Σίσσυ Χρηστίδου: Αγκαλιά με τον μικρότερο! Η φωτογραφία και το τρυφερό φιλί!

Μέσα στην πισίνα!

Σίσσυ Χρηστίδου: Αγκαλιά με τον μικρότερο! Η φωτογραφία και το τρυφερό φιλί!

Η Σίσσυ Χρηστίδου πόσταρε μία τρυφερή φωτογραφία, όπου βρίσκεται αγκαλιά με τον μικρότερο γιο της και του δίνει ένα ζεστό φιλί!

Η παρουσιάστρια περνάει οικογενειακές στιγμές στις καλοκαιρινές της διακοπές.

Το φινάλε της εκπομπής της στο OpenTV «Έλα χαμογέλα» έφερε τη Σίσσυ ακόμη πιο κοντά στην οικογένειά της και τα παιδιά της!

Η παρουσιάστρια βρίσκεται για καλοκαιρινές διακοπές και μας ενημερώνει καθημερινά για το πώς περνάει τις οικογενειακές στιγμές.

Σε μία από τις τελευταίες φωτογραφίες που ανέβασε στο instagram, μάλιστα, η παρουσιάστρια βρίσκεται μέσα στην πισίνα αγκαλιά με τον μικρότερο γιο της!

Η τρυφερή φωτογραφία μάζεψε χιλιάδες likes και εκατοντάδες σχόλια από του followers!

Δείτε την!

Σίσσυ Χρηστίδου: Δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της! (Βίντεο)

Η Σίσσυ Χρηστίδου δεν μπορούσε με τίποτα να κρύψει σήμερα τη συγκίνησή της μπροστά στις κάμερες.

Η παρουσιάστρια έκανε και την ανακοίνωση στην εκπομπή της στο OpenTV «Έλα χαμογέλα».

Συγκεκριμένα σήμερα ήταν η τελευταία εκπομπή για τη σεζόν στο Έλα Χαμογέλα και η Σίσσυ Χρηστίδου ήταν εμφανώς συγκινημένη.

Η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της και στο φινάλε είπε: «Νιώθω πολύ αμήχανα με αυτά τα πράγματα. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ το κανάλι, γιατί μετά από έξι χρόνια με εμπιστεύτηκε και μου έδωσε την εκπομπή των ονείρων μου. Να ευχαριστήσω όλους εσάς. Τη δημοσιογραφική ομάδα, τον Βασίλη Δρυμούση… Την ομάδα μου. Τον Κωνσταντίνο και την Ελένη και τώρα ξέρετε ποιον πρέπει να κάνω να κλάψει.

Ο Παύλος εκτός από κουμπάρος μου σε όλες τις φάσεις της ζωής μου με έχει ακολουθήσει σε όλες τις τρέλες μου. Δεν θα υπήρχε αυτή η εκπομπή αν δεν υπήρχε ο Παύλος. Του χρωστάω τα πάντα».

Δείτε το βίντεο

Σίσσυ Χρηστίδου: Τα έχασε μπροστά στην κάμερα! Τι συνέβη; Βίντεο - αποκάλυψη!

Τι συνέβη στον αέρα της εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και τα έχασε μπροστά στην κάμερα η παρουσιάστρια; Υπάρχει βίντεο αποκάλυψη!

Αδιανόητο περιστατικό στο πλατό του "Έλα Χαμογελά" στο πρωί της Κυριακής με απίστευτες ατάκες που "πάγωσαν" για κάποια δευτερόλεπτα την Σϊσσυ!

Τελευταία εκπομπή σήμερα, 30 Ιουνίου 2019, για την Σίσσυ Χρηστίδου και την ομάδα της και ο Κωνσταντίνος είχε διάθεση για αποκαλύψεις…

Η Σίσσυ είπε «Θα μιλάω σήμερα μόνο στον Κωνσταντίνο γιατί δε θέλω να φύγει κανείς με παράπονο από την εκπομπή!»!

Και ο Κωνσταντίνος τόνισε: «Όχι παιδί μου, δεν έχω κανένα παράπονο. Είσαι η καλύτερη παρουσιάστρια…»! Και είπε τότε η Σίσσυ: «Παιδιά έχει παράπονο λέτε να τον χάσουμε και να μην είναι μαζί μας του χρόνου;»!

Ο δε Κωνσταντίνος είπε: «Δεν αποκαλύπτω τα μελλοντικά μου σχέδια… Θέλετε να πάμε παρακάτω;» και η Σίσσυ άρχισε να κάνει αέρα στον εαυτό της! Φεύγει τελικά από την εκπομπή ο Βασάλος; Τι ανακοίνωσε στον αέρα του «Έλα χαμογέλα»;

Μάθετε τα πάντα βλέποντας το παρακάτω βίντεο: