«Δεν έχω πλύνει το παντελόνι μου εδώ και μήνες! Το φοράω κάθε μέρα…»! Η ατάκα έπος που δεν φαντάζεστε από ποιον ήρθε!

Μια «βρώμικη» αποκάλυψη!

«Δεν έχω πλύνει το παντελόνι μου εδώ και μήνες! Το φοράω κάθε μέρα…»! Η ατάκα έπος που δεν φαντάζεστε από ποιον ήρθε!

«Δεν έχω πλύνει το παντελόνι μου εδώ και μήνες! Το φοράω κάθε μέρα…»! Η ατάκα έπος που δεν φαντάζεστε από ποιον ήρθε!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε έκανε μια αποκάλυψη «βόμβα» που θα τον στιγματίσει για πάντα!

Ο λόγος για τον γνωστό σχεδιαστή Tom Ford, ο οποίος αποκάλυψε στη Vogue ότι φοράει το ίδιο παντελόνι για μήνες και μάλιστα δεν το έχει πλύνει!

Πρώην σύντροφος γνωστού Έλληνα ηθοποιού ποζάρει με το μαγιό και προκαλεί αναστάτωση!

Είπε συγκεκριμένα:

«Πολύ συχνά νιώθω ότι ντύνομαι σαν εργάτης αλλά δεν έχω την ενέργεια – αν θέλετε το πιστεύετε – να σκεφτώ μια διαφορετική αμφίεση. Και γνωρίζω τα ρούχα που μου πάνε. Μαύρα, καφέ και γκρι. Και λευκά όταν παίζω τένις.

Παρεμπιπτόντως να σας πω ότι αυτό το παντελόνι που φοράω πιθανότατα δεν έχει πλυθεί για μήνες. Φοράω τα ίδια ρούχα κάθε μέρα, τα βγάζω το βράδυ και τα κρεμάω στον καλόγερο. Εκεί κρεμάω το μπουφάν μου, το παντελόνι μου, αδειάζω τις τσέπες μου και το επόμενο πρωί σηκώνομαι με τον Τζακ να τρέχει δεξιά-αριστερά και πρέπει εγώ να τον ετοιμάσω για το σχολείο. Και έτσι απλά βάζω τα ίδια ρούχα».

Ξέσπασε πασίγνωστο μοντέλο: «Λήστεψαν εμένα και άλλα 30 σπίτια»!

Ξέσπασε πασίγνωστο μοντέλο για τα όσα βίωσε πριν λίγες ημέρες όταν της άρπαξαν προσωπικά της πράγματα. «Λήστεψαν εμένα και άλλα 30 σπίτια», είπε.

Η ίδια έκανε τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Μύκονο, όταν άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι που έμεναν όταν έλειπε μαζί με τις φίλες της και τους έκλεψαν.

Μάλιστα, μετά το γεγονός είπε στο Instagram ότι δεν πρόκειται να πάει πάλι στο νησί των ανέμων, με αποτέλεσμα να έχει ξεσπάσει πόλεμος στα social media.

Η Gigi Hadid δεν άφησε τα σχόλια να πέσουν κάτω τα άσχημα σχόλια που δέχεται απαντώντας: «Αφήστε με να ξεκαθαρίσω σε όποιον πιστεύει ότι δεν αξίζω να έχω άποψη για την εμπειρία που βίωσα αλλά και να προειδοποιήσω τον κόσμο με βάση αυτή – Λήστεψαν εμένα και άλλα 30 σπίτια εκείνο το βράδυ, κάποιους μάλιστα υπό την απειλή όπλου. Δεν ήταν δυνατό να επικοινωνήσω με κανενός είδους επιβολής του νόμου παρά μόνο με τον προσωπικό μου security, ένα προνόμιο που δυστυχώς δεν έχουν πολλοί. Εάν κάτι συμβεί όσο το αστυνομικό τμήμα είναι κλειστό, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να προστατεύσεις τον εαυτό σου, και όταν το τμήμα ανοίξει, η εκπαίδευση τους και οι πόροι τους δεν είναι αρκετά έτσι ώστε ο κόσμος στο νησί να είναι ασφαλής ή για να καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στα περιστατικά εγκληματικότητας που συμβαίνουν σε καθημερινή βάση στο νησί (μιλάω για το νησί συγκεκριμένα γιατί εκεί βίωσα την εμπειρία μου).

Και συνέχισε γράφοντας «Αυτές οι πληροφορίες δεν γίνονται γνωστές στον κόσμο πριν την επίσκεψη τους στο νησί. Εάν γνώριζα τι συμβαίνει αλλά και ότι δεν μπορεί κάποιος να με προστατέψει δεν θα είχα πάει. Αυτή είναι η γνώμη μου η οποία βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και εάν δεν σας αρέσει αυτό δεν είναι δικό μου πρόβλημα.»

undefined