Ελεονώρα Μελέτη: Έριξε την "βόμβα" για το εξώδικο της Χριστοπούλου! «Δεν κάνω ποτέ διάλογο...»!

Μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά!

Ελεονώρα Μελέτη: Έριξε την

Έριξε την βόμβα της η Ελεονώρα Μελέτη μετά το εξώδικο που έστειλε η Έλενα Χριστοπούλου στον Alpha μετά την συνέντευξη του Πάνου Καλλίτση, στην εκπομπή της «Μετά τα μεσάνυχτα».

Συγκεκριμένα, ο πρώην σύζυγος της είχε αναφερθεί στο διαζύγιο τους, κάτι που έφερε την αντίδραση της, διαψεύδοντας τις αναφορές του για εκείνη σχετικά με τον χωρισμό τους.

Η Ελεονώρα Μελέτη πήρε για πρώτη φορά θέση για το εξώδικο, μιλώντας στο περιοδικό Gala και την Αφροδίτη Γραμμέλη.

Στεναχωρήθηκες με το εξώδικο της Έλενας Χριστοπούλου;

Όχι. Δεν θεωρώ ότι έκανα κάτι λάθος. Ακολούθησα τη μέθοδο της συνέντευξης που ακολουθώ με όλους τους καλεσμένους. Έκανα ερωτήσεις και όχι διάλογο. Δεν κάνω ποτέ διάλογο με τους καλεσμένους. Η συνέντευξη είχε περάσει από νομική έγκριση, οπότε ξέραμε ότι είμαστε καθ’ όλα σωστοί. Δεν άκουσα να λέει κάτι κακό ο Πάνος. Ενημερώθηκα αργά για το εξώδικο από δημοσιογράφους. Έκανα διακοπές στο Λονδίνο τότε και ο σταθμός έκρινε ότι δεν χρειαζόταν να με ενοχλήσει για κάτι τέτοιο. Ο καθένας αποφασίζει να κινηθεί όπως νομίζει. Εκείνη έκρινε ότι έπρεπε να κινηθεί με αυτό τον τρόπο. ΟΚ, δεκτό.

Πάνος Καλλίτσης: Η ανάρτηση φωτιά μετά το εξώδικό της Έλενας Χριστοπούλου στον Alpha!

Μια ανάρτηση φωτιά έκανε ο Πάνος Καλλίτσης μετά το εξώδικό της Έλενας Χριστοπούλου στον Alpha!

Όπως ήδη σας έχουμε αναφέρει, μετά την συγκλονιστική εξομολόγησή του Πάνου Καλλίτση για την δολοφονική επίθεση που δέχτηκε της 30ης Ιανουαρίου 2016 στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, η Έλενα Χριστοπούλου απέστειλε εξώδικο προς τον Alpha.


Την ίδια ώρα, ο γνωστός hair stylist και make up artist έκανε μία ανάρτηση όλο νόημα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.


Συγκεκριμένα, δημοσίευσε φωτογραφία της σαλάτας που απολάμβανε για βραδινό και στην οποία απεικονίζεται μία κόκκινη ζουμερή ντομάτα κομμένη σε σχήμα καρδιάς και έγραψε στην λεζάντα:
«Εντάξει μου πήρε λίγο καιρό καθώς τα social δεν είναι και το φόρτε μου, άλλα δε πέρασε ούτε μια μέρα μετά την κουβέντα μου με την @nonoram στην εκπομπή #metatamesanyxta που να μην διαβάσω, αισθανθώ, επεξεργαστώ, αφουγκραστώ τα εξαιρετικά σχόλια και μηνύματα αγάπης που έλαβα, μηνύματα γεμάτα καλή ενέργεια, πνευματισμό, επίπεδο και ανθρωπιά. Νιώθω πραγματικά όμορφα που Άνθρωποι σαν εσάς υπάρχουν εκεί έξω και εύχομαι το όμορφο αυτό «είναι» σας να το μοιράζεστε και με άλλους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη! Σας ευχαριστώ τον κάθε έναν ξεχωριστά για την αγάπη και το χρόνο που αφιερώσατε για να εκφράσετε αυτά που νιώσατε! Η καλοσύνη, η αλήθεια και η ανθρωπιά πάντα νικούν…». Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Πάνος Καλλίτσης: Η ανάρτηση φωτιά μετά το εξώδικό της Έλενας Χριστοπούλου στον Alpha!

Έλενα Χριστοπούλου: Όταν πήγαινε στο νοσοκομείο να δει τον Καλλίτση αγκαλιά με τον νυν σύντροφο (Βίντεο)

Φωτογραφία ντοκουμέντο από τη στιγμή που η Έλενα Χριστοπούλου επισκεπτόταν τον Πάνο Καλλίτση στο νοσοκομείο, αγκαλιά με τον τότε φίλο τους και νυν σύντροφό της!

Η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε» σχολίασε το στιγμιότυπο!

Τα όσα είπε ο Πάνος Καλλίτσης στην Ελεονώρα Μελέτη για τη νέα σχέση της πρώην συζύγου του, Έλενας Χριστοπούλου, με κοινό τους φίλο σχολιάστηκε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open tv.

Ωστόσο στάθηκαν και στα βίντεο που έπαιξαν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

Στο βίντεο φαινόταν η Έλενα Χριστοπούλου, όπου επισκεπτόταν τον Πάνο Καλλίτση στο νοσοκομείο μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε και ήταν αγκαλιά με τον Τόλη Κότση.

Τότε, ο Κότσης ήταν στενός φίλος του ζευγαριού ενώ τώρα είναι ζευγάρι με την Έλενα Χριστοπούλου!

Δείτε το βίντεο