Έχετε δει τους κοιλιακούς της Δέσποινας Βανδή; Θα πάθατε σοκ!

Έχει κορμάρα!

Έχετε δει τους κοιλιακούς της Δέσποινας Βανδή; Θα πάθατε σοκ!

Έχετε δει τους κοιλιακούς της Δέσπονας Βανδή; Είναι φέτες και θα πάθετε σοκ! Γυμνάζεται καθημερινή και αυτό φαίνεται από τις άψογες αναλογίες της.

Η τραγουδίστρια, διατηρεί ένα από τα πιο εντυπωσιακά κορμιά της Ελληνικής showbiz και το έχει αποδείξει πολλές φορές από τις φωτογραφίες της.

Λατρεύει την γυμναστική όπως λατρεύει και τα social media! Έτσι, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους πολλές στιγμές από την ώρα της γυμναστικής και όχι μόνο.

Δέσποινα Βανδή: Έτσι έχασε βάρος και λίπος σε χρόνο dt!

Αν τις παρατηρήσει κανείς θα δει τις φέτες κοιλιακούς που διατηρεί, ακόμη και μετά την γέννηση των παιδιών της.

Έχετε δει τους κοιλιακούς της Δέσποινας Βανδή

Έχετε δει τους κοιλιακούς της Δέσποινας Βανδή

Δέσποινα Βανδή: Δέχτηκε... επίθεση στο πρόσωπο! Οι φωτογραφίες ντοκουμέντο!

Η Δέσποινα Βανδή δέχτηκε επίθεση στο πρόσωπο και έχουμε όλες τις φωτογραφίες ντοκουμέντο με την τραγουδίστρια!

Η ίδια μάλιστα, δεν δίστασε να δημοσιεύσει σχετικές αναρτήσεις στο Instagram!

Όλα ξεκίνησαν, την ώρα που η Δέσποινα έκανε την απογευματινή της γυμναστική. Η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει θανατηφόρο κορμί και εμείς σας έχουμε δημοσιεύσει και την δίαιτά της! Εκείνη τη στιγμή λοιπόν, που η Δέσποινα έκανε αμέριμνη pilates, έκανε το «ντου» η αγαπημένη της σκυλίτσα η οποία είχε επιθετική διάθεση αγάπης! To γλυκό μαλτέζ την γέμισε φιλιά και η Δέσποινα έλιωσε! Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις:

Δέσποινα Βανδή: Δέχτηκε... επίθεση στο πρόσωπο! Οι φωτογραφίες ντοκουμέντο!Δέσποινα Βανδή: Δέχτηκε... επίθεση στο πρόσωπο! Οι φωτογραφίες ντοκουμέντο!Δέσποινα Βανδή: Δέχτηκε... επίθεση στο πρόσωπο! Οι φωτογραφίες ντοκουμέντο!

Δέσποινα Βανδή: Την "έπιασαν" οι κάμερες με χρυσό μπούστο και φούστα με βαθύ σκίσιμο! Δείτε φωτογραφίες!

Οι κάμερες "έπιασαν" την Δέσποινα Βανδή με φούστα με βαθύ σκίσιμο και χρυσό μπούστο και πραγματικά πρέπει να δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες!

Η τραγουδίστρια φημίζεται για το γούστο και το στυλ της και σε κάθε δημόσια εμφάνισή της κλέβει τις εντυπώσεις και μαγνητίζει τα βλέμματα!

Μια από αυτές, λοιπόν, τις εμφανίσεις έκανε πριν από λίγες ημέρες στο Θέατρο Άλσος και ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr ήταν εκεί και φυσικά την απαθανάτισε πιο λαμπερή από ποτέ.

Δείτε τα αποκλειστικά στιγμιότυπα:

Δέσποινα Βανδή: Αποκάλυψη τώρα! Στην πρώτη επίσημη φωτογράφιση για το X-Factor!

Δέσποινα Βανδή: Την

Δέσποινα Βανδή: Την