Νίκος Οικονομόπουλος: Θα πάθετε πλάκα με την ηλικία του τραγουδιστή! Δεν υπάρχει περίπτωση!

Θα τρελαθούμε! Εσείς πόσο τον κάνετε;

Νίκος Οικονομόπουλος: Θα πάθετε πλάκα με την ηλικία του τραγουδιστή! Δεν υπάρχει περίπτωση!

Θα πάθετε πλάκα με την ηλικία του τραγουδιστή, Νίκου Οικονομόπουλου! Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι τόσο! Αποκάλυψη τώρα!

Το Youweekly.gr φέρνει στο φως της δημοσιότητας πράγματα που ίσως και να μην γνωρίζατε για την πολυτάραχη ζωή του συγκεκριμένου προσώπου που πρόσφατα απασχόλησε πολύ τα media με τον χωρισμό του με την Ευαγγελία Αραβανή!

Είναι Έλληνας και έχει μεγαλώσει σε μία κωμόπολη έξω από την Πάτρα, την Κάτω Αχαΐα. Αναδείχθηκε από τον τηλεοπτικό διαγωνισμό ταλέντων "Dream Show – the Music 2", στον οποίο ήταν νικητής. Έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως ο Σταμάτης Γονίδης, ο Νίκος Μακρόπουλος, καθώς και με την Άννα Βίσση στο ξεκίνημά του, σε συναυλίες της στην Αφρική.

Γεννήθηκε στην Πάτρα στις 30 Ιουνίου του 1984, άρα είναι 35 χρονών!!! Παρέμεινε στην Κάτω Αχαΐα μέχρι την ηλικία των 17,5 ετών και στη συνέχεια τραγούδησε σε διάφορες πόλεις, αρχικά στην Πελοπόννησο και έπειτα στη Βόρεια Ελλάδα. Παράλληλα με το τραγούδι έκανε και άλλες δουλειές, όπως σε ψαράδικο και σε πιτσαρία.Το Δεκέμβριο του 2006 αναδείχθηκε νικητής του ριάλιτι σόου του ALPHA, "Dream Show"

Ο πρώτος του προσωπικός δίσκος κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2007 με τίτλο "Πρώτη αγάπη". Από το δίσκο αυτό αρκετά τραγούδια σημείωσαν επιτυχία, όπως το "Δεν είσαι εντάξει" "Όλα για σένα", "Κοίτα να μαθαίνεις", "Δυο Σπασμένα Ποτήρια" και "Αυτό το αστέρι".

Τον Ιούνιο του 2008 τιμήθηκε με το βραβείο του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη στα MAD Video Music Awards.

Το Δεκέμβριο του 2008 κυκλοφόρησε το maxi single με τίτλο "Και μη γυρίζεις" από τη δισκογραφική εταιρεία SONY MUSIC GREECE και τον ίδιο μήνα η δεύτερη ολοκληρωμένη του δισκογραφική δουλειά, με τίτλο "Άκουσα..."

Τον Ιούνιο του 2009 στα Mad Video Music Awards παρέλαβε το δεύτερο βραβείο του, αυτή τη φορά για το Καλύτερο Video Clip – Σύγχρονο Λαϊκό!

Νίκος Οικονομόπουλος: Απίστευτο! Δικηγόρος κατήγγειλε τον τραγουδιστή! Η παράνομη πράξη που "έβγαλε" στη φόρα

Μια παράνομη πράξη του τραγουδιστή "έβγαλε" στην φόρα γνωστός δικηγόρος όταν κατήγγειλε το Νίκο Οικονομόπουλο! Απίστευτο...

Το συμβάν έλαβε χώρα το 2016 σύμφωνα με πληροφορίες του Zougla.gr.

Ο τραγουδιστής έφθασε με το αυτοκίνητό του έξω από καφετέρια της περιοχής, αποβιβάστηκε από το πολυτελές όχημα και, όπως αναφέρει το zougla.gr, κατευθύνθηκε προς το κατάστημα για να πιει τον καφέ του.

Νίκος Οικονομόπουλος: Χωρίς φακούς επαφής και με βγαλμένα φρύδια! Συλλεκτικό....

Το παράπτωμά του, σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα δικηγόρο, Ανδρέα Θεοδωρόπουλο, είναι ότι πάρκαρε παράνομα, για αρκετή ώρα, σε απόσταση αναπνοής από διαβάση πεζών και ΑμεΑ.

Νίκος Οικονομόπουλος: Απίστευτο! Δικηγόρος κατήγγειλε τον τραγουδιστή! Η παράνομη πράξη που

Νίκος Οικονομόπουλος: Στη φόρα όλα! Είχε τρακάρει και στο αμάξι ήταν με γνωστή ηθοποιό!

Στη φόρα όλα για το άγνωστο περιστατικό με το Νίκο Οικονομόπουλο! Είχε τρακάρει και στο αμάξι βρισκόταν μαζί με γνωστή ηθοποιό!

Αποκάλυψη τώρα στο Youweekly.gr! Θα σας γυρίσουμε περίπου 6 χρόνια πίσω όταν ο τραγουδιστής διατηρούσε σχέση και προσπαθούσε να την κρατήσει κρυφή αλλά ένα συμβάν πρόδωσε τα πάντα!

Ήταν τότε που ήταν στην αρχή της κοινής του ζωής με την Βίκυ Κάβουρα!

Το περιστατικό συνέβη στην παραλιακή! Τι είχε γίνει ακριβώς;

Νίκος Οικονομόπουλος: Στη φόρα όλα! Είχε τρακάρει και στο αμάξι ήταν με γνωστή ηθοποιό!

Νίκος Οικονομόπουλος: Τα έπινε μέχρι το πρωί! Βίντεο ντοκουμέντο...

Ο τραγουδιστής, όπως αναφέρουν πληροφορίες, είχε δώει το αυτοκίνητό του στην ηθοποιό να το οδηγήσει, μιας και δεν της χάλαγε χατήρι τότε, και υπήρξε σύγκρουση με άλλο αμάξι! Ευτυχώς κανείς δεν έπαθε τίποτα εκτός από λίγες υλικές ζημιές!

Ανταλλάχτηκαν στοιχεία με τον αντίστοιχο οδηγό και ο καθένας τράβηξε τον δρόμο του!

Νίκος Οικονομόπουλος: Σε ψυχολογική κατάρρευση ο τραγουδιστής!

Σε ψυχολογική κατάρρευση βρίσκεται ο τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr!

Τι συνέβη; Θα σας αποκαλύψω τα πάντα μέσα από το Vanda's blog!

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως η σχέση του με την Ευαγγελία Αραβανή έληξε άδοξα! Βέβαια, όλα τελείωσαν μετά τον άγριο καυγά που είχαν την 25η Μαρτίου και σας το είχα γράψει μάλιστα πρώτη...

Τώρα ο Νίκος είναι πάλι μόνος, εδώ και περίπου 4 εβδομάδες και όπως μου αποκάλυψε ένας πολύ καλός του φίλος έχει πάρει κατάκαρδα τον χωρισμό!

Νίκος Οικονομόπουλος: Σε ψυχολογική κατάρρευση ο τραγουδιστής!

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, όπως μου μετέφερε η ίδια πηγή, ο τραγουδιστής σκεφτόταν να πάει να βρει την παρουσιάστρια αλλά τελευταία στιγμή συνειδητοποίησε πως αυτό είναι λάθος!

Ακόμα, αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr στην πρεμιέρα που έκανε στο Fix στην Θεσσαλονική στα παρασκήνια, από πίσω δεν είχε καθόλου όρεξη! Μπορεί στην πίστα να ήταν με το χαμόγελο στα χείλη αλλά κανονικά...