Σία Κοσιώνη: Το ζεϊμπέκικο της παρουσιάστριας με το "όταν πίνει μια γυναίκα"! (Βίντεο)

Έκανε πανικό!

Σία Κοσιώνη: Το ζεϊμπέκικο της παρουσιάστριας με το

Η Σία Κοσιώνη χόρεψε ένα τρομερό ζεϊμπέκικο με το τραγούδι "όταν πίνει μια γυναίκα" και αποθεώθηκε!

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, όπως δεν την έχετε ξαναδεί!

Στην εκπομπή «Αταίριαστοι» είδαμε βίντεο από τη γιορτή του ΣΚΑΪ για το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, με πρωταγωνίστρια την Σία Κοσιώνη!

Η παρουσιάστρια έριξε ένα τρομερό ζεϊμπέκικο υπό τους ήχους του τραγουδιού «όταν πίνει μια γυναίκα»! Η Σία Κοσιώνη είχε το χαμόγελο της ευτυχίας για την επιτυχία του Μπακογιάννη! Δεν κρατιόταν on air!

Δείτε το βίντεο

Σία Κοσιώνη: Νιώθει ξανά ευλογημένη! Η ανακοίνωσή της!

Η Σία Κοσιώνη νιώθει ξανά ευλογημένη, με την παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ να το ανακοινώνει!

Το ξεκίνημα της εβδομάδας της έφεραν τα χαρμόσυνα νέα και είναι ευτυχισμένη!

Η Σία Κοσιώνη με δημοσίευσή της στο instagram ευχαρίστησε τον κόσμο που έφερε εκείνη και τον ΣΚΑΪ στην πρώτη θέση της τηλεθέασης, στη μάχη των εκλογών!

«Μια βαθιά υπόκλιση για ένα ακόμη μεγάλο “ευχαριστώ”! Γιατί στο τέλος της ημέρας το μόνο που στα αλήθεια μετράει είναι τι λέτε εσείς! #skai #skai_ekloges#election #electionnight #1st#thankyou #grateful #trust», ήταν το μήνυμα της παρουσιάστριας!

Μάλιστα η Σία Κοσιώνη έχει ακόμη έναν λόγο να χαίρεται, καθώς πριν από περίπου ένα μήνα ο σύζυγός της Κώστας Μπακογιάννης εκλέχθηκε δήμαρχος Αθηναίων!

Δείτε την ανάρτηση

Σία Κοσιώνη: Η δημόσια απειλή στον Κώστα Μπακογιάννη! «Θα τον περιμένω στη γωνία» (Βίντεο)

Η Σία Κοσιώνη έκανε μία δημόσια απειλή στον Κώστα Μπακογιάννη, καθώς θα τον περιμένει στη γωνία!

Τι είπε στον «αέρα» του ΣΚΑΪ;

Ο Κώστας Μπακογιάννης είναι δήμαρχος Αθηναίων και την ώρα που η Σία Κοσιώνη δεχόταν ευχές on air από την Μαρίνα Πατούλη, έκανε τη δήλωση-βόμβα!

Συγκεκριμένα η Σία Κοσιώνη ξεκαθάρισε... χιουμοριστικά στην κυρία Πατούλη, η οποία πανηγύριζε τη νίκη του άντρα της στις περιφερειακές εκλογές, πώς προσωπικά είναι ευτυχισμένη όμως ως δημοσιογράφος θα τον περιμένει στη γωνία αν δεν κάνει όσα έχει υποσχεθεί.

Δείτε το βίντεο

Μεγάλη ένταση δημιουργήθηκε μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και της Σίας Κοσιώνη το βράδυ της Τρίτης (3/7) στον ΣΚΑΪ με αφορμή τον Κώστα Μπακογιάννη.

Η παρουσιάστρια ενοχλήθηκε με την τοποθέτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και τα πνεύματα οξύνθηκαν.

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του Αλέξη Τσίπρα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού του ΣΚΑΪ, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ρωτήθηκε τον νέο Ποινικό Κώδικα και τότε δημιουργήθηκε ένταση στο πάνελ με την Σία Κοσιώνη.

Ο κ. Τσίπρας ανέφερε πως «είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο θέμα επειδή ο σύζυγός της έχει χάσει τον πατέρα του από την επίθεση της 17Ν» και έκανε λόγο για αντιπολιτευτική διάθεση από τη δημοσιογράφο.

Η Σία Κοσιώνη απάντησε πως «εγώ δεν κάνω αντιπολίτευση, είμαι δημοσιογράφος».

«Έχετε μια υγιή ανησυχία. Έχετε οικογενειακή σχέση με τον Μπακογιάννη», είπε ο πρωθυπουργός. Για να απαντήσει η κ. Κοσιώνη πως «μην μου καταλογίζετε συναίσθημα. Είστε υπερευαίσθητος. Μην είστε υπερευαίσθητος με τις ευαισθησίες των άλλων».

«Επιτρέψτε μου κ. Κοσιώνη να είμαι και εγώ λίγο ευαίσθητος», ανταπάντησε ο Αλέξης Τσίπρας. Μάλιστα η Σία Κοσιώνη την ημέρα των δημοτικών εκλογών είχε συγκινηθεί on air για τον σύζυγό της!

Δείτε το βίντεο μεταξύ 1:14:00 και 18:40:00