Παρασκευή, 07 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μάρκος Σεφερλής: Αποκαλύπτει πρώτη φορά για το «Ζητείται Ψεύτης»! Μετάνιωσε που δεν πρωταγωνίστησε;

«Δεν έχω εγκα­ταλείψει την ιδέα...»

Μάρκος Σεφερλής: Αποκαλύπτει πρώτη φορά για το «Ζητείται Ψεύτης»! Μετάνιωσε που δεν πρωταγωνίστησε;
News 09.08.2019 17:06

Ο Μάρκος Σεφερλής αποκαλύπτει πρώτη φορά για το «Ζητείται Ψεύτης»! Μετάνιωσε τελικά που δεν πρωταγωνίστησε στην παράσταση;

Ο γνωστός ηθοποιός σε μια συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα μίλησε για όλους και για όλα!

Μεταξύ άλλων αποκάλυψε και για την παραγωγή του έργου «Ζητείται Ψεύτης» που τελικά έληξε άδοξα για τον ίδιο.

Μάρκος Σεφερλής - Έλενα Τσαβαλιά: Η επίσημη ανακοίνωση! Στιγμές ευτυχίας για το ζευγάρι!

Διαβάστε το απόσπασμα της συνέντευξης του:

Ο κόσμος σε έχει ταυτίσει με την κωμωδία και την επιθεώρηση και θέ­λω να σε ρωτήσω αν έχεις σκεφτεί να τολμήσεις κάτι τελείως διαφορετικό. Δράμα για παράδειγμα...

Έχει περάσει από το μυαλό μου, ναι, και όταν νιώσω πως έχει έρθει η στιγμή θα το κάνω. Λένε πως ένας κωμικός ηθοποιός μπορεί να κάνει δράμα Δεν μπορεί να γίνει το αντίθετο. Ένας δραματικός ηθοποιός να παίξει κωμω­δία. Ο κωμικός ηθοποιός κρύβει πολλά συναισθήματα μέσα του. Έχει συναισθηματική φόρτιση. Όποτε έχω δοκιμάσει σε κωμωδίες να βάλω δράμα, ο κόσμος από κάτω έκλαι­γε. Όπως και στις επιθεωρήσεις όταν μιλάω για εθνικά γεγονότα. Πέρυσι με τον Μέγα Αλέξανδρο, παλαιότερα με τον Κολοκοτρώ­νη. Ο κόσμος από κάτω έκλαιγε. Θέλω να κάνω κάτι διαφορετικό και όταν έρθει η ώρα θα το κάνω.

Δεν θα το κάνω για να αποδεί­ξω σε κάποιους πως μπορώ να το κάνω. Τώ­ρα ο κόσμος έχει ανάγκη το γέλιο από μένα, αυτό περιμένει. Χωρίς να φοβάμαι να δώσω κάποιες δραματικές δόσεις όταν το νιώθω. Δεν είναι ψεύτικο, είναι αληθινό. Και υπάρ­χουν φορές που συγκινούμαστε ταυτόχρο­να με τους θεατές. Υπάρχει αλήθεια στη σχέ­ση μου με το κοινό. Ήρθε η μητέρα μου στο θέατρο και στο τέλος λέω ένα συγκινητι­κό τραγούδι που δείχνει την επαγγελματι­κή πορεία μου. Πώς το όνειρο από την παιδική μου ηλικία με πολύ κόπο και προσπάθεια έγινε πραγματικό­τητα. Έκλαιγε η μητέρα μου και μαζί της έκλαιγε όλο το θέατρο. Είμαι οι­κογένεια με το κοι­νό μου.

Τον «Ψεύτη» τελικά δεν τον έκανες, θέλω να σε ρωτήσω αν καλλιτεχνικά και μόνο μετάνιωσες που δεν έκανες το συγκεκριμένο έργο και αν σκέ­φτεσαι να ανεβά­σεις στο θέατρο κάποιο ριμέικ κλα­σικής ελληνικής κινηματογραφικής κωμωδίας.

Όχι, δεν μετάνιωσα όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα Δεν με­τανιώνω γενικά. Ήταν δική μου ιδέα, δεν ευδο­κίμησε και τελικά η πα­ράσταση έγινε. Καλώς έγινε για όλους τους λόγους που έπρεπε να γίνει αυτή η δουλειά. Δεν έχω εγκα­ταλείψει την ιδέα να κά­νω κάποιον κλασικό ρό­λο από αυτούς που έχουν αγαπηθεί στο σινεμά. Δεν μου έμεινε καμία πικρία που δεν το έκανα και κα­νένα απωθημένο. Ο κό­σμος μου έχει δώσει την πολυτέλεια ό,τι σκέφτομαι να το πραγματοποιώ, ξέρω πως ό,τι κά­νω θα το ακολουθήσει ο κόσμος. Γι’ αυτό και επενδύω σε ακριβές παραγωγές.

Όλο και περισσότερες κλασικές ται­νίες ανεβαίνουν στο θέατρο, θεωρείς πως αυτή η επιλογή παραγωγών και ηθοποιών στον βαθμό που συντελείται θα αρχίσει να κουράζει το κοινό;

Ο κορεσμός κουράζει. Έκανε μια παράστα­ση επιτυχία και πάνε να την ακολουθήσουν όλοι. Στην τηλεόραση έκανε το «Survivor 1» επιτυχία και πήγαν όλοι να κάνουν ριάλιτι επιβίωσης. Όμως θα σου πω πώς πρό­κειται για αγαπημένα κλασικά έργα και εί­ναι κρίμα να μην παιχτούν και από σύγχρο­νους ηθοποιούς. Έχει να κάνει και με την κά­θε παράσταση και βέβαια να μη γίνεται κάτι επί τούτω.

Μάρκος Σεφερλής: Ατύχημα στις πρόβες! Τι συνέβη;

Ένα ατύχημα στις πρόβες είχε ο Μάρκος Σεφερλής. Ο ηθοποιός "έφερε" την λάμπα που κρεμόταν στο κεφάλι της συμπρωταγωνίστριας του. Τι συνέβη;

Τα γυρίσματα για την ταινία «Χαλβάη 5-0» που θα βγει στους κινηματογράφους τα Χριστούγεννα έχουν ξεκινήσει και ήδη οι ηθοποιοί μας έχουν δώσει μια μικρή "γεύση".

Πριν λίγες ώρες η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε ένα βίντεο από το ατύχημα που είχε στις πρόβες.

Συγκεκριμένα, στο κεφάλι της μελαχρινή καλλονής "ήρθε" η λάμπα που κρεμόταν από πάνω της, χωρίς βέβαια να είναι κάτι σημαντικό.

Μάρκος Σεφερλής: «Έφαγε» επική τούμπα στα σκαλιά! (Βίντεο)

Ο Μάρκος Σεφερλής «έφαγε» μια επική τούμπα στα σκαλιά!

Ο γνωστός ηθοποιός δουλεύει ανελλιπώς ακόμη και τα καλοκαίρια. Φέτος το καλοκαίρι τον βρήκε στο θέατρο Δελφινάριο με την παράσταση «Ζητείται σεφ της κωμωδίας», ενώ παράλληλα πραγματοποιεί τα γυρίσματα της νέας του ταινίας « ΧΑΛΒΑΗ 5 - 0!».

Η ταινία θα προβληθεί στους κινηματογράφους τα Χριστούγεννα με πλήθος ηθοποιών που θα συμμετέχουν στην κωμωδία που ετοίμασε για την μεγάλη οθόνη.

Ο ίδιος δεν διστάζει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους μερικά στιγμιότυπα από τα παρασκήνια των γυρισμάτων.

Έτσι και αυτήν την φορά δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο με μία «τούμπα» που «έφαγε» για τις ανάγκες του ρόλου του.

Ο ηθοποιός έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του:

«ΧΑΛΒΑΗ 5 - 0! Η ταινία που φέρνει τα πάνω κάτω στον χώρο της ΚΩΜΩΔΙΑΣ! Τα Χριστούγεννα στους κινηματογράφους!».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Μάρκος Σεφερλής – Έλενα Τσαβαλιά: «Μας χωρίζουν εδώ και χρόνια αλλά...»

Ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά έκλεισαν όλα τα στόματα! «Μας χωρίζουν εδώ και χρόνια αλλά...» τονίζει ο showman!

Ο ίδιος, δηλώνει ξεκάθαρα πως ποτέ δεν υπήρξε πρόβλημα στον γάμο του με την Έλενα Τσαβαλιά, σε συνέντευξη που δίνει στο TV ΕΘΝΟΣ και τον Αλέξη Μίχα.

Μάρκος Σεφερλής: Δηλώσεις φωτιά για τον γάμο του γιου του! «Θα παντρευτεί νωρίς γιατί...»

Ποια ήταν η πιο δύσκολη κατάσταση που κληθήκατε να διαχειριστείτε με την Έλενα Τσαβαλιά;

Τα οικονομικά ζητήματα που είχαν προκύψει με το Δελφινάριο, Ήμουν με το πιστόλι στον κρόταφο, όμως αντέξαμε με πολλή και σκληρή δουλειά και πάντα ο ένας δίπλα στον άλλον. Και φυσικά και με πολλές παραστάσεις εκτός Αθηνών για να μπορέσουμε να πληρώσουμε όλες αυτές τις υποχρεώσεις που είχαμε.

Πέρασε κρίση η σχέση σας εξαιτίας αυτού;
Όχι, το αντίθετο, έγινε πιο δυνατή. Ποτέ δεν πέρασε κρίση η σχέση μας.Είμαστε μπετόν αρμέ με την Έλενα. Η Έλενα είναι «αντράκι» και όταν έπρεπε να μιλήσει έβαλε τον καθένα στη θέση του.

Έχουμε πει με την Έλενα «εδώ και πόσα χρόνια μας χωρίζουν και έχει χωρίσει όλη η showbiz εκτός από εμάς». Αυτοί που έλεγαν πως χωρίζουμε με την Έλενα, χώρισαν εκείνοι τελικά.

Μάρκος Σεφερλής - Έλενα Τσαβαλιά: Το μεγάλο βήμα στη ζωή τους! Μόλις "έσκασαν" τα ευχάριστα!

Το μεγάλο βήμα στη ζωή τους κάνουν ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά. Μόλις "έσκασαν" τα ευχάριστα με μια δημόσια ανακοίνωση.

Το ζευγάρι ξεκίνησε κάτι νέο στη ζωή του και θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους, αφού είναι ένα γεγονός που τους έχει ενθουσιάσει.

Συγκεκριμένα ο Μάρκος Σεφερλής ξεκίνησε μια νέα κωμική ταινία την οποία θα δούμε τον Οκτώβρη στις οθόνες μας με τον τίτλο Χαλβάη 5-0».

Στο πλευρό του ο ηθοποιός, θα έχει εκτός της συζύγου του, Έλενας Τσαβαλιά μεγάλα ακόμη ονόματα. Όπως, Γιάννη Ζουγανέλη, Ελένη Καστάνη, Απόστολο Γκλέτσο, Γιώργο Αγγελόπουλο, Γιάννη Καπετάνιο, Δημήτρη Τζουμάκη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Βίκυ Κάβουρα, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Νίκο Βουρλιώτη και πολλούς άλλους.

Την ανακοίνωση έκανε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με ένα βίντεο.

Μάρκο Σεφερλής: Έκανε την πιο επική εμφάνιση! Αλά Sin boy επί σκηνής!

Την πιο επική εμφάνιση έκανε ο Μάρκος Σεφερλής. Ο ηθοποιός ανέβηκε επί σκηνής του Δελφινάριου αλά Sin boy στην παράσταση «Ζητείται σεφ της κωμωδίας».

Ο κωμικός για ακόμη μια χρονιά υπόσχεται στο κοινό του γέλιο μέχρι δακρύων, με καυστική σάτιρα, αλλά και μαθήματα κωμωδίας από το μετρ του είδους.

Έλενα Τσαβαλιά: Πιάστηκε από το μαλλί με θαυμάστρια του Σεφερλή! Δείτε γιατί....

Μία από τις μεταμφιέσεις του Μάρκου Σεφερλή είναι και ο Sin Boy! Ο ράπερ αποτελεί πλέον talk of the town με το τραγούδι «Mama» να γίνεται trend στο Youtube. Ο πρωταγωνιστής της παράστασης ντύθηκε λοιπόν Sin boy! Eβαλε κόκκινη περούκα και φυσικά χόρεψε ξέφρενα κάνοντας το κοινό να κλαίει από τα γέλια.

undefined

undefined

undefined

undefined

Μάρκος Σεφερλής - Έλενα Τσαβαλιά: Η επίσημη ανακοίνωση! Στιγμές ευτυχίας για το ζευγάρι!

Ο Μάρκος Σεφερλής έκανε τη μεγάλη ανακοίνωση, με εκείνον και την Έλενα Τσαβαλιά να περνάνε στιγμές ευτυχίας!

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στο «After Dark» του Θέμη Γεωργαντά και τα είπε όλα!

Μεγάλη επιστροφή αναμένεται να έχουμε μετά τα Χριστούγεννα στην τηλεόραση, καθώς ο Μάρκος Σεφερλής αποκάλυψε στον Θέμη Γεωργαντά και στην εκπομπή του στον ΣΚΑΪ πως θα βρίσκεται με δική του δουλειά στην τηλεόραση!

«Θα κάνω εκπομπή μετά τα Χριστούγεννα σε ένα μεγάλο κανάλι! Σε ένα κανάλι που φιλοξενεί παραστάσεις μου κάθε Παρασκευή, δεν θέλω να πω όνομα! Θα κάνω μια εκπομπή με σκετσάκια, αυτό που ξέρει ο κόσμος από εμένα, που θέλει από εμένα. Λογικά θα είναι κάθε Παρασκευή», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μάρκος Σεφερλής.

Όσο για το κανάλι που εννοούσε ο Μάρκος, αυτό είναι ο ΑΝΤ1! Η τρυφερή κίνηση του Σεφερλή που συγκίνησε την Έλενα Τσαβαλιά! (Βίντεο)

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μάρκος Σεφερλής – Έλενα Τσαβαλιά: «Μας χωρίζουν εδώ και χρόνια αλλά...»

Μάρκος Σεφερλής: Επιστρέφει στην τηλεόραση! Το νέο τηλεοπτικό του project!

Δείτε περισσότερα news θέματα στο Youweekly.gr

Share