Κάτια Ζυγούλη: «Μετά από μάχη που έδωσα....» Η ανακοίνωση σε φωτογραφία με τον Ρουβά!

Τι συνέβη;

Κάτια Ζυγούλη: «Μετά από μάχη που έδωσα....» Η ανακοίνωση σε φωτογραφία με τον Ρουβά!

«Μετά από μάχη που έδωσα....», μια ανακοίνωση έκανε η Κάτια Ζυγούλη σε φωτογραφία της με τον Σάκη Ρουβά στο Instagram.

Το μοντέλο μπορεί να απέχει πλέον από τα φώτα της δημοσιότητας και να έχει αφιερωθεί στην οικογένεια της, επικοινωνεί με τους θαυμαστές της και μέσω του Youtube.

Η Κάτια Ζυγούλη διατηρεί το δικό της κανάλι με τίτλο «Katia's stories» όπου μοιράζεται διάφορες στιγμές της.

Κάτια Ζυγούλη: Χτένισε με ζελέ τα μαλλιά της και «έκλεψε» την παράσταση από τον Σάκη Ρουβά! Δοκίμασέ το κι εσύ!

Πριν λίγες ημέρες δημοσίευσε μια φωτογραφία της μαζί με τον Σάκη Ρουβά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μετά την μάχη που έδωσε με τον κόκορα, θέλοντας έτσι να ανακοινώσει πως θα ανέβει νέο βίντεο στο κανάλι της.

«Έδωσα μάχη με τον κόκορα, τα κατάφερα, πήρα τα αυγά που ήθελα κι αύριο στις 12:00 έρχεται καινούργιο βίντεο μαγειρικής στο κανάλι μου στο YouTube», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της.

 Κάτια Ζυγούλη ανακοίνωση Σάκης Ρουβάς

Κάτια Ζυγούλη: Το σπίτι που μένει με τον Σάκη Ρουβά βγήκε από τα όνειρά μας! Φωτογραφίες από το εσωτερικό....

Το σπίτι που μένει η Κάτια Ζυγούλη με τον Σάκη Ρουβά βγήκε από τα όνειρά μας! Δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό και θα καταλάβετε...

Η καλλονή σύζυγος του Σάκη Ρουβά και μητέρα των τεσσάρων παιδιών τους παραχώρησε μία συνέντευξη στο πρώτο τεύχος του Love Yourself Magazine και στην Ελένη Παπαϊωάννου, όπου άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για τις “γκρινιάρες μέρες”, τον θηλασμό και για το αν είναι καλή μαμά.

Άνοιξε για πρώτη φορά το σπίτι της στον φωτογραφικό φακό του καλού της φίλου, Θανάση Κρίκη. Η Κάτια Ζυγούλη ποζάρει στον καταξιωμένο φωτογράφο τόσο στο εσωτερικό του σπιτιού, όσο και στον όμορφο κήπο που διαθέτει η οικογένεια Ρουβά.

“Υπάρχουν μέρες που τίποτα δεν είναι αρκετό, αρκετά καλό, όπως το σκέφτηκα, όπως το περίμενα. Είναι αυτές οι γκρινιάρες μέρες που σου θολώνουν την πραγματικότητα. Οι περισσότερες είναι φωτεινές. Όχι ολόκληρες, αλλά η βάση τους ναι, είναι. Συνειδητοποίηση, ευγνωμοσύνη, λάμψεις ευτυχίας. Τέσσερα παιδιά, τέσσερις ψυχές, τέσσερις άνθρωποι γεμάτοι αγάπη, λαχτάρα, φως. Δυο εμείς, έξι, ολόκληρη παρέα!”

“Έχω πάθος με τον θηλασμό. Έχω υπάρξει εθισμένη στην ωκυτοκίνη, στην ορμόνη της αγάπης, στις ατέλειωτες ώρες αγκαλιάς και ευδαιμονίας. Στο μαγικό δέσιμο. Co – sleeping (συν-κοίμηση), μάρσιπος, παντού με το μωρό, σωτηρίες καταστάσεις. Ναι, είμαι από αυτές. Δεν είναι εύκολο, είναι μία τέχνη που την κατακτάς με την εμπειρία. Συμβουλές, υποστήριξη από τους ανθρώπους σου, επιμονή. Χρειάζεται βοήθεια. Όπως κάποτε οι γυναίκες γεννούσαν και για σαράντα ημέρες κάθονταν μέσα με το μωρό στο στήθος. Όλη η οικογένεια, η γειτονιά, οι γιαγιάδες τους έφερναν τα μυστικά τους, τα τσάγια, την βοήθεια, το χάδι. Υπήρχε λόγος. Σήμερα έχουμε μάθει να είμαστε αυτάρκεις., να μην δεχόμαστε βοήθεια. Σημαντικό για μένα είναι να έχεις αποφασίσει αν πραγματικά θέλεις να θηλάσεις και για πόσο καιρό”.

Κάτια Ζυγούλη: Έκανε την πιο σικάτη εμφάνιση δίπλα στον Σάκη Ρουβά, αλλά όλοι κοίταγαν τα παπούτσια της! Έδωσε 300 ευρώ....

“Θέλω κάθε πρωί να ξυπνάω εγώ τα παιδιά, θέλω να τα βγάζω εγώ από το όνειρό τους. Αν φύγω το βράδυ από το σπίτι, αισθάνομαι σαν να έχω χάσει κάτι πολύτιμο. Το φιλάκι για καληνύχτα. Θέλω να τα κάνω μπάνιο, να είμαι στο τραπέζι όταν τρώνε… Επιμένω να τα κάνω εγώ, είναι για εμένα πολύ σημαντικά. Για εμένα. Οι βροχερές μέρες είναι γεμάτες με παζλ και κατασκευές, movie afternoons με ποπ κορν, μπανιέρα γεμάτη παιχνίδια, παιδάκια τρισευτυχισμένα και μια λίμνη στο πάτωμα. Κάτι θέλω να τους πω για την λίμνη, κοίτα τα όμως πως γελάνε. Πετάω κάτω την καθαρή πετσέτα και κάνω πως δεν τρέχει τίποτα”, εξομολογείται η Κάτια Ζυγούλη στην ερώτηση αν είναι καλή μαμά.

Μάλιστα, δεν δίστασε να αναφερθεί και στην σχέση της με τον κορυφαίο Έλληνα σταρ, μια σχέση που διαρκεί λίγο παραπάνω από 14 χρόνια: “Έχω ανάγκη να δω τον σύντροφό μου να με κοιτάζει με αγάπη, ενώ εγώ νιώθω χάλια. Και όταν νιώθω υπέροχα, και κάθε μέρα. Έστω τις περισσότερες μέρες. Ιδανικά. Έχω ανάγκη να τον φροντίζω, τον έχω έγνοια. Η σχέση είναι ένα οικοσύστημα αγάπης και φροντίδας, λέει μια φίλη. Είναι επικοινωνία, αλληλοϋποστήριξη και κατανόηση, προσθέτω εγώ. Όποτε ο ένας έχει δυσκολία, ο άλλος είναι πιο μπροστά και τραβάει. Όποτε είμαστε και οι δύο ψηλά, έχουμε λύσει οποιαδήποτε θέμα, πετάμε. Πριν εξοργιστώ με την συμπεριφορά του, παρατηρώ με τα μάτια του, την κατάσταση. Όταν το καταφέρνω, αισθάνομαι τουλάχιστον master guru και έχω γλιτώσει τον καβγά. Όχι πάντα. Είπαμε, είναι και οι γκρινιάρες μέρες. Επικοινωνία για εμένα σημαίνει λιγότερη ανάγκη για άμυνα. Πες του το παράπονό σου σε πρώτο ενικό. “Αισθάνομαι ότι αυτές τις ημέρες χρειάζομαι λίγη παραπάνω τρυφερότητα”, αντί να πεις “είμαι θυμωμένη γιατί έφυγες χωρίς να με φιλήσεις”. Αντί να τον βάλεις σε κατάσταση άμυνας, τον κάνεις σύμμαχο”.

Δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού:

Κάτια Ζυγούλη: Το σπίτι που μένει με τον Σάκη Ρουβά βγήκε από τα όνειρά μας! Φωτογραφίες από το εσωτερικό....Κάτια Ζυγούλη: Το σπίτι που μένει με τον Σάκη Ρουβά βγήκε από τα όνειρά μας! Φωτογραφίες από το εσωτερικό....Κάτια Ζυγούλη: Το σπίτι που μένει με τον Σάκη Ρουβά βγήκε από τα όνειρά μας! Φωτογραφίες από το εσωτερικό....Κάτια Ζυγούλη: Το σπίτι που μένει με τον Σάκη Ρουβά βγήκε από τα όνειρά μας! Φωτογραφίες από το εσωτερικό....

Μένιος Φουρθιώτης: Αυτή είναι η βίλα του! Φωτογραφίες από το εσωτερικό...

Αυτή είναι η βίλα που μένει ο Μένιος Φουρθιώτης! Φωτογραφίες από το εσωτερικό που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό!

Σε ένα ιδιαίτερα χαλαρωτικό και όμορφο περιβάλλον, αναμένει τις εξελίξεις για το τηλεοπτικό του μέλλον ο Μένιος Φουρθιώτης.

Ο ίδιος, όταν δεν βρίσκεται σε κάποιο πλατό, χαλαρώνει στο σπίτι του στην Εκάλη.

Μένιος Φουρθιώτης: Όλη η αλήθεια για τη διακοπή της συνεργασίας του με το Epsilon!

Ο Μένιος Φουρθιώτης, μέσα από την τηλεοπτική του εκπομπή είχε αναφερθεί αρκετές φορές στο σπίτι του στην Εκάλη, ενώ ακόμη περισσότερες το έδειξε στο Instagram: Πρόκειται για ένα όμορφο σπίτι, σε λιτές γραμμές, με όλες τις σύγχρονες πολυτέλειες, μέσα στο πράσινο. Από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, οι δυο πισίνες του.

Δείτε εικόνες από το εσωτερικό:

Μένιος Φουρθιώτης: Αυτή είναι η βίλα του! Φωτογραφίες από το εσωτερικό...Μένιος Φουρθιώτης: Αυτή είναι η βίλα του! Φωτογραφίες από το εσωτερικό...Μένιος Φουρθιώτης: Αυτή είναι η βίλα του! Φωτογραφίες από το εσωτερικό...Μένιος Φουρθιώτης: Αυτή είναι η βίλα του! Φωτογραφίες από το εσωτερικό...Μένιος Φουρθιώτης: Αυτή είναι η βίλα του! Φωτογραφίες από το εσωτερικό...Μένιος Φουρθιώτης: Αυτή είναι η βίλα του! Φωτογραφίες από το εσωτερικό...Μένιος Φουρθιώτης: Αυτή είναι η βίλα του! Φωτογραφίες από το εσωτερικό...

Αυτή η σπιταρόνα ανήκει σε πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιό!

Αυτή η σπιταρόνα ανήκει σε πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιό!

Θα μπορούσε κανείς να πιστέψει ότι αυτή η οικία βρίσκεται κάπου στο εξωτερικό και σε ανήκει σε κάποιον σταρ του Χόλιγουντ όμως όχι! Βρίσκεται στην Ελλάδα και ανήκει σε μία σταρ του Ελληνικού θεάτρου!

Ο λόγος για την Μιμή Ντενίση η οποία αυτό το διάστημα κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις που είχε τον χειμώνα και ανακτά δυνάμεις για όλα όσα έρχονται από τη νέα σεζόν.

Αυτή η σπιταρόνα ανήκει σε πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιό!

Η πασίγνωστη ηθοποιός έχει έναν προσωπικό παράδεισο, όπως η ίδια λέει, που δεν είναι άλλος από το σπίτι της στον Θεολόγο.

Λάκης Λαζόπουλος: Στο εστιατόριο με τη Μιμή Ντενίση! Οι φωτογραφίες-ντοκουμέντο!

Η εξοχική κατοικία της Μιμής Ντενίση είναι πραγματικά παραδεισένια, γεγονός που αποδεικνύει και η δημοσίευση που έκανε η ηθοποιός πριν από λίγες ώρες στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Στην λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά:

«Θεολόγος. Ο Παράδεισός μου. Μόνο εδώ ησυχάζω απ’ όλα»!

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Αυτή η σπιταρόνα ανήκει σε πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιό!

Αποκλειστικό: Αυτή η σπιταρόνα ανήκει σε νέο παρουσιαστή του ΑΝΤ1! Θα πάθετε πλάκα...

Θα πάθετε πλάκα με το αποκλειστικό υλικό του Youweekly.gr! Αυτή η σπιταρόνα ανήκει σε νέο παρουσιαστή του ΑΝΤ1! Δεν φαντάζεστε...

Νέος, ωραίος, επιτυχημένος και αναμφίβολα ο πιο περιζήτητος παρουσιαστής της γενιάς του!

Ο Σάββας Πούµπουρας που ετοιμάζεται να γίνει για πρώτη φορά πατέρας και που έχει δώσει τα χέρια με τον σταθμό ΑΝΤ1 για τη νέα φετινή σεζόν, όπως σας αποκάλυψα μέσα από ένα αποκλειστικό μου ρεπορτάζ, άνοιξε την πόρτα στο σπίτι όπου συγκατοικεί µε τη σύντροφό του Αρετή, τη γυναίκα που τολµά δίπλα της να ονειρεύεται το «για πάντα μαζί».

Το σπίτι του το έχει χαρακτηρίσει ο ίδιος ως προσωπικό του ησυχαστήριο...

Εκτός από ένα γοητευτικό αγόρι της ελληνικής τηλεόρασης, αναλαμβάνει οτιδήποτε τεχνικο-ηλεκτρικό αφού τα χέρια του πιάνουν γενικότερα. «Όσον αφορά τη διακόσμηση το 50% είναι το προσωπικό µου γούστο, στα πιο εξειδικευμένα ανέλαβαν οι ειδικοί», µας λέει χαριτολογώντας.

Αποκλειστικό: Αυτή η σπιταρόνα ανήκει σε νέο παρουσιαστή του ΑΝΤ1! Θα πάθετε πλάκα...

Και ναι, πολύ σωστά υποψιάζεστε, οι πρώτες ενέσεις ανανέωσης στο οροφοδιαμέρισμα του Σάββα στα Βριλήσσια έγιναν στον ενιαίο χώρο που φιλοξενεί την κουζίνα και το σαλόνι. Εκείνος άλλωστε ως δεινός μάγειρας µε γνώση, φαντασία και μεράκι τονίζει: «Το φαγητό είναι καθαρά ανδρική υπόθεση στο σπίτι µας» και φυσικά πολύ σύντομα αναμένεται να ξετυλίξει το ταλέντο του σε νέες γεύσεις, τις οποίες θα βαθμολογεί η γυναίκα που έχει κλέψει την καρδιά του τα τελευταία 6 χρόνια, η σύντροφός του Αρετή. Η σχέση τους έχει περάσει στο στάδιο της συγκατοίκησης επειδή περνούν καλά, μοιράζονται ωραίες στιγμές και όχι για να κάνουν πρόβα γάμου. «Δεν έχουμε δει τη συγκατοίκηση σαν πρόβα γάμου, το κάνουμε επειδή µας αρέσει να ζούμε έτσι», συµπληρώνει ο Σάββας, που κρατούσε πάντα την προσωπική του ζωή για εκείνον και όπως αναφέρει: «Δεν θα τρέξω αν δω κάμερες όταν είμαι µε την καλή µου, ούτε θα κυνηγήσω να στήσω καταστάσεις».

Αποκλειστικό: Αυτή η σπιταρόνα ανήκει σε νέο παρουσιαστή του ΑΝΤ1! Θα πάθετε πλάκα...

Όπως βλέπετε μάλιστα στις φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού που εξασφάλισε το Youweekly.gr, το όνοµά της είναι χαραγμένο δίπλα στο δικό του σε ένα ξεχωριστό διακοσμητικό που βρίσκεται πάνω από το τζάκι. Άνετο, λιτό, καλόγουστο και πλημμυρισμένο στο φως, το διαμέρισμα του παρουσιαστή βρίσκεται στον τρίτο όροφο και είναι ιδανικό για να αποφορτιστεί στο τέλος της ημέρας από το άγχος και τις έγνοιες των καινούριων επαγγελματικών καθηκόντων του. Σε αυτό συµβάλλει και το αριστοκρατικό λευκό που κυριαρχεί τόσο στα μοντέρνα έπιπλα όσο και στους τοίχους, καθώς ξεκουράζει το βλέμμα και χαλαρώνει το νου. Αναμφίβολα τις εντυπώσεις «κλέβει» η κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού, µε θέα από το κρεβάτι κατευθείαν στο μπαλκόνι, στοιχείο που προσδίδει ρομαντισμό στον χώρο και τους ηρεμεί λέγοντας την πρώτη τους καλημέρα.

Αποκλειστικό: Αυτή η σπιταρόνα ανήκει σε νέο παρουσιαστή του ΑΝΤ1! Θα πάθετε πλάκα...

Σε ένα υπέροχο οροφοδιαμέρισμα στα Βριλήσσια λουσμένο στο ύφος και διακοσμημένο σε minimal ύφος από τον ίδιο, ο Σάββας Πούµπουρας «στεγάζει» τα όνειρα, τις φιλοδοξίες αλλά και τον έρωτά του µε την πανέμορφη σύντροφό του Αρετή. Στην ερωτική φωλιά του ζευγαριού ξεχωρίζουν –μεταξύ άλλων– τα ιδιαίτερα φωτιστικά ethnic κυρίως αισθητικής, οι άνετοι καναπέδες και το τζάκι που αποτελεί την αγαπημένη τους γωνιά κυρίως τις κρύες μέρες του χειμώνα.

Αποκλειστικό: Αυτή η σπιταρόνα ανήκει σε νέο παρουσιαστή του ΑΝΤ1! Θα πάθετε πλάκα...

Ξεχωριστός και µε δικό του στυλ, ο Σάββας Πούµπουρας έχει βάλει την προσωπική του σφραγίδα στο καταφύγιό του, που ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη αισθητική του. Εκείνος το χαίρεται παρέα µε το λευκό σκυλάκι του ράτσας Μαλτέζ, την Τσάβι του, που λατρεύει και φωτογραφίζεται κρατώντας τη στην αγκαλιά του για το YOU. Fan του ξύλου, ο παρουσιαστής µαζί µε τη βοήθεια interior designer έχει επιλέξει για το σπίτι του μια ευρύχωρη κουζίνα από ξύλο κερασιάς και εξίσου άνετη τραπεζαρία µε μεταλλικές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά.

Αποκλειστικό: Αυτή η σπιταρόνα ανήκει σε νέο παρουσιαστή του ΑΝΤ1! Θα πάθετε πλάκα...

Αναμφισβήτητα το πιο ωραίο δωμάτιο του διαμερίσματος είναι η κρεβατοκάμαρα µε θέα ολόκληρη την Αθήνα. Ένα ακόμα δωμάτιο στο οποίο κλέβουν την παράσταση οι ξύλινες λεπτομέρειες, όπως η µπαµπού κούνια και το τραπεζάκι μπροστά από το παράθυρο, αλλά και ο µαυροπίνακας όπου ο Σάββας ανταλλάσσει «σημειώματα» µε την αγαπημένη του.

Αποκλειστικό: Αυτή η σπιταρόνα ανήκει σε νέο παρουσιαστή του ΑΝΤ1! Θα πάθετε πλάκα...

Αποκλειστικό: Αυτή η σπιταρόνα ανήκει σε νέο παρουσιαστή του ΑΝΤ1! Θα πάθετε πλάκα...