Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ζευγάρι «βόμβα» στην Ελληνική showbiz! Ο κούκλος ηθοποιός μιλάει για πρώτη φορά!

Όλα όσα αποκάλυψε!

Ζευγάρι «βόμβα» στην Ελληνική showbiz! Ο κούκλος ηθοποιός μιλάει για πρώτη φορά!
News 02.08.2019 11:34

Ένα ζευγάρι «βόμβα» κάνει την εμφάνιση του στην Ελληνική showbiz! Ο κούκλος ηθοποιός μιλάει για πρώτη φορά για το ειδύλλιο της!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων αποκάλυψε και για την σχέση του με γνωστή Ελληνίδα ηθοποιό.

Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη!

Ζευγάρι «βόμβα» στην Ελληνική showbiz! Ο κούκλος ηθοποιός μιλάει για πρώτη φορά!

Διαβάστε αναλυτικά την συνέντευξη που παραχώρησε στο people:

Ξανά μαζί πρώην ζευγάρι της Ελληνικής showbiz!

Είσαι ικανοποιημένος από τον εαυτό σου σήμερα;

Είμαι σε καλό σημείο. Σ΄ αυτό βοήθησε και ένα ξεσκαρτάρισμα που έπρεπε να έχει γίνει καιρό πριν. Μάζεψα τον κύκλο των ανθρώπων που θέλω δίπλα μου. Αναγκαστικά. Δεν μπορώ πια να ξοδεύομαι.

Πού νιώθεις ότι ξοδεύτηκες;

Τα προηγούμενα χρόνια ξοδεύτηκα σε κοσμικότητες, χωρίς λόγο. Σπατάλησα πολλή ενέργεια σε πράγματα που δεν είχαν κάποιο ιδιαίτερο νόημα. Πίστευα, για παράδειγμα, πως αν πάω σε αυτά τα μέρη, με αυτούς τους ανθρώπους, κάπου όλο αυτό θα με ωφελούσε. Συνειδητοποίησα τελικά ότι αυτά τα μέρη έχουν ανάγκη εμάς, παρά εμείς αυτά! Συνειδητοποίησα, επίσης, ότι είχα πολλούς γνωστούς. Κάποια στιγμή αναρωτιέσαι: «Τους θέλω όλους αυτούς στη ζωή μου;». Προσπάθησα να βάλω τα πράγματα σε νέες βάσεις, να αξιοποιώ διαφορετικά τον χρόνο μου. Οκ, να πας στα μπουζούκια, να κάνεις το κέφι σου, πόσο όμως να σπαταληθείς στις κοσμικότητες;

Όλο αυτό που μου περιγράφεις είναι ένα σημάδι ωρίμανσης;

Ναι, νιώθω ότι αρχίζω να «ενηλικιώνομαι» στη ζωή και στη δουλειά. Κι αυτό είναι ένα καλό, πρώτο βήμα. Θα μου πεις τι σημαίνει «ενηλικιώνομαι»; Νομίζω αυτό που πρέπει να κάνουμε όλοι: Να πάρουμε τα πράγματα στα χέρια μας, να αναλάβουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν, να δούμε τις καταστάσεις χωρίς φίλτρα. Ήρθε η στιγμή που ένιωσα ότι μπούκωσα από όλο το κομμάτι που σου περιέγραψα πριν. Και είπα «Όχι, δεν θέλω άλλο αυτό το πράγμα στη ζωή μου». Λίγο αν με παρατηρήσει κάποιος, ειδικά από τη δική σου πλευρά, των δημοσιογράφων, θα διαπιστώσει αυτή την προσωπική αλλαγή τα τελευταία δύο-τρία χρόνια.

Τι μεσολάβησε αυτά τα χρόνια;

Κοίταξε, συνέβησαν διάφορα πράγματα στην προσωπική μου ζωή κι αυτά τα πράγματα έφεραν μια στροφή 180 μοίρες, για να πω «Όπα, τι γίνεται εδώ; Έχεις χάσει λίγο τον έλεγχο, φίλε». Τον πρώτο καιρό το έριξα στην εργασιοθεραπεία, δούλευα επτά μέρες την εβδομάδα στο θέατρο και την τηλεόραση, κάποια στιγμή όμως κατάλαβα ότι αυτό δεν είναι λύση, να κρύβεις το πρόβλημα κάτω από το χαλάκι. Έπρεπε να το αντιμετωπίσω. Σταδιακά, άρχισα να εξερευνώ κομμάτια του εαυτού μου, πώς έφτασα ως εδώ, γιατί έφτασα ως εδώ, τι θέλω να αφήσω, τι θέλω να αλλάξω, σε τι είμαι φάουλ. Επίσης, εδώ και έξι μήνες κάνω ψυχοθεραπεία. Δεν θέλω να κουβαλάω άλλο ενοχές και λάθη του παρελθόντος. Δεν θέλω πια να κουβαλάω τίποτα. Μπορώ να είμαι ήρεμος;

Τι ενοχές μπορεί να είχες στο παρελθόν;

Αν δεν πήγαινα στην πρεμιέρα κάποιου συναδέλφου που με είχε καλέσει, για παράδειγμα, είχα ενοχές. Έλεγα «Ναι, πρέπει να τιμήσω κι αυτόν και τον άλλον». Πόσους, όμως, να τιμήσεις; Άσε, που όταν τους καλούσες εσύ, στη δική σου πρεμιέρα, αυτοί δεν σε τιμούσαν! Δεν θα κρύψω πως από τη στιγμή που ήρθε το κομμάτι της δημοσιότητας στη ζωή μου κάπου αλλοτριώθηκα, ένιωσα να χάνω την μπάλα. Και δεν είναι δύσκολο να τη χάσεις. Αυτό που με έσωσε, αν θέλεις, είναι πως ήρθε μετά τα τριάντα, οπότε με βρήκε κάπως πιο ώριμο να την αντιμετωπίσω. Με τα όποια λάθη έκανα και μπορεί να ξανακάνω στο μέλλον.

Σε αυτή τη νέα εκδοχή του εαυτού σου έπαιξε κάποιο ρόλο η Λένα Δροσάκη;

Δεν ξέρω αν είμαι κάποια νέα εκδοχή, σίγουρα όμως είμαι μια πιο ειλικρινής εκδοχή του εαυτού μου. Κι αυτός ο άνθρωπος με έχει βοηθήσει και συνεχίζει να με βοηθάει πάρα πολύ σε αυτό το κομμάτι.

Σας είδα πριν από λίγες εβδομάδες στις Ικέτιδες του Ευριπίδη στην Επίδαυρο. Αν δεν απατώμαι, ήταν η πρώτη σας δημόσια εμφάνιση.

Α, ήσουν εκεί; (γέλια) Κυκλοφορούμε μαζί, δεν κρυβόμαστε, αλλά όλο το υπόλοιπο κομμάτι καλό είναι να το κρατήσουμε για εμάς και τους φίλους μας. Δεν θέλω πια να λέω μεγάλα λόγια στις συνεντεύξεις. Αυτό που μπορεί να ζω τώρα στην προσωπική μου ζωή θα το φυλάξω για μένα, αν μου επιτρέπεις. Το ξέρω πια το παιχνίδι και προσπαθώ, όσο μπορώ, να μην το ξαναπαίξω. Ούτε έχει νόημα να αναλύσω περισσότερο αυτό το κομμάτι, γιατί από μόνο του δεν χρήζει περισσότερης ανάλυσης και επιβεβαίωσης.

Ποια λάθη του παρελθόντος δεν θέλεις να μεταφέρεις στην τωρινή ή κάποια μελλοντική σου ενδεχομένως, σχέση;

Αυτό που είναι πολύ βασικό σε μια σχέση –το πιο βασικό– είναι η ειλικρίνεια. Μιλάω γι’ αυτή την απόλυτη ειλικρίνεια, που αφορά από τα πιο μικρά πράγματα μέχρι τα μεγαλύτερα. «Να πάμε για σούσι;». «Όχι, δεν μου αρέσει το σούσι» ή «Πάμε, για σένα, να φάμε σούσι, αλλά να φάμε μια επόμενη φορά και μια ωραία μακαρονάδα;». Να λες τα πάντα, ακόμη και τα πιο απλά. «Με ενοχλεί όπως πίνεις αυτή τη στιγμή τον χυμό σου». Πες το! Κι ας στεναχωρήσεις τον άλλον. Αυτή η ανατριχιαστική ειλικρίνεια, του πώς πίνεις τον χυμό σου, μπορεί να σώσει τη σχέση, όταν θα έρθουν οι πιο μεγάλες κρίσεις. Γιατί θα έρθουν, σίγουρα. Αυτό θα άλλαζα από τις σχέσεις του παρελθόντος μου κι αυτό αλλάζω τώρα.

Βόμβα στη showbiz! Φήμες την ήθελαν μαζί με πασίγνωστο ηθοποιό, αλλά φιλιόταν με άλλον δημόσια!

Σαν βόμβα έσκασε το νέο hot ζευγάρι της showbiz. Τι και αν φήμες την ήθελαν με πασίγνωστο ηθοποιό, εκείνη φιλιόταν με άλλον δημόσια.

Το τελευταίο διάστημα πολλά ήταν τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να είναι το τρίτο πρόσωπο ανάμεσα σε πασίγνωστο ζευγάρι, το οποίο χώρισε πρόσφατα. Μάλιστα, τα δημοσιεύματα αυτά ήθελαν από στιγμή σε στιγμή να κάνουν γνωστό πως τελικά είναι μαζί.

Όλα αυτά ήρθε η ίδια να τα "γκρεμίσει", αφού φωτογράφοι την τσάκωσαν να φιλιέται στο Λος Άντζελες σε δημόσια καφετέρια με άλλον άνδρα.

Πρόκειται για την Lady Gaga η οποία τελικά δεν είναι μαζί με τον Brandley Cooper! Όπως δείχνουν ο φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, οι τραγουδίστρια είναι σε σχέση με τον Dan Horton.

 Βόμβα στη showbiz! Φήμες την ήθελαν μαζί με πασίγνωστο ηθοποιό, αλλά φιλιόταν με άλλον δημόσια!

 Βόμβα στη showbiz! Φήμες την ήθελαν μαζί με πασίγνωστο ηθοποιό, αλλά φιλιόταν με άλλον δημόσια!

Ο Dan είναι ένας ηχολήπτης και ακόμα πιο συγκεκριμένα υπάλληλος της Lady Gaga από το Νοέμβριο του 2018 στη θέση του monitor engineer. Επίσης είναι ιδιοκτήτης μιας εταιρίας η οποία λέγεται Audio Engineering Group και έχει συνεργαστεί με τους Camila Cabello, Ariana Grande, Bruno Mars και Justin Timberlake.

 Βόμβα στη showbiz! Φήμες την ήθελαν μαζί με πασίγνωστο ηθοποιό, αλλά φιλιόταν με άλλον δημόσια!

Λαμπερός γάμος στην showbiz! Αγαπημένο ζευγάρι θα παντρευτεί στη θαλαμηγό του Ωνάση!

Ένας λαμπερός γάμος πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην showbiz. Αγαπημένο ζευγάρι θα παντρευτεί στη θαλαμηγό του Ωνάση!

Μπορεί να παντρεύτηκε αρχικά κάτω από άκρα μυστικότητα πριν λίγες ημέρες, ωστόσο πρόκειται να κάνουν και έναν δεύτερο πιο λαμπερό. Μάλιστα δημοσίευμα θέλει τον γάμο αυτό, να γίνεται στο Κάπρι, στη θαλαμηγό του ΩνάσηΩνάση «Christina O».

Σύμφωνα δε με τις πρώτες πληροφορίες οι καλεσμένοι θα είναι περίπου 120 άτομα, ενώ στο πλευρό τους θα είναι και οι οικογένειές τους. Το μυστήριο θα τελεστεί το Σάββατο ενώ θα ακολουθήσει και φαντασμαγορικό πάρτι.

Μυστικός γάμος στην Ελληνική showbiz! Φωτογραφία μέσα από την εκκλησία!

Ο λόγος για το πρώην αγγελάκι της Victoria’s Secret Χέιντι Κλουμ και τον κατά 19 χρόνια μικρότερο σύντροφό της, κιθαρίστα Τομ Καου.λιτζ.

undefined

Αποκλειστικό: Ζευγάρι της ελληνικής showbiz είναι έτοιμο για γάμο! Τα φιλιά στην παραλία σα να μην υπάρχει αύριο!

Έτοιμο για γάμο είναι αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz! Τα φιλιά στην παραλία σα να μην υπάρχει αύριο και όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Οι δυο τους, παρότι είναι ζευγάρι εδώ και τρία χρόνια, σπάνια μας δίνουν τη χαρά να τους καμαρώσουμε μαζί δημόσια. Αυτή τη φορά, όμως, ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr εντόπισε τον Κώστα Φραγκολιά και τη σύντροφό του και γυμνάστρια Δώρα Πατσιώτη στην παραλία του Πλατύ Γιαλού στη Μύκονο, τις πρώτες μέρες των φετινών καλοκαιρινών τους διακοπών.

Αποκλειστικό: Ζευγάρι της ελληνικής showbiz είναι έτοιμο για γάμο! Τα φιλιά στην παραλία σα να μην υπάρχει αύριο!

Αποκλειστικό: Ζευγάρι της ελληνικής showbiz είναι έτοιμο για γάμο! Τα φιλιά στην παραλία σα να μην υπάρχει αύριο!

Μπορεί στην παρέα τους να είχαν τους φίλους τους, με τους οποίους μάλιστα έκαναν καθημερινά και θαλάσσια σπορ, αλλά αρκετές φορές οι δυο τους επιθυμούσαν να κάθονταν μόνοι τους και να απολαμβάνουν ο ένας τη συντροφιά του άλλου, ύστερα από έναν δύσκολο και κουραστικό επαγγελματικά χειμώνα. Βούτηξαν στη θάλασσα και αφού παρέμειναν για μία ώρα στην παραλία, αποφάσισαν να αναζητήσουν τους φίλους τους και να πάνε όλοι μαζί για φαγητό.

Κλάψαμε! Ο Κώστας Φραγκολιάς "κάνει" τον Ντάνο και το πλατό πέφτει κάτω από τα γέλια! Τα ξεκαρδιστικά σχόλια στο Happy Day! (Βίντεο)

Έτοιμος να γίνει γαμπρός και μπαμπάς!

Αποκλειστικό: Ζευγάρι της ελληνικής showbiz είναι έτοιμο για γάμο! Τα φιλιά στην παραλία σα να μην υπάρχει αύριο!

Αποκλειστικό: Ζευγάρι της ελληνικής showbiz είναι έτοιμο για γάμο! Τα φιλιά στην παραλία σα να μην υπάρχει αύριο!

Η δική τους ιστορία αγάπης μοιάζει κινηματογραφική. Υπήρξαν ζευγάρι πριν από 14 χρόνια, χώρισαν και ξαναβρέθηκαν πριν από 3 χρόνια και από τότε είναι οριστικά μαζί. Σχεδιάζουν το κοινό μέλλον τους και μάλιστα θέλουν να γίνουν γρήγορα γονείς αλλά και να παντρευτούν....το φθινόπωρο....

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΗ SUPER ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ 1 ΕΥΡΩ!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Λαμπερός γάμος στην showbiz! Αγαπημένο ζευγάρι θα παντρευτεί στη θαλαμηγό του Ωνάση!

Το πιο αγαπημένο ζευγάρι της showbiz δημοσίευσε φωτογραφία του τέταρτου παιδιού του!

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr

Share