Λάουρα Νάργες: Βυθισμένη στο πένθος! Δύσκολες ώρες!

Κρίμα!

Λάουρα Νάργες: Βυθισμένη στο πένθος! Δύσκολες ώρες!

Βυθισμένη στο πένθος η Λάουρα Νάργες, με την παρουσιάστρια να περνάει δύσκολες ώρες μετά τον θάνατο που "χτύπησε" αγαπημένο της πρόσωπο!

Το μακροσκελές μήνυμα που έγραψε στο instagram για το "αντίο"!

Τελικά η γιαγιά της Λάουρα Νάργες δεν τα κατάφερε και χθες έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της.

Η παρουσιάστρια έγραψε στο instagram:«Η γιαγιάκα μου... Τελικά έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας, χθες το απόγευμα κιόλας την κηδέψαμε στο χωριό δίπλα στον πεθερό της. Υπό άλλες συνθήκες νομίζω δεν θα δημοσίευα ένα τέτοιο συμβάν στα σόσιαλ μίντια, τώρα τα πράγματα όμως είναι διαφορετικά. Οφείλω να σας ενημερώσω και θέλω μάλιστα να το μοιραστώ μαζί σας, διότι όλο αυτό το δύσκολο διάστημα ήσασταν εκεί για εμένα. Δεν καταλαβαίνετε πόση χαρά και δύναμη δώσατε στη γιαγιά μου με την πράξη σας να δώσετε αίμα, με τα μηνύματά σας και όλη την αγάπη και στήριξη που προσφέρατε, ο καθένας με τον τρόπο του.

Είχε ένα πλατύ χαμόγελο ζωγραφισμένο στο προσωπάκι της, ένα από τα λίγα που είδα στις τελευταίες ημέρες της αφού ήταν τόσο αδύναμη πια. Εγώ και η οικογένεια μου, και η γιαγιά φυσικά, σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας. Θα νιώθουμε ευγνωμοσύνη για πάντα για αυτό που κάνατε για εμάς. Να σας έχει καλά ο Θεός.

Τώρα η γιαγιάκα μου πήγε στον μπαμπάκα μου, θα προσπαθεί με τέρμα σπαστά γερμανικά να του πει τα νέα μας, τρέχα γύρευε!

Σου το είπα και ψιθυριστά στο αυτί κρατώντας το χεράκι σου λίγο πριν φύγεις, ότι είσαι η καλύτερη γιαγιά του κόσμου και σε ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για εμένα. Μην φοβάσαι για τίποτα, εμείς τα εγγόνια σου (και δισέγγονα μη σου πω) θα προσέχουμε τον σύζυγό σου και τα παιδιά σου σαν τα μάτια μας. Αγαπώσε καλομάνα πόντια με τα όλα σου»,

Λάουρα Νάργες: Ποιος της έκλεψε την καρδιά; «Έχω τρελαθεί μαζί του...»

Η Λάουρα Νάργες δηλώνει τρελαμένη, καθώς κάποιος της έκλεψε την καρδιά και το ανακοίνωσε στο instagram!

H παρουσιάστρια δεν το έχει ξαναζήσει ποτέ!

Ο λόγος για ένα δελφίνι, το οποίο και η Λάουρα ερωτεύτηκε! Η παρουσιάστρια, που βρέθηκε στο Ντουμπάι, επισκέφτηκε ένα υδάτινο πάρκο και πόζαρε μαζί με το υπέροχο θηλαστικό!

«Ήταν μία από τις πιο συναρπαστικές εμπειρίες που έχω ζήσει ποτέ μου! Έχω τρελαθεί μ’ αυτό το γλυκό πλάσμα, δεν πάει ο νους σας πόσο τρομερή ήταν η συνάντηση αυτή! Μπράβο στους εκπαιδευτές που φέρονται τόσο άψογα στα ζωάκια! ΥΓ: Με αυτή τη στολή έκανα το σούπερ γουάου μαύρισμα (#not) που σας έλεγα 3 ποστ πριν», έγραψε η Λάουρα στη φωτογραφία.

 Λάουρα Νάργες: Ποιος της έκλεψε την καρδιά; «Έχω τρελαθεί μαζί του...» Διαγραφή Η εγγραφή αποθηκεύτηκε.

Λάουρα Νάργες: Η απίστευτη αλλαγή στην εμφάνιση της! Έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί!

Μια αλλαγή στα μαλλιά της αποφάσισε να κάνει η Λάουρα Νάργες και θα λέγαμε πως είναι μεγάλη.

Μπορεί να είναι ένα trend που βλέπουμε συχνά τον τελευταίο καιρό, ωστόσο δεν την είχαμε συνηθίσει σε τέτοιες αλλαγές.

Η παρουσιάστρια μετά την είδηση πως είναι ζευγάρι με τον Νίνο, αλλά και την διάψευση της, έκανε μια ριζική θα λέγαμε αλλαγή στα μαλλιά της.

Πόζαρε στο Instagram με έντονα ροζ μαλλιά και πάθαμε σοκ! Την αλλαγή αυτή δικαιολόγησε γράφοντας στην λεζάντα της«Το δικό μου Σαββατοκύριακο ξεκινά κάπως έτσι, με ροζ διαθέσεις στην κυριολεξία. Δεν μπορούσα να αντισταθώ στην ιδέα αυτή (πια) . Ιδού τα αποτελέσματα όταν παίρνεις τελείως αυθόρμητα αποφάσεις. Είπαμε, βγαίνουμε από τα κουτάκια μας φέτος . Γιόλο»

Η Λάουρα Νάργες έκανε ροζ τα μαλλιά της