Άγγελος Λάτσιος: Πέρασε την ημέρα του Αγίου Πνεύματος μακριά από την Ελένη! Τι συνέβη;

Η αλήθεια είναι πως...

Άγγελος Λάτσιος: Πέρασε την ημέρα του Αγίου Πνεύματος μακριά από την Ελένη! Τι συνέβη;

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελος Λάτσιος, την ημέρα του Αγίου Πνεύματος δεν την πέρασε με την μητέρα του. Τι συνέβη μεταξύ τους;

Η αλήθεια είναι πως ο Άγγελος...

Προτίμησε να μην ακολουθήσει την μητέρα του στην Άνδρο. Η Ελένη Μενεγάκη εκείνη την ημέρα ήταν με τον Μάκη Παντζόπουλο και φυσικά τις κόρες της. Ο Άγγελος όμως γιατί δεν πήγε μαζί τους; Συνέβη κάτι μεταξύ μητέρας και γιου; Γιατί επέλεξε να μείνει μόνος του στην Αθήνα;

Η απάντηση κρύβεται στις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όλες αυτές τις ημέρες!

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Μπορεί στο παρελθόν και όταν ήταν πιο μικρός, να έβρισκε διασκεδαστικές αυτές τις εξορμήσεις, όμως τώρα, θέλει να περνά περισσότερο χρόνο με την παρέα του. Έτσι αντί να ταξιδέψει, έμεινε πίσω με τον πατέρα του, Γιάννη Λάτσιο και τους φίλους του.

λάτσιος

έξοδος

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε, τα βράδια του τα πέρασε με τους κολλητούς του, απολαμβάνοντας την νυχτερινή Αθήνα.

λατσιος

Βγήκαν, διασκέδασαν και αργότερα απόλαυσαν την ομορφιά της πρωτεύουσας από ψηλά.

Άγγελος Λάτσιος

Άγγελος Λάτσιος

Την ημέρα του Αγίου Πνεύματος, τόσο από το δικό του Insta story, όσο και από τη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Γιάννης Λάτσιος, φανταζόμαστε ότι πέρασαν μαζί την ημέρα.Κάνοντας έναν περίπατο κάτω από την Ακρόπολη και γενικότερα το κέντρο της Αθήνας!

Ελένη Μενεγάκη: Το τηλεφώνημα του Άγγελου που της έκοψε τα πόδια! «Είσαι μια....»

Ένα τηλεφώνημα δέχτηκε η Ελένη Μενεγάκη και ο Άγγελος της έκοψε τα πόδια με τα λόγια του! «Είσαι μια...» ανέφερε μεταξύ άλλων!

Όπως ήδη σας έχω γράψει, ο ίδιος έχει επιλέξει να μένει με τον πατέρα του, Γιάννη Λάτσιοκαι δεν την ακολουθεί ούτε στα Άχλα, όπου περνάει τα Σαββτοκύριακά της με τον Μάκη Παντζόπουλο!

Η Ελένη έχει στεναχωρεθεί πολύ με αυτή την εξέλιξη, αλλά παράλληλα νιώθει ότι ο γιος της έχει μεγαλώσει αρκετά πια και πρέπει να πάρει τον δρόμο του! Ωστόσο, ένα τηλεφώνημα του Άγγελου Λάτσιου χτες της έκοψε τα πόδια! Μόλις είδε το νούμερό του στο κινητό της, η Ελενη Μενεγάκη τρελάθηκε κανονικά, αφού νόμιζε πως έχει συμβεί κάτι σοβαρό στο μονάκριβο γιο της!

Φυσικά, δεν επρόκειτο για τίποτα σημαντικό, αφού ο Άγγελος απλά ήθελε να πειράξει την μαμά του για μια φωτογραφία που ανέβασε χτες στα social media! «Είσαι μια κούκλα μαμά» της είπε και η παρουσιάστρια έλιωσε!

Η φωτογραφία που ανέβασε η Ελένη

μενεγάκη