Δώρος Παναγίδης: Στην θάλασσα με τον έρωτα του! Φωτογραφίες ντοκουμέντο!

Είναι κούκλα και την λατρεύει!

Δώρος Παναγίδης: Στην θάλασσα με τον έρωτα του! Φωτογραφίες ντοκουμέντο!

Στην παραλία με τον μεγάλο του έρωτα βρέθηκε ο Δώρος Παναγίδης και υπάρχουν φωτογραφίες ντοκουμέντο. Της έχει μεγάλη αδυναμία και δεν το κρύβει.

Μετά τον χωρισμό με την Αθηνά Χρυσαντίδου, ο πρώην παίκτης του πρώτου κύκλου του Power of love περνάει όμορφες και ποιοτικές στιγμές με την κορούλα τους, την οποία και λατρεύει.

Ο Δώρος Παναγίδης είναι καθημερινός χρήστης του Instagram και δημοσιεύσει πολλές στιγμές τόσο από την προσωπική του ζωή, όσο και από τα επαγγελματικά του βήματα. Σε μια από αυτές τις στιγμές μοιράστηκε την πιο τρυφερή φωτογραφία με τον έρωτα του, την κόρη του.

«With my princess today! #father #daughter #love #pic #picoftheday #photography #natural #summer #summer2019 #summerlove», έγραψε στην λεζάντα του.

Δώρος Παναγίδης: Στην θάλασσα με τον έρωτα του!

Δώρος Παναγίδης: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά πως έμαθε για τον χαμό του Πάνου Ζάρλα!

Ο Δώρος Παναγίδης αποκαλύπτει για πρώτη φορά πως έμαθε για τον χαμό του φίλου του και πρώην συμπαίκτη του Πάνου Ζάρλα!

Ο Δώρος που γνωρίσαμε μέσα από το Power of love του ΣΚΑΙ, έδωσε σήμερα συνέντευξη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Έλα Χαμογέλα», στο OpenTv.

Μεταξύ άλλων ο πρώην παίκτης του ριάλιτι αγάπης αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο έμαθε για τον ξαφνικό θάνατο του Πάνου Ζάρλα.

Συγκεκριμένα είπε:

«Ξύπνησα το πρωί, μου έστειλαν ένα δημοσίευμα, το οποίο προσπέρασα, γιατί θεώρησα πως δεν είναι κάτι σοβαρό. Αλλά μετά το έμαθα, γιατί έγινε χαμός. Δεν μπορούσα να το αποφύγω.», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παναγίδης

Δώρος Παναγίδης: Ο λόγος που χώρισε με την Αθηνά! Έσπασε την σιωπή του...

Ο Δώρος Παναγίδης έσπασε την σιωπή του αποκάλυψε γιατί χώρισε με την Αθηνά! Ο λόγος θα σας αφήσει άφωνους...

Ο ίδιος, έδωσε συνέντευξη στο Down Town Κύπρου και στον Γιάννη Χατζηγεωργίου και μίλησε χωρίς περιστροφές...

Μετά από τόσες κοινές φωτογραφήσεις, τόσες αναρτήσεις, τόσες δηλώσεις, τόσες συνεντεύξεις, θα στοιχημάτιζε κάποιος πως η σχέση σου με την Αθηνά πήγαινε απ’ το καλό στο καλύτερο. Τι συνέβη ξαφνικά; Πού πήγε τόση αγάπη;

Εκεί που πάνε κι οι υπόλοιπες αγάπες, φίλε μου. Άλλωστε, και σε προηγούμενες συνεντεύξεις μου, όταν ήμασταν ακόμη μαζί, έλεγα ότι έμαθα να αποδέχομαι και να σέβομαι το τι μου επιφυλάσσει το αύριο, χωρίς να ρίχνω ευθύνες σε κανέναν. Αντιλαμβάνεσαι ότι έχω διαφορετικές εμπειρίες από την Αθηνά…

Ποιος έκανε την αρχή γι’ αυτόν τον χωρισμό; Εσύ είπες πρώτος το «χωρίζω»; Με ένα τηλεφώνημα, όπως γράφτηκε;

Όπως είδατε, η Αθηνά ανάρτησε μια δημοσίευση. Είχαμε μιλήσει τηλεφωνικά… Ήταν απογοητευμένη από τη στάση μου, γιατί περίμενε από μέρα σε μέρα να πάω Αθήνα. Εγώ, από την άλλη, «πνιγμένος» στο άγχος από τις δουλειές, δεν ήξερα πότε θα μπορούσα να είμαι εκεί. Αντέδρασε μ’ αυτόν τον τρόπο. Έγραψε κάτι, κι εγώ μετά ανάρτησα την ανακοίνωση του χωρισμού. Η Αθηνά, πάντως, δημοσίευσε επίσημα στον λογαριασμό της στο Instagram τον χωρισμό, χωρίς να με ενημερώσει ή να το συζητήσουμε. Αλλά, η αλήθεια είναι, ότι εγώ την έφερα σ’ αυτό το σημείο!

Δεν έχει καμία ευθύνη εκείνη;

Δεν της επιρρίπτω καμία ευθύνη! Στη συνέχεια, όμως, έπρεπε κι’ εγώ να πάρω θέση – από σεβασμό στον κόσμο, ο οποίος μας υποστήριζε ως ζευγάρι.

Ήσασταν, πράγματι, «δύο διαφορετικές οντότητες», όπως έγραψες στο Instagram σου; Δεν γίνατε ποτέ πραγματικά ένα, όσο το κοινό πίστευε;

Μα, είμαστε διαφορετικές οντότητες! Αυτό δεν έχει να κάνει με το αν «είμαστε ένα» ή όχι. Έτσι κι αλλιώς, δεν πιστεύω στο «ένα» πλέον, όπως ούτε και στη στέρηση της ελεύθερης βούλησης. Ο καθένας αποφασίζει για τον εαυτό του, ο καθένας χαράζει την πορεία του και πρέπει να σεβόμαστε τα «θέλω» και τις φιλοδοξίες των άλλων.