Μαρία Λεκάκη: Πόζαρε άβαφη και είναι κούκλα! Αντέχετε να την δείτε;

Φωτογραφίες απόδειξη!

Μαρία Λεκάκη: Πόζαρε άβαφη και είναι κούκλα! Αντέχετε να την δείτε;

Άβαφη πόζαρε η Μαρία Λεκάκη και είναι μια κούκλα. Αντέχετε να την δείτε; Είναι από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες της showbiz και το απέδειξε.

Η ηθοποιός κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως και στα social media δεν είναι ιδιαίτερα ενεργή.

Για το λόγο αυτό μας ξάφνιασε όταν δημοσίευσε την συγκεκριμένη φωτογραφία. Η Μαρία Λεκάκη, πόζαρε δίχως ίχνος μακιγιάζ, ενώ στην αγκαλιά της είχε το σκύλο της.

Μαρία Λεκάκη: Δεν φαντάζεστε τι κάνει όταν της ζητούν να βγει φωτογραφία!

Μαρία Λεκάκη άβαφη

Μαίρη Συνατσάκη: Αυτοτρολάρεται δημόσια! Δείτε πως είναι άβαφη!

Αυτοτρολάρεται δημόσια η Μαίρη Συνατσάκη! Δείτε πως είναι άβαφη!

Η όμορφη παρουσιάστρια εχθές το βράδυ βρέθηκα στα MAD Video Music Awards2019 με ένα φόρεμα της νέας της συλλογής σε συνεργασία με την Αθηνά Οικονομάκου.

Όταν το μουσικό event έφτασε στο τέλος του και γνωστή youtuber επέστρεψε σπίτι της αποφάσισε να κάνει ένα τρολλ στον... ίδιο της τον εαυτό.

Είχε τραβήξει φωτογραφία με την εμφάνιση της στα μουσικά βραβεία. Έβγαλε όμως κι άλλη μία φωτογραφία που δεν είχε καμία σχέση με εκείνη την εμφάνιση.

Στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram δημοσίευσε δυο φωτογραφίες και στην λεζάντα έγραψε:

«Αδιαμφισβήτητο Κυριακή βράδυ VS Δευτέρα πρωί... Ούπς! [σύρε προς τα αριστερά. Τραστ μι] – Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να νομίσετε ότι εχθές γύρισα κατάκοπη σπίτι αλλά πριν ξεβαφτώ και φάω έστησα κανονικά φώτα και ring light για να βγάλω φωτογραφίες. Αυτά είναι ΨΕΜΑΤΑ!».

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Μαίρη Συνατσάκη: Αυτοτρολάρεται δημόσια! Δείτε πως είναι άβαφη!

Μαίρη Συνατσάκη: Αυτοτρολάρεται δημόσια! Δείτε πως είναι άβαφη!

Τόνια Σωτηροπούλου: Άβαφη και με βερμούδα, ψωνίζει φαγητό για τον Μαραβέγια! Απομυθοποίηση τώρα!

Άβαφη και με βερμούδα απαθανατίστηκε η Τόνια Σωτηροπούλου στο κέντρο στο Κολωνάκι να ψωνίζει φαγητό για τον Κωστή Μαραβέγια.

Η ηθοποιός κυκλοφορούσε σε κεντρικούς δρόμους έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί, αφού την έχουμε συνηθίσει, βαμμένη και εντυπωσιακή.

Η Τόνια Σωτηροπούλου είναι από τις πιο κούκλες γυναίκες της ελληνικής showbiz και κάθε δημόσια εμφάνιση της δεν γίνεται να μην συζητηθεί. Ωστόσο, αυτή την φορά ξαφνιαστήκαμε, αφού έγινε...απομυθοποίηση των εντυπωσιακών εμφανίσεων της.

Η ηθοποιός επέλεξε να πάει για ψώνια αθλητικά ντυμένη και με μαύρα μεγάλα γυαλιά για να μην φαίνεται το πρόσωπο της χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με ατημέλητα μαλλιά! Εμείς τουλάχιστον, τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε.

undefined

undefined