Νίκος Μουτσινάς: Έφυγε οριστικά από το OPENtv; Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου!

Θα συνεχίσει στο κανάλι της Παιανίας ή όχι;

Νίκος Μουτσινάς: Έφυγε οριστικά από το OPENtv; Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου!

Ο Νίκος Μουτσινάς έφυγε οριστικά από το Opentv; Τι απάντηση έδωσε η καλή του φίλη Κατερίνα Καινούργιου μέσω του instagram;

Η παρουσιάστρια

Ερωτήσεις δέχθηκε στο instagram από followers η Κατερίνα Καινούργιου και μία από αυτές αφορούσε το μέλλον του Νίκου Μουτσινά στο OPENtv.

Συγκεκριμένα η ερώτηση ήταν: «Τι θα κάνεις τώρα που ο φίλος σου ο Νίκος δεν θα είναι στο ίδιο κανάλι με εσένα;».

Η παρουσιάστρια απάντησε πως: «Μας άφησε…και έφυγε; Δεν ξέρω κάτι Νίκο Μουτσινά», δείχνοντας να μη γνωρίζει την απόφαση που έχει πάρει ο φίλος της! Πάντως λίγες μέρες πριν η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου είχε ρίξει τη... βόμβα για τον Μουτσινά!

Νίκος Μουτσινάς: Έφυγε οριστικά από το OPENtv; Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου

Νίκος Μουτσινάς: Τέλος με την Ματίνα Νικολάου; Όλη η αλήθεια για την σχέση τους!

Όλη η αλήθεια για την σχέση του Νίκου Μουτσινά και της Ματίνας Νικολάου! Ήρθε το τέλος; Έχουμε όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Ένα τηλεοπτικό ζευγάρι που μονοπώλησε φέτος το ενδιαφέρον του κοινού αφού στο "Για την παρέα", η Βάνια έδινε την δική της πινελιά!

Σύμφωνα με όσα μου μετέφερε, όμως, άνθρωπος από το κοντινό περιβάλλον της Ματίνας Νικολάου, εκείνη και ο Νίκος διατηρούν φιλία χρόνων!

Τι συμβαίνει μετά το τέλος της εκπομπής;

Όπως μου αποκάλυψε η πηγή μου, ο Νίκος βρίσκεται συνεχώς σε συζητήσεις καθώς φέρεται πως τον πολιορκούν κάποια κανάλια, με πρώτο τον ΣΚΑΙ, για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, αλλά ακόμα τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί!

Το μόνο που είναι σίγουρο είναι πως ο παρουσιαστής όπου κι αν πάει θέλει να "μεταφερθεί" με όλους τους συντελεστές της ομάδας του μαζί!

Κι εδώ ξεκινάει άλλο θέμα αφού δεν είναι σίγουρο πως η επαγγελματική του σχέση στην τηλεόραση με την Ματίνα θα συνεχιστεί...

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές μου πληροφορίες, η Ματίνα μετά την "ερμηνεία" της στην εκπομπή έχει δεχτεί πολλές προτάσεις για projects κάποια στην τηλεόραση και κάποια για ρόλους σε θεατρικές σκηνές...

Ένα από αυτά είναι κάτι πολύ δυνατό και την έχει βάλει σε δίλημμα...

Τίποτα, όμως, δεν έχει αποφασιστεί ακόμα, γιατί την κρατάει σε σκέψεις το γεγονός πως το κλίμα με το Νίκο Μουτσινά και τη συγκεκριμένη ομάδα ήταν πολύ καλό, κι όπως αποκάλυψε σε κοντινό της πρόσωπο αυτό είναι κάτι που θεωρεί πολύ σημαντικό...