Ελένη Τσολάκη: Έγκυος η παρουσιάστρια; Το αινιγματικό μήνυμά της!

Το μυαλό όλων πήγε στην εγκυμοσύνη!

Ελένη Τσολάκη: Έγκυος η παρουσιάστρια; Το αινιγματικό μήνυμά της!

Η Ελένη Τσολάκη περιμένει παιδάκι; Το αινιγματικό μήνυμα της παρουσιάστριας για το αν είναι έγκυος!

Τα σχόλια έπεσαν "βροχή" μετά την ανάρτησή της που λέει πολλά!

Η Ελένη Τσολάκη έκανε μία ανάρτηση στο instagram η οποία προκάλεσε πολλές συζητήσεις!

Η παρουσιάστρια ανέβασε μία φωτογραφία της, γράφοντας στη λεζάντα: «Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις». Θα παρουσιάσει νέα εκπομπή η Ελένη Τσολάκη;

Τι μπορεί να εννοεί όμως; Πολλοί είναι εκείνοι που έκαναν λόγο για μία εγκυμοσύνη!

Ελένη Τσολάκη: Το μακροσκελές κείμενο μετά το "διαζύγιο" από τον Alpha tv!

Ένα μακροσκελές κείμενο δημοσίευσε η Ελένη Τσολάκη με το "διαζύγιο" της με τον Alpha tv,έπειτα από 6 χρόνια συνεργασίας. Την αποκάλυψη για την αποχώρηση της έκανε η ίδια.

Η παρουσιάστρια μέσα από το Instagram θέλησε να εκφράσει τα συναισθήματα της, και να αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό της σπίτι, όπως χαρακτηρίζει το κανάλι της Κάντζας. Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο της αποχώρησης της Ελένης Τσολάκη από τον Alpha!

Με μια φωτογραφία από τα πρώτα της χρόνια στον Alpha έγραψε:

«Ήταν Ιούλιος του ‘13 όταν πέρασα για πρώτη φορά την είσοδο αυτού του καναλιού!!Μικρή ακόμα άγουρη αλλά γεμάτη ενθουσιασμό και ευγνωμοσύνη για την ευκαιρία που μου δόθηκε!!!Ο ίδιος ενθουσιασμός και η ίδια ευγνωμοσύνη που νιώθω μέχρι και σήμερα για όλους αυτούς τους ανθρώπους που με αγκάλιασαν τόσο ζεστά και τόσο στοργικά κ τα 6 χρόνια που ο Alpha ήταν το «σπίτι» μου!! Σας ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου και κρατάω τη πιο ζεστή θέση στη καρδιά μου για όλους!! Ευχαριστώ που μέσα σ’ αυτούς τους διαδρόμους, τα όνειρά μου έγιναν αληθινά!!Μεγάλωσαν, ωρίμασαν, δοκιμάστηκαν αλλά συνέχισαν να υπάρχουν!! Είμαι μόνο κερδισμένη!!Γέμισα από αγάπη, εμπιστοσύνη, εμπειρία και αναμνήσεις που δεν θα ξεχάσω ποτέ!!Κέρδισα και σχέσεις αληθινές που είμαι σίγουρη πως θα κρατήσουν!! Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ όλους και έναν έναν ξεχωριστά!! Ήταν 6 καταπληκτικά χρόνια!!».

undefined

Γρηγόρης Γκουντάρας: Το δημόσιο άδειασμα στην Τσολάκη! «Δεν μου φέρθηκε καλά...» (Βίντεο)

O Γρηγόρης Γκουντάρας προέβη σε ένα δημόσιο άδειασμα στην Ελένη Τσολάκη! «Δεν μου φέρθηκε καλά...» είπε ο ίδιος και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό!

Ο Γρηγόρης, έκανε δηλώσεις στην Φωλιά των Κουκου, η οποία βρέθηκε στο Λαγονήσι για τα εγκαίνια του Ζαχαροπλαστείου του και μίλησε για όλα χωρίς περιστροφές!

Ο δημοσιογράφος ρωτήθηκε για τις φήμες που τον θέλουν να έχει τσακωθεί με την Ελένη Τσολάκη και τόνισε:

«Εγώ δεν τσακώνομαι με κανέναν. Τώρα από εκεί και πέρα, όπως δεν τσακώνομαι με κανέναν, έτσι και δεν έχω σχέσεις με κάποιον που δεν μου ταιριάζει και δεν μου φέρθηκε σωστά και να είναι καλά. Όλοι να είναι καλά. Αλλά δεν μπορώ αυτό το υποκριτικό ότι πρέπει σώνει και καλά να σου μιλάω γιατί πρέπει να είμαστε φίλοι. Όχι, αν ταιριάζω με κάποιον θα είμαι φίλος, αν δεν ταιριάζω δεν θα είμαι και καλή καρδιά, δεν τρέχει τίποτα. Εγώ το έβλεπα λίγο πιο ρομαντικά, κατάλαβα πως δεν ισχύει» είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας. Έχετε δει και αυτό; Alpha: Αποχώρηση-βόμβα πρωτοκλασάτου δημοσιογράφου! Τους ευχαρίστησε όλους εκτός από τη Μενεγάκη!

Δείτε το σχετικό βίντεο: