Κατερίνα Δαλάκα: Η αποκαλυπτική ατάκα για το αν είναι ζευγάρι με τον Ατακάν!

Η νικήτρια του Survivor μίλησε ανοιχτά!

Κατερίνα Δαλάκα: Η αποκαλυπτική ατάκα για το αν είναι ζευγάρι με τον Ατακάν!

Η αποκαλυπτική ατάκα της Κατερίνας Δαλάκα για το αν είναι ζευγάρι με τον πρώην συμπαίκτη της στο Survivor, τον Τούρκο Ατακάν!

Η νικήτρια του παιχνιδιού επιβίωσης μίλησε ανοιχτά για το θέμα και τα ξεκαθάρισε όλα!

Όλοι είχαμε δει πως μεταξύ της Κατερίνας Δαλάκα και του Ατακάν αναπτύχθηκε κάτι παραπάνω από... χημεία στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου!

Τελικά ήταν ζευγάρι; Η Κατερίνα ρωτήθηκε ανοιχτά για το θέμα και έδωσε την απάντησή της σε συνέντευξη στο 7ΜέρεςTV!

Έχεις κρατήσει φιλίες από το προηγούμενο Survivor;
Ναι. Με αρκετά άτομα είμαστε φίλοι και αυτό στην ουσία αποδεικνύει ότι δεν είναι όλα επιφανειακά. Με την Εύη, με τη Μελίνα, με τον Τσίλη είμαστε ακόμα φίλοι.

Από αυτή τη σεζόν; Ένιωσες κάποιον περισσότερο κοντά σου;
Από αυτή, με τη Δήμητρα, την Αφροδίτη, τον Γιουσούφ, τον Ατακάν, τον Παναγιώτη.

Σχολιάστηκε πολύ η σχέση που ανέπτυξες με τον Ατακάν. Δήλωσες πως δεν υπήρξε κάτι ερωτικό μεταξύ σας. Για ποιο λόγο πιστεύεις ότι βγήκε αυτό το συμπέρασμα από το κοινό;
Γιατί πάντα όταν βλέπουν μια κοπέλα με έναν άντρα να είναι κοντά, θεωρούν ότι δεν μπορεί να υπάρξει φιλία. Για αυτόν το λόγο. Εγώ πιστεύω πάρα πολύ στη φιλία ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα, γιατί έχω πάρα πολλούς φίλους άντρες. Δεν μου φαίνεται περίεργο να κάνω παρέα με τα αγόρια, γιατί μπορεί να υπάρξει πολύ βαθιά και αληθινή φιλία. Ποζάρει «υγρή» και «κολάζει» τα πλήθη!

Κατερίνα Δαλάκα: Ούτε Ατακάν, ούτε Ντάνος! Επέστρεψε στην αγκαλιά του...

Μετά το τέλος του Survivor η Κατερίνα Δαλάκα δεν ασχολείται ούτε με τον Ατακάν, αλλά ούτε με τον Ντάνο, καθώς επέστρεψε στην αγκαλιά του αγαπημένου της!

Η νικήτρια του παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΪ είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ και γύρισε σελίδα!

Η Κατερίνα Δαλάκα βρίσκεται πλέον στην Αθήνα, έχοντας κατακτήσει το Survivor και ασχολείται πλέον με τη ζωή της.

Η Ελληνίδα αθλήτρια αφήνει στην άκρη τα προσωπικά της, καθώς έχει επιστρέψει στην αγκαλιά του αγαπημένου της αθλήματος, του στίβου και είναι χαρούμενη!

Αυτό αποδεικνύουν και οι τελευταίες της αναρτήσεις που έκανε στα social media όπου προπονείται καθημερινά με στόχο τους Ολυμπιακού Αγώνες! Ξέρετε τι θα κάνει τις 100.000 ευρώ που κέρδισε;

Δείτε τα βίντεο

Κατερίνα Δαλάκα: Ο πασίγνωστος άνδρας που την περίμενε στο αεροδρόμιο! Έφυγαν μαζί!

Η Κατερίνα Δαλάκα επέστρεψε στην Αθήνα και ένας πασίγνωστος άνδρας την περίμενε στο αεροδρόμιο και έφυγαν μαζί!

Η νικήτρια του Survivor επέστρεψε αγκαλιά με το τρόπαιο στην Αθήνα!

Με πλατύ χαμόγελο και το τρόπαιο στην αγκαλιά της επέστρεψε στην Αθήνα η Κατερίνα Δαλάκα, μετά τη νίκη της στο Survivor!

Η Ελληνίδα αθλήτρια έδειχνε ευτυχισμένη με τη μεγάλη της επιτυχία, ωστόσο δεν έφυγε μόνη της από το αεροδρόμιο!

Εκεί την περίμενε ο Λάμπρος Χούτος, ο οποίος βρισκόταν στο περσινό Survivor και είχε αναπτύξει φιλικές σχέσεις με την Κατερίνα! Τι συμβαίνει με την Δαλάκα και τον Ντάνο;

Δείτε τις φωτογραφίες

Κατερίνα Δαλάκα: Ο πασίγνωστος άνδρας που την περίμενε στο αεροδρόμιο! Έφυγαν μαζί!Κατερίνα Δαλάκα: Ο πασίγνωστος άνδρας που την περίμενε στο αεροδρόμιο! Έφυγαν μαζί!Κατερίνα Δαλάκα: Ο πασίγνωστος άνδρας που την περίμενε στο αεροδρόμιο! Έφυγαν μαζί!Κατερίνα Δαλάκα: Ο πασίγνωστος άνδρας που την περίμενε στο αεροδρόμιο! Έφυγαν μαζί!Κατερίνα Δαλάκα: Ο πασίγνωστος άνδρας που την περίμενε στο αεροδρόμιο! Έφυγαν μαζί!