Στέλλα Μιζεράκη: Βραδινή έξοδος με την μητέρα του Πάνου Ζάρλα!

Η φωτογραφία που χαμογελούν ξανά!

Στέλλα Μιζεράκη: Βραδινή έξοδος με την μητέρα του Πάνου Ζάρλα!

Βραδινή έξοδο με την μητέρα του Πάνου Ζάρλα, πραγματοποίησε η Στέλλα Μιζεράκη.

Οι δυο μεγάλοι του έρωτες, μετά το τραγικό γεγονός ήρθαν ακόμη πιο κοντά και στηρίζουν η μια την άλλη.

Η Στέλλα Μιζεράκη και η Στέλλα Νικολάου λίγο καιρό μετά το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον νικητή του πρώτου κύκλου του Power of love και βύθισε στο πένθος την οικογένεια του και τους φίλους του, χαμογελούν ξανά και προσπαθούν να φανούν δυνατές.

Οι δυο γυναίκες είχαν πολύ καλές σχέσεις και πριν το τροχαίο, αφού όταν βρισκόντουσαν ακόμη μέσα στο παιχνίδι η Στέλλα είχε συναντήσει την μητέρα του Πάνου, ωστόσο μετά ήρθαν ακόμη πιο κοντά.

Η Στέλλα Μιζεράκη και η Στέλλα Νικολάου, βρέθηκαν χθες το βράδυ σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας στο οποίο δούλευε ο Πάνος και έβγαλαν μια κοινή φωτογραφία χαμογελαστές.

τέλλα Μιζεράκη: Βραδινή έξοδος με την μητέρα του Πάνου Ζάρλα!

Στέλλα Μιζεράκη: Συγκλόνισε για τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα! «Να σκεφτόμαστε και αυτούς που μένουν πίσω...»

Συγκλόνισε η Στέλλα Μιζεράκη με τα όσα είπε για τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα! «Να σκεφτόμαστε και αυτούς που μένουν πίσω...» είπε η ίδια με τρεμάμενη φωνή!

Η Στέλλα, ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, Ευτυχείτε για το μοιραίο βράδυ του θανατηφόρου τροχαίου του πρώην συντρόφου της, αποκαλύπτοντας πως κανείς δε γνωρίζει τι συνέβη ακριβώς!

«Δεν μπορώ να κρίνω εγώ τον κάθε οδηγό. Δεν είμαι ούτε εμπειρογνώμονας ούτε ειδική σε αυτό το θέμα, στο πως οδηγάει ο καθένας. Ήταν προσεκτικός όσες φορές ήμασταν μαζί. Δεν ξέρω τι μπορεί να συνέβαινε εκείνο το βράδυ. Σίγουρα μπορούμε να κάνουμε χιλιάδες υποθέσεις σχετικά με το συμβάν. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που είναι ειδικοί σε αυτό και είναι η δουλειά τους. Εμείς ό,τι και να λέμε δεν έχει καμία σημασία. Ένας από τους λόγους που θέλησα να μιλήσω είναι για να αποτρέψω κάποια άτομα να τους συμβεί κάτι ανάλογο. Γιατί έχουμε μια ζωή και πρέπει να την προσέξουμε και για εμάς και για τους δικούς μας ανθρώπους που θα αφήσουμε πίσω» είπε χαρακτηριστικά η Στέλλα Μιζεράκη.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Στέλλα Μιζεράκη: Ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά του πατριού του Πάνου Ζάρλα λίγα λεπτά μετά την κηδεία!

Κατέρρευσε η Στέλλα Μιζεράκη και ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά του πατριού του Πάνου Ζάρλα, λίγα λεπτά μετά την κηδεία του.

Η Στέλλα, μαζί με την αδερφή της και την μητέρα της, ταξίδεψαν στην Μυτιλήνη με το ίδιο πλοίο που μετέφερε την σορό του νικητή του Power of love.

Χθες, το μεσημέρι η εκκλησία όπου είπαν τον τελευταίο αντίο στον Πάνο, γέμισε από κόσμο που είτε τον γνώριζε, είτε τον είχε γνωρίζει μέσα από την συμμετοχή του στο σπίτι που τον είχε κάνει αγαπητό στον κόσμο.

Τραγική φιγούρα εκτός από την μητέρα του και η Στέλλα Μιζεράκη, με την οποία ήταν ζευγάρι και μετά τον χωρισμό ήταν πολύ καλές σχέσεις.

Η επίσης, νικήτρια του Power of love, μετά την κηδεία κατέρρευσε ψυχολογικά και ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά του πατριού του Πάνου Ζάρλα, θέλοντας να ηρεμήσει.

Κηδεία Πάνου Ζάρλα, Στέλλα Μιζεράκη

Κηδεία Πάνου Ζάρλα, Στέλλα Μιζεράκη

Πάνος Ζάρλας: Ανατριχιαστικό! Η μητέρα της Μιζεράκη αποκαλύπτει «Η Στέλλα περίμενε τον Πάνο στο πάρτι του...»

Η μητέρα της Στέλλας Μιζεράκη αποκαλύπτει για πρώτη φορά κάτι ανατριχιαστικό! Συγκεκριμένα είπε: «Η Στέλλα περίμενε τον Πάνο Ζάρλα στο πάρτι του...»

Μίλησε αποκλειστικά για εκείνο το μοιραίο βράδυ και την τωρινή κατάσταση της πληγωμένης, από τον χαμό του Πάνου, κόρης της.

Σύμφωνα με όσα είπε στην εκπομπή της Κατερίνα Καινούργιου, «Ευτυχείτε», η Μαρίνα Τσαγκαράκη, η μητέρα της Στέλλας Μιζεράκη, η κόρη της είναι καταρρακωμένη.

Είπε ότι η Στέλλα Μιζεράκη ήταν στο πλευρό του αδικοχαμένου Πάνου Ζάρλα εκείνο το μοιραίο βράδυ, συγκεκριμένα βρισκόταν στο πάρτι του...

«Η Στέλλα είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και όλη η οικογένεια είμαστε δίπλα της για να την στηρίξουμε. Αυτό που δεν έχει γίνει γνωστό είναι ότι εκείνο το βράδυ ήταν μαζί με τον Πάνο στο πάρτι γενεθλίων του. Η Στέλλα έφυγε νωρίτερα για να παραλάβει εμένα από το αεροδρόμιο και το πρωί έμαθε ότι ο Πάνος «έφυγε». Καταλαβαίνετε πόσο δύσκολο είναι για εκείνη»