονται για τον χωρισμό της από τον Σάββα Γκέντσογλου και θέλει να επικεντρωθεί στον γιο της.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Αγγελική Ηλιάδη δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της από το σπίτι λέγοντας πως έχει μια ίωση που τον ταλαιπωρεί. Ο μικρός έχει γαστρεντερίτιδα και υψηλό πυρετό.

Μάλιστα, έστειλε ένα μήνυμα σε όλες τις μαμάδες, να προσέχουν τα παιδάκια τους!

undefined

Σάββας Γκέντσογλου: Η νέα κίνηση που βάζει "φωτιά" στην Αγγελική Ηλιάδη! Αποκλειστικό παρασκήνιο!

Μια νέα κίνηση του Σάββα Γκέντσογλου βάζει "φωτιά" στην Αγγελική Ηλιάδη και με αυτό τον τρόπο βάζει ένα τέλος στα όσα έχουν γραφτεί και μαθευτεί το τελευταίο διάστημα.

Μετά την απίστευτη αποκάλυψη πως ο Σάββας Γκέντσογλου τα είχε παράλληλα με την Βίκυ Κάβουρα, όταν ήταν ακόμη μαζί με την Αγγελική Ηλιάδη, επικράτησε χαμός στη showbiz.

Τα καρφιά και οι απίστευτες δηλώσεις και αποκαλύψεις υποδεχόντουσαν η μια την άλλη, ενώ στον όλο ντόρο που είχε δημιουργηθεί πήρε θέση και η μητέρα του ποδοσφαιριστή, λέγοντας πως η Αγγελική Ηλιάδη τον εκμεταλλεύτηκε για να γίνει γνωστή. Μάλιστα, η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή της, υποστήριζε την τραγουδίστρια.

Σάββας Γκέντσογλου Αγγελική Ηλιάδη χωρισμός

Μετά τις δηλώσεις της, η Αγγελική Ηλιάδη έδωσε μια αποστομωτική απάντηση λέγοντας πως πλέον θα μιλάει μόνο με το δικηγόρο της.

Μια νέα "φωτιά" τώρα άναψε ο Σάββας Γκέντσογλου, ο οποίος διέγραψε όλες τις φωτογραφίες που είχε με την Αγγελική Ηλιάδη στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Μάλιστα, αφού τις διέγραψε άλλαξε τον λογαριασμό του από δημόσιο σε ιδιωτικό, θέλοντας έτσι να κάνει ακόμα πιο ξεκάθαρο πως αφήνει πίσω του το παρελθόν, και δεν επιθυμεί να δώσει συνέχεια στο όλο περιστατικό! Η μόνη φωτογραφία που έμεινε στον λογαριασμό του, είναι μια με την Αγγελική και τον γιο τους, ο οποίος, όπως είναι φυσικό, θα ενώνει για πάντα το πρώην ζευγάρι!

Σάββας Γκέντσογλου Αγγελική Ηλιάδη χωρισμός