Βάσω Λασκαράκη: Έμεινε άφωνη με αυτό που αντίρκισε! Δίπλα της ο Λευτέρης Σουλτάτος! (Βίντεο)

Δεν υπάρχουν λόγια!

Βάσω Λασκαράκη: Έμεινε άφωνη με αυτό που αντίρκισε! Δίπλα της ο Λευτέρης Σουλτάτος! (Βίντεο)

Η Βάσω Λασκαράκη έμεινε άφωνη με αυτό που αντίκρισε, ενώ δίπλα της βρισκόταν ο Λευτέρης Σουλτάτος!

Η ηθοποιός ήταν... μαγεμένη από το θέαμα!

Η Βάσω Λασκαράκη και ο σύζυγός της Λευτέρης Σουλτάτος μετά τη Γαλλία επέστρεψαν στην Ελλάδα, συνεχίζοντας της διακοπές τους.

Το ζευγάρι ταξίδεψε αυτή τη φορά στη Σαντορίνη, όπου εκεί θα τους φιλοξενούσαν η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος στο ξενοδοχείο τους.

Η Βάσω Λασκαράκη πάντως έμεινε άφωνη με την υπέροχη θέα και το ηλιοβασίλεμα στην Σαντορίνη, τραβώντας βίντεο και τα μοιράστηκε με τους followers στο instagram!

Δείτε τις μαγικές εικόνες

Βάσω Λασκαράκη: Ευχάριστα νέα για την ηθοποιό! Σε λίγο καιρό θα το ανακοινώσουν!

Ευχάριστα πολύ είναι τα νέα για την ηθοποιό, Βάσω Λασκαράκη και σε λίγο καιρό, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr, θα το ανακοινώσουν! Τι συμβαίνει;

Μέσα από το Vanda's blog θα σας αποκαλύψω την ευτυχία που "χτύπησε" την πόρτα στο σπίτι του νιόπαντρου ζευγαριού!

Όπως σας είχα μεταφέρει πριν λίγο καιρό η Βάσω ήταν ψυχολογικά καταρρακωμένη αφού λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της, Λευτέρη Σουλτάτο, έμαθε πως "Το σόι σου" η σειρά που πρωταγωνιστούσε θα ρίξει τίτλους τέλους στον ALPHA και άρα... είχε μείνει χωρίς επαγγελματική στέγη!

Νέες πληροφορίες μου, όμως, που δεν τις έχει γράψει κανείς άλλος αναφέρουν πως η Βάσω Λασκαράκη έχει ήδη δώσει τα χέρια με τον σταθμό για ένα νέα σίριαλ που θα έρθει να ταράξει τα νερά, το "Έρωτας μετά".

Δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα επισήμως όμως έχουν πέσει οι υπογραφές και είναι 100% επιβεβαιωμένο!

Το συγκεκριμένο σίριαλ, πρόκειται για ένα ερωτικό θρίλερ το οποίο είναι βασισμένο στο "Love After Love" και ήδη έχουν κλείσει σε αυτό κι άλλα μεγάλα ονόματα όπως Αντώνης Καρυστινός, Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Μαρίνα Καλογήρου, Γιώργος Παπαπαύλου, Ευγενία Σαμαρά και Μπέτυ Λιβανού...

Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Μετά τον γάμο έρχεται και το πρώτο παιδί! Αποκλειστικό...

Μετά τον κρυφό τους γάμο έρχεται και το πρώτο παιδί για την Βάσω Λασκαράκη και τον Λευτέρη Σουλτάτο σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr!

Μέσα από το Vanda's blog θα σας αποκαλύψω σήμερα κάτι που δεν έχει γραφτεί πουθενά αλλού γιατί δεν το ξέρει κανείς! Την πληροφορία αυτή την έμαθα από πολύ κοντινό πρόσωπο του ζευγαριού, μετά από ένα τηλεφώνημα που είχαν πριν από μόλις λίγα λεπτά!

Σύμφωνα, λοιπόν, με τη πηγή μου, το ζευγάρι αποφάσισε να ξεκινήσει τις διαδικασίες για ένα παιδάκι! Μπορεί και οι δυο να έχουν παιδιά από τους πρώτους τους γάμους, ωστόσο θέλουν να επισφραγίσουν και τον δικό τους έρωτα με έναν... καρπό!

Η απόφαση αυτή πάρθηκε λίγα 24ωρα μετά τον κρυφό τους γάμο στην Κρήτη! Όπως μου μετέφερε η πηγή μου, μπορεί η Βάσω να ήταν αρνητική στο να μείνει έγκυος ξανά, τουλάχιστον στο κοντινό μέλλον, όμως αφού ενώθηκε με τον αγαπημένο της με τα ιερά δεσμά του γάμου, αποφάσισε να του χαρίσει αυτό που τόσο θέλει για να τον κάνει διπλά ευτυχισμένο!

Η αλήθεια είναι πως ο Λευτέρης της είχε ζητήσει ένα μωράκι πριν παντρευτούν αλλά τότε η ηθοποιός ήταν κάθετη! Τώρα, όμως, όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr και σας τις μεταφέρω μέσα από το Vanda's bl